tarp mano mažių skirtumas 3m ir jis man laaaabai patinka, nesugebėčiau auginti pametinukų būtų labai sunku buvę, nes pirmagimis sunkus vaikas buvo, o ir po Cp atsigauti reikėjo laiko. O ir šiaip manau pametinukai labai išsekina mamą, tiek fiziškai, tiek emociškai. Aš už tai, kad mama atsigauna, sustiprėja, baigia maitinti ir tada jau bando pastoti

Mano mažylei metais ir trys mėnesiai. Labai noriu antro...bandom su MB, bet kol kas nekimba. Mmm grizo tuomet, kai dukrai suėjo metukai, bet kaip netikėtai pasirodė, taip netikėtai ir dingo jos vėl. Gal todėl, kad vis dar maitinu. Sakykit jūs man, jei jau mmm pasirodė ar tai reiškia, kad turiu šansų "pagaut"
Nors kiek žinau, ir maitindamos, ir nesirgdamos pastoja.

Žinau puikių pvz. kaip mamytės šauniai susitvarko su pametinukais. Man ir lb gražu ir faina kai tarp vaikiukų toks nedidelis skirtumas metuose. Tik nžn ar išdrysčiau. Turbūt priklausytų nuo nėštumo sunkumo ir vaiko ramumo gimus. Jei manot, kad susitvarkysit, kodėl ne, tai visai šaunu. Beveik kaip vienu šūviu du zuikius nušaut
tik beveik
Vaterlo, manau turit
Sėkmės!

Vaterlo, manau turit

Tarp mano vaikučių 2 metukai skirtumas, vos pirmą baigiau maitinti iškart pradėjome planuoti antrąjį, be to, po CP turėjo praeiti apie 2 metai tarp gimdymų. Pirmasis vaikutis pirmus mėnesius labai labai labai daug verkdavo, užmigdavo tik ant rankų, supti reikėdavo pastoviai, po to visą laiką judėdavo, vartydavosi, vėliau visur ropodavo, visur lįsdavo ir t.t. buvo tikrai neramus vaikas ir nepaprastai judrus, bet be viso to vargo man suteikdavo tiek daug džiaugsmo, laimės, aš jaučiausi tokia laiminga mama, kad tik ir tesvajojau apie antrąjį. Antrasis pilvelyje buvo dar neramesnis nei pirmasis, daug judėdavo spardydavosi, ojojoj kaip būdavo. Antrąjį vaikelį mintyse pavadinu kovotoju, nes gimė natūraliai, kaip sau sakau, kovojo iki galo ir jam pavyko. Jis irgi labai judrus ir gyvas vaikas, bet gal šiek tiek ramesnis nei pirmasis, žodžiu patikėkit, tikrai turiu ką veikti, dažnai namai atrodo kaip "po karo", na ir kas, nueina vaikai miegoti ir viską susitvarkom su vyru. Pavargstu? Taip, bet man svarbiausia, kad jaučiuosi nepaprastai laiminga, sakyčau net laimingiausia mama pasaulyje. O ir vaikučiams smagu, kai nedidelis skirtumas.
QUOTE(Sellija @ 2013 01 28, 00:43)
Tarp mano vaikučių 2 metukai skirtumas, vos pirmą baigiau maitinti iškart pradėjome planuoti antrąjį, be to, po CP turėjo praeiti apie 2 metai tarp gimdymų. Pirmasis vaikutis pirmus mėnesius labai labai labai daug verkdavo, užmigdavo tik ant rankų, supti reikėdavo pastoviai, po to visą laiką judėdavo, vartydavosi, vėliau visur ropodavo, visur lįsdavo ir t.t. buvo tikrai neramus vaikas ir nepaprastai judrus, bet be viso to vargo man suteikdavo tiek daug džiaugsmo, laimės, aš jaučiausi tokia laiminga mama, kad tik ir tesvajojau apie antrąjį. Antrasis pilvelyje buvo dar neramesnis nei pirmasis, daug judėdavo spardydavosi, ojojoj kaip būdavo. Antrąjį vaikelį mintyse pavadinu kovotoju, nes gimė natūraliai, kaip sau sakau, kovojo iki galo ir jam pavyko. Jis irgi labai judrus ir gyvas vaikas, bet gal šiek tiek ramesnis nei pirmasis, žodžiu patikėkit, tikrai turiu ką veikti, dažnai namai atrodo kaip "po karo", na ir kas, nueina vaikai miegoti ir viską susitvarkom su vyru. Pavargstu? Taip, bet man svarbiausia, kad jaučiuosi nepaprastai laiminga, sakyčau net laimingiausia mama pasaulyje. O ir vaikučiams smagu, kai nedidelis skirtumas.
Labai gražiai viską surašėt :-)
aš dabar dideliuose apmąstymuose.. Pirmagimį ketinu +- iki metų maitint. O toliau? Pametinukas? Ar laukt dar kelerius metus? O gal apsiribot 1 vaikeliu..?
Labai jau daug visokių už ir prieš pas mane.. :-)
Mano mergaitei beveik 9 men ir as jau kokie pora men svajoju apie antra, kuo toliau tuo labiau noriu. Niekada negalvojau ir nesitikejau, kad taip bus bet as tikrai jo noriu, vyras taip pat. Vienintelis klausimas del organizmo, bet jauciuos jau, kad jegos gryzta manau palauksim iki metuku ir bandysim
Zinau bus sunku, bet ir bus dviguba laime

