Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės

O kur Nr1 dingusi? g.gif

Augulyte, gal jus jau vezimuka stumdote? ax.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 17, 11:49)
Silikonui ne pleistra reik naudot. Vat kai MB tepe aplink vonia, tai nelabai dailiai gavosi, o kai virtuvininkai istatinejo kriaukle, tai silikona uztepe ir su spiritu atrodo su skuduriuku brauke, nu taip daliai sakyciau gavosi (bet cia reiktu pasitikslint ar white spirit naudojo)
Neradau zinok.
NEINZY, kur mes pirkom kriaukles skalbykloj !!!??? Reik Asarai ax.gif
Aciu uz kontaktus smile.gif
Ta pati norejau rasyt, kad pas mus daugiau nei pusmeti niuru cool.gif

gal ne taip issireiskiau, ten popierine lipni juostele ruzava.
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 05 17, 15:10)
ar kartais ne is cia g.gif  lyg pamenu kazkada raset kad jie buvo pas jus atvaziave 4u.gif
http://ejotra.lt/terasines-lentos

Ne sios....

Radau
http://www.avproject...uktai/terasines
Musu CEDAR spalva.
Atsakyti
Deme, kokios gražios nuotraukytės smile.gif. Viskas gražu: ir tulpės (tikriausiai savo augintos), ir kūdikėlio lizdelis, terasa, daržiuks. Faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 05 17, 18:40)

Kiek kainavo 1kv. m.? Kas montavo?
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2012 05 17, 19:48)
Deme, kokios gražios nuotraukytės smile.gif. Viskas gražu: ir tulpės (tikriausiai savo augintos), ir kūdikėlio lizdelis, terasa, daržiuks. Faina 4u.gif

Aciu. Tobulet dar yra kur smile.gif Finansai bei dabartines salygos neleidzia persistengti biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet kai pasiziuri kokia neteisybe toj Lietuvelej, taip ir lenda mintis, o kas toliau joje bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 05 17, 20:48)
Kiek kainavo 1kv. m.? Kas montavo?

Kainavo kazkur 90-100 lt. Montavom patys (t.y. mano tevukas), nes labai brangiai prase uz montavima...
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 05 17, 20:14)
Kainavo kazkur 90-100 lt. Montavom patys (t.y. mano tevukas), nes labai brangiai prase uz montavima...

Kaip gerai, kai yra toks tevukas padejejas thumbup.gif
Atsakyti
Sode uzauginau tulpe - siamo dvyne, na niekur to nebuvau macius 4u.gif user posted image
Atsakyti
Infinity, gal jau daugiau yra ka ir pas Jus pamatyt blush2.gif

Salamandra, labai grazios plyteles 4u.gif

QUOTE(Deme @ 2012 05 17, 21:57)
Aciu. Tobulet dar yra kur smile.gif Finansai bei dabartines salygos neleidzia persistengti biggrin.gif

Sauniai kuriates 4u.gif O Jusu orkaite Smeg firmos ax.gif ir virtuvinio komplekto rankeneles atskirai uzsakinejot ar ten pat kur virtuvini ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 17 gegužės 2012 - 22:06
QUOTE(*Kristal* @ 2012 05 17, 21:59)
Sauniai kuriates  4u.gif  O Jusu orkaite Smeg firmos  ax.gif  ir virtuvinio komplekto rankeneles atskirai uzsakinejot ar ten pat kur virtuvini  ax.gif

drinks_cheers.gif labai jaukios nuotraukytės thumbup.gif ir baltu pavydu pavydžiu sužaliavusių lysvių ir šiltnamio wub.gif ir kaip jums taip viskas auga, aš ką pasodinu ant palangės, man niekas nesudygsta, nei viena prieskoninė žolelė doh.gif tik pomidorus ir paprikas sudaiginau....

O rankenėlės iš ten pat, dabar pati tokias imčiau, bet deja nebeišeina ...

Salamandra, labai gražios plytelės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 05 18, 00:09)
ir kaip jums taip viskas auga, aš ką pasodinu ant palangės, man niekas nesudygsta, nei viena prieskoninė žolelė  doh.gif  tik pomidorus ir paprikas sudaiginau....

O rankenėlės iš ten pat, dabar pati tokias imčiau, bet deja nebeišeina ...

rolleyes.gif aš tai nusprendžiau, kad arba su laiku ateis tas gebėjimas, o jei "neateis" vadinas man neduotas gelininkystės-daržininkystės genas biggrin.gif

kaži vien rankenėles jie parduoda g.gif
Atsakyti