QUOTE(Rashkyte @ 2012 06 21, 22:14)
Michgirl, nu tu - shaunuole

kaip vaikshciojanti wiki

super cia info merginoms pazerei

pasicekavinau as ta Hotel Del Coronado

nu fainai atrodo

gal kada ir MB tures jusu krashte show

cia populiarus miestams konferencijoms ir show. tai kazkada gal ir ispuls, visada TB gali pasiulyma duot rengejams, kad cia suorganizuotu
QUOTE(Toska90 @ 2012 06 22, 09:00)
O man visgi dėl vaistų neaišku. Žinau, kad registruotam bagaže veštis galima, o kaip rankiniame? Aš tarkim vešiuosi vienus receptinius vaistus (kontraceptines tabletes), tai jiems turiu receptą (tikiuosi tiks lietuviškas?), bet ir nereceptinių (tokių, kaip ibumetinas, mezyn, smecta ir pan). Kažin ar praleis?
absoliuciai jokio skirtumo kur ka veziesi, ar rankiniam ar registruotam, kadangi kalba eina apie JAV muitines pareigunus, tai jiems jokio skirtumo kur lektuve jusu daiktai padeti, jie ziuri i tai ka aplamai atsivezi ir per siena pervezti bandai. Pagal viska receptiniams reikia recepto, visus kitus (kurie neuzdrausti JAV) galima veztis paprastai. Del visokiu ten nereceptiniu nuskausminamuju, kontraceptiku, skrandzio vaistu ir t.t. tikrai jaudintis nereikia, niekam absoliuciai jie nerupi. Tik jeigu vartoja kazkas stiprius psichotropinius vaistus ir ju dideliais kiekiais prireiks keliones metu, ar kazka panasaus, tada jau butinas receptas ir tokius vaistus lagamine rade, ypac didesni kieki jais susidomet pareigunai gali ir pareikalaut patvirtinimo, kad jie jums butini. O kitais atvejais, tikrai jokiu problemu, kas ir butu jei prie kiekvieno keleivio del ibuprofeno kibtu
Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2012 06 22, 09:32)
nemanau, kad kas prisikabins, jei įsimesi vieną jusotelę reikalingiausių vaistų, kaip aš ruošiuosi įsimesti ibumetiną, nes galvai įsiskaudėjus, būtų nekas...
o likusią pakuotės dalį paliksiu registruotam lagamine.
Aš tai mąsčiau įsimesti darbelio - nebaigiau nerti apykaklės ...

bet bijau, kad vąšelį gali konfiskuoti...
tableciu po bagaza isskirstyti tikrai nereikia, jokio skirtumo kur jos padetos.
JAV ribose vaselius ir virbaus galima, bent jau pagal TSA taisykles. Kaip europoj nzn.