Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Rimmuse @ 2013 06 15, 09:47)
Traukti iš vazonėlio ir žiūrėti šaknų būseną. Jeigu yra gyvų šaknų - gal užteks tik persodinti, jeigu ne - "rėžti galvą" (vaizdinė informacija).
Bet kuriuo atveju dėl viso pikto pasisodinti dar sveiką lapelį

Saknys nupuve unsure.gif viska nupjausciau o idomu jeigu iskarto ta virsune sodinciau i zemes, ar butina i vandeni merkti g.gif
Atsakyti
Vandienij praktiskai visada isledzia saknys,o zemeje lb priziureti reikia,tik perlaistik ar perdziovink ir "galva" neprigija
Atsakyti
Keliu mėgiamos wub.gif sanpaulijos nuotrauką ir ... siūlau diskusiją
user posted image
Iki šiol ją vadinau Green Gorison, nes tokiu pavadinimu ją gavau beveik prieš porą metų. Tiesa, labai nustebau, kad įvedus šį pavadinimą internete informacijos beveik neradau g.gif
Bet dabar linkus ją pervadinti į Green Horizon . Tada ir pavadinimas įgauna prasmę, ir internete šiuo pavadinimu matau savo gėlytę ax.gif Ir aprašymą tada randu:
" ‘Green Horizon’ (10225) 01/27/2010 (P. Sorano/Lyndon Lyon Greenhouses) Double white star/wide green edge. Medium green, plain, serrated. Large (http://www.avsa.org/publications/Supplement2010.pdf) "
Manau dabartinis pavadinimas tiesiog kažkur atsiradusi transkripcijos klaida

Norėtųsi sužinoti ir kitų augintojų nuomonę... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 06 15, 16:09)
Keliu mėgiamos  wub.gif sanpaulijos nuotrauką ir ... siūlau diskusiją
user posted image
Iki šiol ją vadinau Green Gorison, nes tokiu pavadinimu ją gavau beveik prieš porą metų. Tiesa, labai nustebau, kad įvedus šį pavadinimą internete informacijos beveik neradau  g.gif
Bet dabar linkus ją pervadinti į Green Horizon . Tada ir pavadinimas įgauna prasmę, ir internete šiuo pavadinimu matau savo gėlytę  ax.gif Ir aprašymą tada randu:
" ‘Green Horizon’ (10225) 01/27/2010 (P. Sorano/Lyndon Lyon Greenhouses) Double white star/wide green edge. Medium green, plain, serrated. Large (http://www.avsa.org/publications/Supplement2010.pdf) "
Manau dabartinis pavadinimas tiesiog kažkur atsiradusi transkripcijos klaida

Norėtųsi sužinoti ir kitų augintojų nuomonę...  blush2.gif

Rimmuse esu pakliuvusi i panasia situacija ir jau nekarta doh.gif nervina tokie augintojai,kurie net pavadinima nesugeba gerai uzrasiti,as suprantu kad yra tokie kuriems nerupi,grazu ir viskas,bet tie kurie parduoda su pavadinimais,bet nesugeba ji taisiklingai uzrasiti doh.gif o dar kai perku ir is Baltarusijos,tai jie ten miegejai versti visus pavadinimus i rusu kalba,jiems taip patogiau,bet buna dar linksmiau kai jie sugalvoja parduoti,bet originalaus pavadinima jau neatsimena ir tada savo rusiska versija vercia i anglu kalba blink.gif tada ir gaunasi tokie pavadinimai kaip pas tave...turiu viena geliuka is savo pirmuju,tai pavadinima neissifravau iki siol verysad.gif
Atsakyti
Rimmuse labai teisingas pastebėjimas drinks_cheers.gif
http://www.fialki-ls...catalog&cpath=1
Atsakyti
Žydi 4u.gif

Ma's Corsage

user posted image

user posted image

user posted image

Skybird

user posted image

user posted image

RS-Strast

user posted image

user posted image

Žydi ir daugiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 06 21, 16:19)
Žydi  4u.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
oi Mumrikai labai graži tavo skybird wub.gif na ir kitos tikrai nebaisios, bet šita man bent jau foto labiausiai biggrin.gif
Atsakyti
Skleidžiasi ilgai laukti žiedai wub.gif - Carnival
user posted image

Pavyko išauginti štai iš tokio lapelio (motininis lapas buvo nulaužtas), todėl žiedai ypač džiugina blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 23 birželio 2013 - 13:44
Taip, sunkiai išauginti būna patys brangiausi dušiai drinks_cheers.gif
user posted image
Rozavaja pantera
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2013 06 24, 21:40)
Rozavaja pantera

Gražuoliukė wub.gif

Kelios mano "roželės":
user posted image
Deivė (F. Būtienė) - žiedai gal ir ne patys didžiausi, bet man labai mieli wub.gif

user posted image
Šaltis (SGL) - kažkada būtent tokius žiedus pamačiusi aš jos užsimaniau blush2.gif

user posted image
РС-Ощущение Весны (С. Репкина) - jeigu taip žydės tai vietos aš jai surasiu g.gif (nors jau buvau nutarus atsisakyti - motininis augalas jau iškeliavo iš namų)
Atsakyti
[quote=Rimmuse,2013 06 25, 00:49]
Gražuoliukė wub.gif

Kelios mano "roželės":

Deivė (F. Būtienė) -
Šaltis (SGL)
РС-Ощущение Весны

Tokios gaivios ........ wub.gif
Atsakyti