Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės

Mums sumontavo spintas thumbup.gif Esu labai patenkinta.

QUOTE(ilonux @ 2012 05 19, 21:15)
Ar aplinką patys tvarkysit ar samdysit ką nors  g.gif ?
Radau  mirksiukas.gif  Jau daugiau kaip prieš mėnesį pasodinom. Man reikėjo didelio, su storu kotu, tai sunku buvo atrast. Visur buvo liauni labai  doh.gif
O mes jau turim tvorą, tiesa nepilnai sumontuotą  blush2.gif  Ir dar.....turim....mažą šunytę... wub.gif

mane ir domintu tvoros foto.
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif

QUOTE(braske24 @ 2012 05 18, 12:02)
Laba diena 4u.gif
na spalva uzsakyta mano virsus buvo - nugalejo lengva samanine spalva thumbup.gif nebutume moterys, jei nepasiektume to ko norime thumbup.gif kad ir kiek kas sakytu, kad nusibode, bet man si spalva wub.gif o galu gale nusibos juk galima perdazyti 4u.gif

Braske24, kai jau galėsite, parodykite spalvą bigsmile.gif labai įdomu ax.gif pas mus baigia šiltinti fasadą, rinksimės spalvą. Norėjau kreminės, bet... šiai dienai galvojam apie garstyčių arba lengvą samanų spalvą.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 20 gegužės 2012 - 15:49
Laba Dienele visiems/oms. isdrysiu isiterp vel as i jusu pokalbius:) pradejau,kaip jau rasiau, ir as namuka bei ukini kelt,tad atsirado siokios tokios patirties perkant kaikurias medziagas bei paslaugas.nezinau,ar cia kam butu idomu telefonu numeriukai,tu zmoniu,kurie mano manymu labai gerai arba blogai atliko savo darba:)
Atsakyti
QUOTE(Inspire @ 2012 05 20, 17:47)
pas mus baigia šiltinti fasadą,

Kuo sildet?
Neseniai skaiciau apie kazkoki nauja namu apsiltinima. Sia medziaga net naudoja kosmonautu aprangai g.gif Gal kas ka girdejot ar daret?
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 05 20, 13:32)
Mums sumontavo spintas  thumbup.gif Esu labai patenkinta.
mane ir domintu tvoros foto.

grazios tavo spintos thumbup.gif ypac ta zydro dizaino thumbup.gif
o mes atidarem maudyniu sezona!!!kaip gera tokia karsta diena pliukstelt i tvenkinuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2012 05 20, 19:13)
Kuo sildet?

polistirolu šiltinom
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2012 05 20, 19:22)
grazios tavo spintos thumbup.gif ypac ta zydro dizaino thumbup.gif
o mes atidarem maudyniu sezona!!!kaip gera tokia karsta diena pliukstelt i tvenkinuka rolleyes.gif

tikrai geris vandenukas per karscius. Ryt lyg karsciau turetu buti bigsmile.gif
O del spintu, visomis esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 20 gegužės 2012 - 20:47
QUOTE(asaraa @ 2012 05 20, 21:46)
tikrai geris vandenukas per karscius. Ryt lyg karsciau turetu buti  bigsmile.gif
O del spintu, visomis esu labai patenkinta  wub.gif

Gal gali pasidalint spintos foto? Man irgi idomu blush2.gif
turiu galvos skausma - reikes po laiptais daryti, tai ieskai ideju...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
QUOTE(asaraa @ 2012 05 20, 20:46)
tikrai geris vandenukas per karscius. Ryt lyg karsciau turetu buti  bigsmile.gif
O del spintu, visomis esu labai patenkinta  wub.gif

Jei, tai šiandien jau karšta buvo, o tai jei dar karščiau... ax.gif

Įkelkit foto į albumą, norėtumėm visos pasižvalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramusis Svecias @ 2012 05 20, 17:48)
Laba Dienele visiems/oms. isdrysiu isiterp vel as i jusu pokalbius:) pradejau,kaip jau rasiau, ir as namuka bei ukini kelt,tad atsirado siokios tokios patirties perkant kaikurias medziagas bei paslaugas.nezinau,ar cia kam butu idomu telefonu numeriukai,tu zmoniu,kurie mano manymu labai gerai arba blogai atliko savo darba:)

Tokia info tikrai labai pravercia besistatantiems bigsmile.gif
Galit rasyt cia, o as i 1 puslapi irasysiu, kuriant nauja tema. Aciu.

BEJE, kurias naujokes itraukt i sarasa naujoj temoj ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 05 19, 21:15)
Radau  mirksiukas.gif  Jau daugiau kaip prieš mėnesį pasodinom. Man reikėjo didelio, su storu kotu, tai sunku buvo atrast. Visur buvo liauni labai  doh.gif

ten irgi liaunuciai biggrin.gif kiek mokejot jei nepaslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2012 05 20, 22:33)
ten irgi liaunuciai  biggrin.gif kiek mokejot jei nepaslaptis?  ax.gif

Apie 200 Lt. Man atrodo, kad mes buvom Agluonėnuose, tuose šiltnamiuose, ten savininkė tokia šviesiaplaukė moteris, ji visada mugėse stovi su vaismedžiais. Tai ten už tokį plonutį maumedį prašė 180 Lt. O mano įsigytasis palyginti su tais tai galiūnas biggrin.gif

Reikės prisiruošt nufotkinti, kad į vieną foto tilptų viskas - nauja tvora, maumedis ir šunytė cool.gif

Vakar darbavausi kieme iki vėlumos - susodinau vienmetes gėles kieme ir į vazonus, bazilikus ir mairūnus darže, laisčiau viską...MB su vaikais ir šunyte tuo metu pas kaimynus arbatą gėrė ir niekas netrukdė man iš dūšios pasidarbuot biggrin.gif Jau galvoju, kad reikia pomidorus gabent laukan, dar nenešiau. Kaip kiekvienais metais aš jų prisisodinau per daug, teko kaimynus apdalint.
Atsakyti