Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Laba diena,
nuostabios jūsų visų gėlytės. Pati esu šitame forume kažkada dalyvavus, nes labai buvau užsikrėtus šita"nuostabia ligele". Turėjau gal virš 20 skirtingų rušių sanpaulijų. ne viena iš jų įsigyta ir iš forumo dalyvių buvo... Deja deja... dabar pas mane likusios tik dvi rūšys. Bobs Omega ir Faded Denym, dar turiu pridovanojus draugams, bandysiu atstatyti savo kolekciją.
Gal kas susidomėsite ir turite sanpaulijų vaikučių. Mielai pasikeisčiau, nes pati turiu jau su žiedukais ir net jau žydinčių Bobs Omega
user posted image

ir Faded Denym

user posted image

O kažkada mano palangės atrodė taip:

user posted image

user posted image

Taigi gal kas nori keistis sanpaulijų vaikučiais.... ir padėti man atsinaujinti kolekciją.

Galite rašyt man žinutę. Ačiū.
Atsakyti
Keliam temą į viršų ax.gif
Nepailstanti žydėtoja wub.gif
user posted image
Viktorijos Puokštė (F. Būtienė)
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 07 03, 00:47)
Keliam temą į viršų  ax.gif
Nepailstanti žydėtoja  wub.gif
user posted image
Viktorijos Puokštė (F. Būtienė)

Gražutė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,nu ir groziu cia prisiziurejau. As turiu tik kelias ir abi vienodos, norejau pasiulinti gal kas noretu apsikeisti? Mano tokia(tik pradejus zydeti ir turi daug pumpuru)
user posted image

PS. noreciau keisti irgi i zydincia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriell'e: 14 liepos 2013 - 13:02
Mėgstu treilerius už jų atkaklų norą visad žydėti wub.gif
user posted image
Ellie Gardner (P. Harris)

user posted image
Rob's Vanilla Trail (R. Robinson) - čia jos dvi, mažoji irgi bando nenusileisti mamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Rob's Sarsparilla (R. Robinson) - žydi jau nuo balandžio pabaigos, pradėjo skleistis ir nauji žiedeliai, bet ir senieji nesiruošia vysti wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, turiu balta sanpaulija, gal galite plensiuku parduoti kitu kokiu uz sokoladuka:?) rasykite i az:)
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2013 07 23, 20:47)
Sveikos, turiu balta sanpaulija, gal galite plensiuku parduoti kitu kokiu uz sokoladuka:?) rasykite i az:)

koks miestas?
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2013 07 24, 09:32)
koks miestas?

sostine:)
Atsakyti
Pražydo РС- Водевиль (С. Репкина) . Labai patinka žiedo forma wub.gif , deja baltos spalvos praktiškai nėra verysad.gif Bet pastebėjau, kad nemažai sanpaulijų karštyje praranda baltą spalvą g.gif
user posted image

Arcturus (J. Eyerdom) - viena tų nedaugelio, kuri bet kokiu oru išlaiko savo baltą kantelį thumbup.gif
user posted image

Ir besiskleidžiantis žiedas gražus. Tai tarsi šventės laukimas
user posted image
Rodeo Glory (L.Munk/J.Munk) - taip pat nepraranda baltų garbanėlių
Atsakyti
Gal prieš tris metus parodoje matyta Lyon's Levander Magic neišdilo iš akių, nes buvo baisulinio dydžio žiedais. Užsiauginau, žiedai kol kas ne tokio dydžio, bet užtenka biggrin.gif - labai tvarkingas augalas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2013 08 06, 20:21)
Gal prieš tris metus parodoje matyta Lyon's Levander Magic neišdilo iš akių,  nes buvo baisulinio dydžio žiedais. Užsiauginau, žiedai kol kas ne tokio dydžio, bet užtenka  biggrin.gif  -  labai tvarkingas augalas wub.gif

Labai švelnios spalvos wub.gif
Atsakyti