QUOTE(sayonara @ 2012 05 22, 05:55)
visai smagiai sugalvota, tik įgyvendinimas netobulas. bet tikrai nieko, maladiec. man su erdve nesudirbta tinkamai. dainai tinka 

Aciu labai uz komentara. Siuo metu zinok dziaugiuosi ir tuom, kad eina bent is dalies savo ideja is galvos i nuotrauka perkelt. Iki stoteles "tobulas ispildymas" man dar reik gerokai pavaziuoti, ta suprantu

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 05 22, 07:52)
Labs ryts
Visu pirma tai nesu dideli atsiprasyma chiquitkai. Nu kas per ozka as tai negaliu. Va si ryta prisedau perskaiciau, nugi viskas ty normaliai parasyta buvo. Vo tep ir gaunasi, kai vaikas visa vakara galva iszyzia iki negalejimo, tada ir vaidenasi, kad visi aplink zyzia. Bet ka as cia teisinuos. Zodziu atsiprasau brungioji, kad ne tep suskaiciau, kazkaip sukakotai gavos, parasei gero noredama, o cia dar matai emiau ir prisikabinau lygioj vietoj kriminalo ieskodama
Va balionas, tikiuosi nepyksi ilgai

Visu pirma tai nesu dideli atsiprasyma chiquitkai. Nu kas per ozka as tai negaliu. Va si ryta prisedau perskaiciau, nugi viskas ty normaliai parasyta buvo. Vo tep ir gaunasi, kai vaikas visa vakara galva iszyzia iki negalejimo, tada ir vaidenasi, kad visi aplink zyzia. Bet ka as cia teisinuos. Zodziu atsiprasau brungioji, kad ne tep suskaiciau, kazkaip sukakotai gavos, parasei gero noredama, o cia dar matai emiau ir prisikabinau lygioj vietoj kriminalo ieskodama

Buna visokiu nuotaiku

QUOTE(Ainoa @ 2012 05 22, 09:21)
Chiquitka man patiko dainos foto ir butent taip ir supratau, ta sviesos ruoza ir Jus abu seseliuose, man mintis super ir daina manau atitinka gerai

Acius