Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

nuostabu skaityti, kai žmonės taip gerai pažįsta savo gyvenamą vietovę thumbup.gif .
dažniau pasitaiko, kad gyvenantys vietoje mažiau pažįsta nei turistai biggrin.gif
Atsakyti
Ar esi teistas, susijes su nusikalstama veikla?

Jeigu atsakymas yra teigiamas, ar yra galimybe gauti leidima i JAV?

Atsakyti
mes namie sedet nemegstam smile.gif O kai su mazais vaikais dabar toli keliaut sunkiau tai apylinkes esam visas neblogai istyrineje smile.gif
Atsakyti
merginos, o kaip del vaistu? ar galima veztis bagaze vaistu, ten nuo kosulio, persaimo nuo skausmo, pora dezuciu antibiotiku? ar leidziama?
Atsakyti
MichGirl - tikrai visada smagu skaityti tavo komentarus thumbup.gif
Tikrai pasinaudosim tavo patarimais, jei dar ką prisiminsi - tikrai pravers biggrin.gif

Dėl viešbučio kol kas išsiaškinom, kad dar neužsakytas, bet bus tikrai pačiam centre smile.gif Konferencija taip, Convension center bus, tai ir viešbutį šalia gausim.

Dėl vaistų nežinau, bet mes neplanuojam jų vežtis...
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2012 06 21, 14:24)
MichGirl - tikrai visada smagu skaityti tavo komentarus  thumbup.gif
Tikrai pasinaudosim tavo patarimais, jei dar ką prisiminsi - tikrai pravers biggrin.gif

Dėl viešbučio kol kas išsiaškinom, kad dar neužsakytas, bet bus tikrai pačiam centre smile.gif Konferencija taip, Convension center bus, tai ir viešbutį šalia gausim.

Dėl vaistų nežinau, bet mes neplanuojam jų vežtis...

aisku, gera vieta be automobilio buti. Ten salia bus Hyatt viesbutis, tai net jei ir ne jam gyvensit tai uzeikit i jo virsutiniam aukste esanti bara kuri vakara, isgersit vyno ar panasiai ir graziais vaizdais pasigrozesit. wink.gif

Del vaistu jau atrasiau Moonai i privata smile.gif
Atsakyti
Michgirl, nu tu - shaunuole thumbup.gif wub.gif kaip vaikshciojanti wiki thumbup.gif super cia info merginoms pazerei thumbup.gif 4u.gif pasicekavinau as ta Hotel Del Coronado blush2.gif nu fainai atrodo wub.gif gal kada ir MB tures jusu krashte show rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laurasia @ 2012 06 21, 14:21)
Ar esi teistas, susijes su nusikalstama veikla?

Jeigu atsakymas yra teigiamas, ar yra galimybe gauti leidima i JAV?

Manau kad pabandyt galima, nieko per daug neprarasit.

Yra ten ir klausimas ar nebuvo atsakyta viza. Aš studentavimo laikais ( daugiau nei pries 10 metų) buvau vizos i JAV negavus, tačiau dabar leidimą gavau. Tiesa, ne iš karto patvirtino, pusę dienos palaukt atsakymo teko.
Atsakyti
O man visgi dėl vaistų neaišku. Žinau, kad registruotam bagaže veštis galima, o kaip rankiniame? Aš tarkim vešiuosi vienus receptinius vaistus (kontraceptines tabletes), tai jiems turiu receptą (tikiuosi tiks lietuviškas?), bet ir nereceptinių (tokių, kaip ibumetinas, mezyn, smecta ir pan). Kažin ar praleis?
Atsakyti
QUOTE(Toska90 @ 2012 06 22, 15:00)
O man visgi dėl vaistų neaišku. Žinau, kad registruotam bagaže veštis galima, o kaip rankiniame? Aš tarkim vešiuosi vienus receptinius vaistus (kontraceptines tabletes), tai jiems turiu receptą (tikiuosi tiks lietuviškas?), bet ir nereceptinių (tokių, kaip ibumetinas, mezyn, smecta ir pan). Kažin ar praleis?

nemanau, kad kas prisikabins, jei įsimesi vieną jusotelę reikalingiausių vaistų, kaip aš ruošiuosi įsimesti ibumetiną, nes galvai įsiskaudėjus, būtų nekas...
o likusią pakuotės dalį paliksiu registruotam lagamine.

Aš tai mąsčiau įsimesti darbelio - nebaigiau nerti apykaklės ... ax.gif bet bijau, kad vąšelį gali konfiskuoti...
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2012 06 21, 22:14)
Michgirl, nu tu - shaunuole  thumbup.gif  wub.gif  kaip vaikshciojanti wiki  thumbup.gif  super cia info merginoms pazerei  thumbup.gif  4u.gif  pasicekavinau as ta Hotel Del Coronado  blush2.gif  nu fainai atrodo  wub.gif gal kada ir MB tures jusu krashte show  rolleyes.gif

smile.gif
cia populiarus miestams konferencijoms ir show. tai kazkada gal ir ispuls, visada TB gali pasiulyma duot rengejams, kad cia suorganizuotu smile.gif

QUOTE(Toska90 @ 2012 06 22, 09:00)

absoliuciai jokio skirtumo kur ka veziesi, ar rankiniam ar registruotam, kadangi kalba eina apie JAV muitines pareigunus, tai jiems jokio skirtumo kur lektuve jusu daiktai padeti, jie ziuri i tai ka aplamai atsivezi ir per siena pervezti bandai. Pagal viska receptiniams reikia recepto, visus kitus (kurie neuzdrausti JAV) galima veztis paprastai. Del visokiu ten nereceptiniu nuskausminamuju, kontraceptiku, skrandzio vaistu ir t.t. tikrai jaudintis nereikia, niekam absoliuciai jie nerupi. Tik jeigu vartoja kazkas stiprius psichotropinius vaistus ir ju dideliais kiekiais prireiks keliones metu, ar kazka panasaus, tada jau butinas receptas ir tokius vaistus lagamine rade, ypac didesni kieki jais susidomet pareigunai gali ir pareikalaut patvirtinimo, kad jie jums butini. O kitais atvejais, tikrai jokiu problemu, kas ir butu jei prie kiekvieno keleivio del ibuprofeno kibtu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2012 06 22, 09:32)
nemanau, kad kas prisikabins, jei įsimesi vieną jusotelę reikalingiausių vaistų, kaip aš ruošiuosi įsimesti ibumetiną, nes galvai įsiskaudėjus, būtų nekas...
o likusią pakuotės dalį paliksiu registruotam lagamine.

Aš tai mąsčiau įsimesti darbelio - nebaigiau nerti apykaklės ...  ax.gif bet bijau, kad vąšelį gali konfiskuoti...

tableciu po bagaza isskirstyti tikrai nereikia, jokio skirtumo kur jos padetos.

JAV ribose vaselius ir virbaus galima, bent jau pagal TSA taisykles. Kaip europoj nzn.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 06 22, 17:17)

tableciu po bagaza isskirstyti tikrai nereikia, jokio skirtumo kur jos padetos.
JAV ribose vaselius ir virbaus galima, bent jau pagal TSA taisykles. Kaip europoj nzn.

4u.gif
aš išskirstau tik tam, kad neužsikrauti rankinio bagažo. užtektinai bus ir foto reikmenų... ir visokių priedų...
o jei dar vąšelį galima thumbup.gif tai ir mezginį-siuvinį įsidėsiu biggrin.gif
Atsakyti