Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 13 tema

QUOTE(FruitCocktail @ 2012 06 08, 12:23)
Jei plaukų kirpimo mašinėlės negalima, tai ir epiliatoriaus ne? Kur tokias taisykles rasti?  g.gif

O kas sake, kad negalima plauku kirpimo masineles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 06 08, 12:12)
pvz. kad ir čia
Aviacijos saugos reikalavimai

kodėl mašinėlės negalima? nei duria, nei šaudo, nei aštrios dalys ilgesnės už 6 sm  g.gif

Šias pagrindines taisykles žinau, bet negi skutimosi mašinėlė - pajovingas daiktas unsure.gif O pvz epiliatorius tuo labiau - išvis neaštrus g.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 06 08, 12:13)
O kas sake, kad negalima plauku kirpimo masineles? g.gif

Čia tokia diskusija vyksta smile.gif
Atsakyti
kokia dar diskusija?! g.gif parashiau, kad galima, bet,matau, vyksta kazkoks dviracio ishradinejimas
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 06 08, 14:16)
kokia dar diskusija?! g.gif parashiau, kad galima, bet,matau, vyksta kazkoks dviracio ishradinejimas

Aš irgi manau, kad galima, tiesiog kažkas išreiškė nuomonę, kad gal gali atimti wink.gif
Atsakyti
Sveiki,
O kokie turi buti ismatavimai maiselio i kuri reikia deti skyscius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2012 06 08, 07:07)
Nerizikuociau jusu vietoj. Jei atims - nebeatgausit. Mano mamai labai brangius Chanel kvepalus yra ateme - daugiau ju nebemate.  doh.gif

sorry susijuokiau, ale kaip sugalvojai kvepalus )skystį, kokie jie bebūtų chanel ar už 20 lt, lyginti su daiktu - skutimosi mašinėle..

man tokio neteko vežtis, bet vežiaus feną, tai tik išėmė pažiūrėt kas ten, nes per ekraną matyt itartinai atrodė. galvoju su laidu pasmaugt ir galėčiau jei norėčiau ką biggrin.gif
Atsakyti
Tame ir kampas, kad 'jei noreciau, galeciau' variantu yra marios. todel ta sauga man idomiai ir atrodo

Kas paskutiniu metu bilietus spausdinotes ish ryanair? Ar jie jums ryshkus gavosi, kaip anksciau, ar jau tokie blankus, lyg spausdintum foto? g.gif gal cia tik pas mane kompas durniuoja, sakau blush2.gif
Atsakyti
Turiu dar viena klausima, ar galima butu vezti supakuotas dezuteje vyno taures rankiniame bagaze g.gif
Atsakyti
Jei be vyno, tai galima. Shiaip buvo imesti saugos reikalavimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 06 09, 15:44)
Tame ir kampas, kad 'jei noreciau, galeciau' variantu yra marios. todel ta sauga man idomiai ir atrodo

Kas paskutiniu metu bilietus spausdinotes ish ryanair? Ar jie jums ryshkus gavosi, kaip anksciau, ar jau tokie blankus, lyg spausdintum foto? g.gif gal cia tik pas mane kompas durniuoja, sakau blush2.gif

spausdinau,viskas normaliai
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 06 08, 09:57)
Konkreciai del plauku kirpimo masineles neatsakysiu, bet ivairia smulkia buitine technika rankiniame bagaze esu ne karta vezusis, niekada niekam neuzkliuvo smile.gif
Nu ir palyginot doh.gif Skyscius ir kazkokia masinele. Jei nesilaike skysciu gabenimo taisykliu, tai aisku, kad ateme, normalu.

QUOTE(grange @ 2012 06 09, 10:30)
sorry susijuokiau, ale kaip sugalvojai kvepalus )skystį, kokie jie bebūtų chanel ar už 20 lt, lyginti su daiktu - skutimosi mašinėle..

Palyginimas ne "kvepalai = masinene" doh.gif
Palyginimas "atims = nebeatgausi" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute84 @ 2012 06 09, 19:57)
spausdinau,viskas normaliai

o esi anksciau spausdinus bilietus? palyginus, atrodo taip pat? ash apie pati bilieto ryshkuma kalbu. man dabar jis toks blankesnis, pavarde mazomis raidemis beveik susiliejanti tokia, tarpai tarp eiluchiu pilni tokiu mazu tashkeliu, kuriu anksciau nebudavo. tad ir pamasciau, gal cia mano pc su printeriu pradejo grybaut g.gif
Atsakyti