Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki... tongue.gif

Prisiduodu, kad neduok Die nepamirštumėt, bu paskui vėl ND pergamint reiks.. lotuliukas.gif

Nu fotografės.. bigsmile.gif bleka bleka.. bigsmile.gif Chiquita , nu fotkė 10balų.. bigsmile.gif Liux.. 4u.gif
GiedreB , man irgi atrodo papezę alyvos.. g.gif blush2.gif

Aš tai irgi vis žaidžiu, vakar žaidžiau su saule vakare, ryt gal ką lauke sakau išgimdysiu ką nebus gėda parodyti ir jum.. blush2.gif Nors robobebras ,tai sakė kad kaip bepadarysiu šūdu išvadins fotkes.. irnesakyk.gif bebe.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 05 21, 08:23)
Ideja super, tik man foto atrodo tamsoka, vos izlebavojau, kad antram plane ty ir vyro buta. Is pirmo kart kai paziurejau tai galvojau tik mergina nuotraukoj ir pamislyjau, kad reiktu ty ir vyro, o paskui prisimerkus ziurejau ziurejau, kad va pasirodo yra ir tas vyras  bigsmile.gif Zodziu man viskas cia labai patikti, tik noretusi, kad tas vyriskis labiau matytusi  4u.gif

QUOTE(Poisson'è @ 2012 05 21, 09:11)
Chiquitka, gal ir yra tiesos Itzos žodžiuose, bet vis gi - nuotrauka man laaaaaabai patiko ir net kritika jos nesugadino. Čiki piki  wub.gif

QUOTE(GiedreB @ 2012 05 21, 09:37)
idėja gera, tik norėtųsi, kad vyro daugiau matytusi, kaip kažkas minėjo, jis ne iš karto pastebimas, kažkur tamsoje...smile.gif

g.gif Cia tikriausiai del monitoriu skirtumu jums tamsoka, nes man puikiai matos vyras (o gal cia todel, kad zinau kad jis ten yra g.gif biggrin.gif) Atnesu siek tiek svesesni varianta. Gal geriau ziuresis smile.gif Aciu, kad pastebejot.
Idomu dar dainos siuntejo nuomone isgirst butu smile.gif
user posted image
QUOTE(isora @ 2012 05 21, 16:43)
Chiquita , nu fotkė 10balų.. bigsmile.gif Liux.. 4u.gif

Aciu blush2.gif
GiedreB, niurokos alyvos atrodo, tikriausiai todel, kad dar nevisai issiskleidusios 4u.gif
Poisson'è , saunuole, kad analizuoji savo nuotraukas nuo pat pradziu smile.gif
Atsakyti
Labai aciu, kas pastebejote ir pakomentavote mano geles 4u.gif Pirma nuotrauka, beje, nekarpyta (tiksliau, tik sonai nukirpti, kad gautusi kvadratas).

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 21, 00:57)
Taip nelauktai šį saulėtą rytą tapom svetimi staiga...

Man patinka ideja ir kompozicija, bet kliuva apsvietimas - ta ryskiai apsviesta kadro dalis tiesiog neidomi, antklode ir tiek, o butent i ja pirmiausia akys krypsta. Pasviesintam variante kiek geriau atrodo, bet vis tiek kitokio sprendimo norisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 21 gegužės 2012 - 19:56
Keltas is vakarykscio pasivaiksciojimo:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ir dar daug dauk kitu ir ivairiu mano flikre mirksiukas.gif
Galit skalpuot uodega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 21, 18:55)
Man patinka ideja ir kompozicija, bet kliuva apsvietimas - ta ryskiai apsviesta kadro dalis tiesiog neidomi, antklode ir tiek, o butent i ja pirmiausia akys krypsta. Pasviesintam variante kiek geriau atrodo, bet vis tiek kitokio sprendimo norisi...

Siaip ta sviesa tarp zmoniu yra kaip ir sumanymo dalis - du zmones isskirti sauleto ryto, kiekvienas paskendes savoje tamsoje... ax.gif Bet vistiek vertinu tavo komentara. Aciu smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 05 21, 19:39)

Nesupyk, bet manau kad vargu ar daug atsiras cia norinciu/galinciu/turinciu noro/laiko pakomentuot > negu 10 tavo nuotrauku idetu cia ir dar >60 idetu i flickeri. Manau, jeigu nori konstruktyvios kritikos reikia moketi atsirinkti ka rodyti ir tikrai ne tokiais kiekiais. Pasirink max 2-3 geriausias tavo manymu nuotraukas, klausk apie jas tave duominancius klausimus, tikrai daugiau naudos bus...
Pvz as, pamacius tiek nuotrauku pasimeciau, net nzn ka ir komentuoti unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 21 gegužės 2012 - 21:12
QUOTE(gladiole @ 2012 05 20, 12:58)
Sveikos, mano daina

man labai patiko pirmoji nuotrauka, neskaitant ten keliu detaliu nereikalingu thumbup.gif pritariu del koliazo bei tuscios kedes, stovincios lygiai taip pat kaip pirmoje

QUOTE(noisy-B @ 2012 05 20, 15:41)

jlclove -> Pritariu merginoms, bet emocija, tai liuksinė smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 05 20, 22:59)
Cia as, vadinasi, savo gelynus siandien ravejau... so fotiko pagalba rolleyes.gif  Pakritikuokit, kas netingit  4u.gif

pirmoji labai faina. as tiesiog jauciu to puko minkstuma bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 21, 00:57)
As irgi ne is karto supratau, kad suknele, tik po paaiskinimo, bet mergaites emocija super smile.gif

