Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės

QUOTE(*Kristal* @ 2012 05 17, 22:21)
rolleyes.gif  aš tai nusprendžiau, kad arba su laiku  ateis tas gebėjimas, o jei "neateis" vadinas man neduotas  gelininkystės-daržininkystės genas  biggrin.gif

kaži vien rankenėles jie parduoda  g.gif

Šiaip man visai sekasi su augaliukais, bet šie metai tai kažkaip neišeina su jais susišnekėti lotuliukas.gif
Tikrai parduoda, bent jau man pardavė, nes pirkau į miegamojo spinteles tokias rudas rankenėles. Dabar jie dar daugiau turi rankenėlių, aš lankiausi Senukų prekybos centre toje parduotuvėje, kitur nežinau kokį asortimentą turi.
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2012 05 17, 19:48)
Deme, kokios gražios nuotraukytės smile.gif. Viskas gražu: ir tulpės (tikriausiai savo augintos), ir kūdikėlio lizdelis, terasa, daržiuks. Faina 4u.gif

Tikrai, Deme drinks_cheers.gif . Kada leliukas turi pasirodyt rolleyes.gif ?

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 17, 23:14)
Tikrai, Deme drinks_cheers.gif . Kada leliukas turi pasirodyt rolleyes.gif ?

Sprendziant is liniuotes taip uz 29 dienu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 05 17, 22:59)
Infinity, gal jau daugiau yra ka ir pas Jus pamatyt  blush2.gif

Salamandra, labai grazios plyteles  4u.gif 
Sauniai kuriates  4u.gif  O Jusu orkaite Smeg firmos  ax.gif  ir virtuvinio komplekto rankeneles atskirai uzsakinejot ar ten pat kur virtuvini  ax.gif

Orkaite musu ne Smeg, o Beko firmos. Kolkas trukumu nepastebejau joje. O rankeneles is Easy Kitchen. Esu jomis labai patenkinta. O ir kaina gera ju buvo. 3 lt uz vieneta smile.gif Nu neauga ir pas mane darze viskas taip kaip noreciau smile.gif Ypac kencia gelynai, nes turim toki maza suni, kuris eina kiauriai ir jam ne motais, kad ten gelytes turi augti smile.gif
Atsakyti
Rytoj Akropoly "jamam". Gal kam idomu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 18, 08:17)
Rytoj Akropoly "jamam". Gal kam idomu.

Labas rytas,

Įdomu, tik, kad mažiau žmonių būtų...
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 05 18, 09:11)
Labas rytas,

Įdomu, tik, kad mažiau žmonių būtų...

oj zmoniu per jamam gal truputi maziau ryte bus ir visai velai vakare
Laba diena 4u.gif
na spalva uzsakyta mano virsus buvo - nugalejo lengva samanine spalva thumbup.gif nebutume moterys, jei nepasiektume to ko norime thumbup.gif kad ir kiek kas sakytu, kad nusibode, bet man si spalva wub.gif o galu gale nusibos juk galima perdazyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 18 gegužės 2012 - 11:04
Sveiki 4u.gif

gal kas vežėtės juodžemį ir galėtumėte kontaktais pasidalint blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 05 18, 12:02)

na spalva uzsakyta mano virsus buvo - nugalejo lengva samanine spalva thumbup.gif nebutume moterys, jei nepasiektume to ko norime thumbup.gif kad ir kiek kas sakytu, kad nusibode, bet man si spalva wub.gif o galu gale nusibos juk galima perdazyti 4u.gif

Jega! Man si spalva labai wub.gif . Kada laukt rezultato bigsmile.gif ?
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 18, 13:08)
Jega! Man si spalva labai  wub.gif . Kada laukt rezultato  bigsmile.gif ?

na lyg zadejo siandien prieki nudazyti, bet nezinau kaip suspes. jei siandien kai nuvaziuosiu jau bus nuazytas fasadas nufotografuosiu ir idesiu foto. o jei ne tai kita savaite jau bus tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atbegau pasidziaugti.... gavau laiska is zemes pardavejo, kad visi dalybu- perdalybu dokumentai baigti, beliko tik su banku jiems susitvrakyti. Tai musu zemeles pirkimas jau nebe uzkalnu ax.gif
QUOTE(salamandra07 @ 2012 05 17, 22:53)
Sode uzauginau tulpe - siamo dvyne,

Wow, grazu.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukia laivas: 18 gegužės 2012 - 15:16
Šiandien darbavausi prie namuko, purškiau piktžoles su herbicidu. Žiūrėsim, ar suveiks kas iš tokio purškimo. Įtariu būsiu per silpna tirpalą padarius. Bet kuriuo atveju, po 2 sav. teks dar purkšti. Ui kaip noriu veja užsisėti.
Krisal, pažiūrėt pas mus nelabai yra į ką (buvau seniau įkėlusi į albumą, tai nelabai kas ir pasikeitė). Kitą sav. betonuos garaže grindis, po to sienas šiltins, tinkuos, kabinsim katilą ir norim jau kuo greičiau dujas prisiduot. Židinistas mūsų darbuojasi tik kartą į savaitę, tai neinas taip greit kaip norėtųsi. Nusprendžiau pati irgi padirbėti bent prie aplinkos tvarkymo smile.gif
O Jums kaip sekasi, kokie dabar darbeliai?
Atsakyti