QUOTE(Echmėja @ 2012 05 16, 17:57)
jei norit tai darot ir maziau kreipkit ka kiti sako..

turiu pati sunu kuriam dar nera triju menesiu, ir jau planuojam sesute arba broliuka

QUOTE(Sechmeta @ 2013 01 28, 23:44)
aš dabar dideliuose apmąstymuose.. Pirmagimį ketinu +- iki metų maitint. O toliau? Pametinukas? Ar laukt dar kelerius metus? O gal apsiribot 1 vaikeliu..?
Lygiai tokie patys klausimai kankina

QUOTE(Adrijana @ 2013 01 31, 00:19)
Mano mergaitei beveik 9 men ir as jau kokie pora men svajoju apie antra, kuo toliau tuo labiau noriu. Niekada negalvojau ir nesitikejau, kad taip bus bet as tikrai jo noriu, vyras taip pat. Vienintelis klausimas del organizmo, bet jauciuos jau, kad jegos gryzta manau palauksim iki metuku ir bandysim
Zinau bus sunku, bet ir bus dviguba laime 

Mes taip pat galvojam su vyru. Irgi jis jau pasake kad labai noretu. Dukrytei irgi 9 menesiai

Aš visad kažkaip norėjau pametinukų
bet neišeis jau, jau antrą gimtadienį tuoj švęsim, o sūneliui brolio ar sesutės kaip nėr taip nėr..

Dar fainiau, kai pats vaikas papraso broliuko ar sesytes ir laukia kartu
Gydytojai sako, kad geriausiai tarp gimdymu daryti 3 m. pertrauka. Taip pagal vadovelius ir padareme. 3 m. po truputi atsisakeme kruties ir dabar pradejome planuoti antraji. Dukryte irgi labai nori broliuko ir vis klausineja ar jau yra mano pilvuke broliukas
O del pametinuku. Nieko nenori izeisti.Man atrodo, kad kiekvienam savo. Cia su vienu ne visada speji priziureti, tik pamatai, kad kur nors pirsta kisa, ar lenda. O cia veinam virs metuku, kitas gime
Tokia situacija man is siaubo filmo
Vis gi nukencia vaikai. Nescia mama nebegali kelti maziuko. Negali jo nesioti. Vis gi metinukui dar to norisi. Ir kaip mama metinukui paaiskins, kad nebegaliu jo nesioti, nes... Truksta ir vienam ir kitam demesio. Tuo labiau maziukas dar nesupranta, kad ka tik gimes vaikelis ne lele ir tik ir spek priziureti, kad ka nors neikistu, nesuzalotu
Maciau mamas, kurios pradeda kaltinti mazaji, rekti, kad neeitu prie vaikelio, neliestu ir pan...

Gydytojai sako, kad geriausiai tarp gimdymu daryti 3 m. pertrauka. Taip pagal vadovelius ir padareme. 3 m. po truputi atsisakeme kruties ir dabar pradejome planuoti antraji. Dukryte irgi labai nori broliuko ir vis klausineja ar jau yra mano pilvuke broliukas

pas mane skirtumas 1,11men, bet manau butu buve geriau jei anksciau suplanave butume

Jei tik yra pagalbos, labai gerai:)