Oi,kiek zieduku uzderejo
, grazumelis .

Tikras žiedų metas - ačiū, merginos, kad rodotės, labai gražu žiūrėt

Pirmieji Rob's Vanilla Trail žiedeliai

QUOTE(Kerpena @ 2012 05 15, 09:31)
Wow cia tai grozis

QUOTE(Rimmuse @ 2012 06 08, 23:01)
Pirmieji Rob's Vanilla Trail žiedeliai
Mano įsižydėjęs

QUOTE(dzūkė @ 2012 06 11, 15:21)
Mano įsižydėjęs

Vauuuu

dzūke, įspūdingai atrodo tavo Rob's Vanilla Traill
Gal kas norite Private Dancer
Norėjau pasidauginti, ir vis lapas nupūdavo, o paskui vienu metu persodindama sumerkiau daug lapų ir visi šaknis išleido, nebeturiu nei vietos, nei noro juos atskyrinėti. Dar yra likę trys lapai su vaikais, kuriuos jau galima atskyrinėti. Jai kas nori, dovanoju. Būtų gerai, kad pasiimtų šią savaitę.
Nuotraukoje kaip tik gerai matyti lapų margumas besikeičianti priklausomai nuo šviesos, šilumos kiekio.

Gal kas norite Private Dancer
Norėjau pasidauginti, ir vis lapas nupūdavo, o paskui vienu metu persodindama sumerkiau daug lapų ir visi šaknis išleido, nebeturiu nei vietos, nei noro juos atskyrinėti. Dar yra likę trys lapai su vaikais, kuriuos jau galima atskyrinėti. Jai kas nori, dovanoju. Būtų gerai, kad pasiimtų šią savaitę.
Nuotraukoje kaip tik gerai matyti lapų margumas besikeičianti priklausomai nuo šviesos, šilumos kiekio.
Keliam temą į viršų - Ma's Prince Froggie

Žydi jau trečias mėnuo

Žydi jau trečias mėnuo
Įspūdingai atrodo
Ji matyt to paties tipo, kaip Frozen in Time ar Heartland's Laime Sherbet, kur žiedai ilgiausiai laikosi

Ji matyt to paties tipo, kaip Frozen in Time ar Heartland's Laime Sherbet, kur žiedai ilgiausiai laikosi

Pražydo mano vaikučiai RS-Slivovyj Kokteil

ir RS-Černika Ši veislė nuvylė, tikėjausi juodai violetinių žiedų. Gal antras žydėjimas bus intensyvesnis
.

ir RS-Černika Ši veislė nuvylė, tikėjausi juodai violetinių žiedų. Gal antras žydėjimas bus intensyvesnis