Atnesu savo iliustracija sitai dainai

aciu 4u.gif

gal kiek tamsoka, bet labai patiko. klausiau dainos ir toks jausmas, kad viskas vyko siame kadre istikruju smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 05 21, 09:23)

Dar siek tiek pakomentuosiu dainu nuotraukas...
jlclove, oj tokia saunia dainele gavai, cia jau tiek visko buvo ismastyt ir graziai pateikt... Suknele, kad ir skolinta dukriukui uzvilkt... Man vaizduote is karto nupiese vaizda, kokia tai palepe, skrynia..pro langa besiskverbianti silta sviesa ir mergyte su neriniuota ar marga mamos suknele uz kvarbetku pasiemus soka... Arba sode, dar koki faina skrybliu uzdejus eina tokia visa ledi... O dabar atrodo, kad foto padaryta, tik tam, kad bele atsiskaityt, cia kaip mes naujokes pateikiam ND su statulelem  biggrin.gif  4u.gif

aciu 4u.gif butu Lietuva, butu is ko ir pasiskolinti. cia nebent nusipirkti ir kita diena priduoti laugh.gif pati nemazai galvoje minciu turejus, bet kai pradedi atmetineti, nes palepes neturiu, skrynios neturiu, skrybeliu nenesioju, tai nieko ir nebelieka. o suktis is padeties geriau, nei isvis pasuoti...mazdaug negaliu mirksiukas.gif

QUOTE(GiedreB @ 2012 05 21, 10:37)

Atnešu aš savo alyvas, laukiu nuomonių, ar nepersistengiau su spalvomis?

per tamsi nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 05 21, 20:39)

tik nesupyk, bet mane nervina taip sudetos nuotraukos, kur cia pradzia, o kur jau pabaiga g.gif ?! ir pritariu chiquitka, reikia moketi is visumos atsirinkti tavo manymu geriausias, o jau kas nepatinges, tai likusias ir flickre pakomentuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 21, 21:09)
Siaip ta sviesa tarp zmoniu yra kaip ir sumanymo dalis - du zmones isskirti sauleto ryto, kiekvienas paskendes savoje tamsoje... ax.gif Bet vistiek vertinu tavo komentara. Aciu  smile.gif

Sumanymas pavyko, nes bent jau as butent taip ir supratau - ir, kaip jau sakiau, pati ideja man patiko, tiesiog ta sviesi nuotraukos dalis neidomi - ir, mano kuklia nuomone, per daug demesio nuvagia, nors ziureti ten lyg ir nebutu i ka. Bet gal as ir klystu, gal labiau patyre fotografes visai kitaip ivertins ax.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 21, 21:09)
Nesupyk, bet manau kad vargu ar daug atsiras cia norinciu/galinciu/turinciu noro/laiko pakomentuot > negu 10 tavo nuotrauku idetu cia ir dar >60 idetu i flickeri. Manau, jeigu nori konstruktyvios kritikos reikia moketi atsirinkti ka rodyti ir tikrai ne tokiais kiekiais.

drinks_cheers.gif

QUOTE(jlclove @ 2012 05 21, 21:26)
pirmoji labai faina. as tiesiog jauciu to puko minkstuma bigsmile.gif

Aciu ir tau smile.gif
Atsakyti
Oj kvėša, gi rimtai taip patiko Juržolės pūkeliai... bigsmile.gif So soft.... wub.gif

Pažadu ir aš kanors atneš pataršimui ryt... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 21, 22:49)
Sumanymas pavyko, nes bent jau as butent taip ir supratau - ir, kaip jau sakiau, pati ideja man patiko, tiesiog ta sviesi nuotraukos dalis neidomi - ir, mano kuklia nuomone, per daug demesio nuvagia, nors ziureti ten lyg ir nebutu i ka. Bet gal as ir klystu, gal labiau patyre fotografes visai kitaip ivertins  ax.gif
drinks_cheers.gif
Aciu ir tau smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nus moteros nepykit jau tep, kad jusu brungias ir grazias akytes isbadziau savo nuotrauku gausa. Tai kol dar nesitesia visuotinis pasipiktinimas, skubu priminti, kad nuotrauku ziurejimui ir vertinimui prievartos nera, kam interesna pasiziures, kas tingi ras ir tep ka veikti ar tiesiog tingeti. Nugis nesu as tiek kvaila irnaivi, kad tikeciausi, kad pulsit ty mano 100 ir viena foto vertinti biggrin.gif o sudejau daug ty ju del saves, kasdien, kad tureciau i ka paziuret ir pamazu vis pratrinsiu kas nepatiks, as tep isleto mokausi atsirinkti.
Tai vo taika moteros, a gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 05 21, 20:49)
Sumanymas pavyko, nes bent jau as butent taip ir supratau - ir, kaip jau sakiau, pati ideja man patiko, tiesiog ta sviesi nuotraukos dalis neidomi - ir, mano kuklia nuomone, per daug demesio nuvagia, nors ziureti ten lyg ir nebutu i ka. Bet gal as ir klystu, gal labiau patyre fotografes visai kitaip ivertins  ax.gif
drinks_cheers.gif

As nesiginciju, tikrai gal ir nuvogia per daug demesio, tik patikslinau, kad tai sumanymo dalis, o jau to sumanyno ispildymas ar vykes gavosi is salies geriau matosi 4u.gif
Atsakyti