Gal galite kas pasakyti per kiek laiko po bilietų rezervacijos nusirašo pinigai iš sąsk, ir atsiunčiamas Nr. Vakar pirkau bilietus, bet pinigai vis dar tik rezervuoti ir į paštą dar nieko negavau. Bijau, kad nenuplauktų bilietai

QUOTE(whitey @ 2012 06 09, 21:09)
o esi anksciau spausdinus bilietus? palyginus, atrodo taip pat? ash apie pati bilieto ryshkuma kalbu. man dabar jis toks blankesnis, pavarde mazomis raidemis beveik susiliejanti tokia, tarpai tarp eiluchiu pilni tokiu mazu tashkeliu, kuriu anksciau nebudavo. tad ir pamasciau, gal cia mano pc su printeriu pradejo grybaut 

aš spausdinausi praeitą savaitę, viskas normaliai ir kaip visada
punkis, pasitikrink per my bookings, jei turi rezervacijos nr ir nereiks sukt galvos del email ar pinigu nurashymo 
viliene, dekui. kazkaip gal cia tik pas mane kazkas su softu pasidare

viliene, dekui. kazkaip gal cia tik pas mane kazkas su softu pasidare

sveiki, ar imanoma istaisyti klaida? uzsakant bilietus padaryta klaida pavardej, vienos raides nera ..

[quote=whitey,2012 06 09, 23:48]
punkis, pasitikrink per my bookings, jei turi rezervacijos nr ir nereiks sukt galvos del email ar pinigu nurashymo
tai vat, kad ne to Nr. neužsirašiau
., bet gal, kad savaitgalis čia dėl to taip ilgai nenusirašo pinigų? Per kiei laiko jum nusirašo ir atsiunčia į paštą?

QUOTE(punkis @ 2012 06 10, 12:48)
., bet gal, kad savaitgalis čia dėl to taip ilgai nenusirašo pinigų? Per kiei laiko jum nusirašo ir atsiunčia į paštą?

į paštą man visada ateina iš kart, minutės nepraeina, o banke ne visada tikrinu, nes aš perku iš kreditinės, tai realiai pinigai nusirašo tik kitą mėn. o iš kreditinės tik rezervuojas...
QUOTE(grange @ 2012 06 10, 13:53)
į paštą man visada ateina iš kart, minutės nepraeina, o banke ne visada tikrinu, nes aš perku iš kreditinės, tai realiai pinigai nusirašo tik kitą mėn. o iš kreditinės tik rezervuojas...
aš irgi su kreditine pirkau. O tą rezervacijos numerį galima kur nors kitur rasti, nes jei netyčia suklydau rašydama el.paštą tai ir nieko negausiu?
apie tai ir kalba- anksciau buvo 3 opcija, kur pakako email ir krypti zinot bei data. tikrai gelbedavo, kai rezervacijos nr nezinodavai. dabar nori nenori turi rashytis. beje, pas mane prepaid ataskaitoj, kai nurasho pinigus, matosi tas rezervacijos nr. tad gal palauk nurashymo ir ataskaitoj rasi ta nr. ir taip, email ateina kone ishkart. nors nelabai isivaizduoju, kaip galima du kartus vedant email'a, suklyst toj pacioj vietoj 
l-aura, viena raide- ne beda. net nesukciau del to galvos. lyg galima iki 3 raidziu suklyst

l-aura, viena raide- ne beda. net nesukciau del to galvos. lyg galima iki 3 raidziu suklyst
QUOTE(whitey @ 2012 06 09, 13:44)
Kas paskutiniu metu bilietus spausdinotes ish ryanair? Ar jie jums ryshkus gavosi, kaip anksciau, ar jau tokie blankus, lyg spausdintum foto?
gal cia tik pas mane kompas durniuoja, sakau 

Spausdinau ir anksciau, ir dabar. Viskas tas pats, tiek ryskumas, tiek srifto dydis.
elvita, aciu ir tau uz info
net paciam idomu, kas pas mane pc pasikeite, jog taip sh...dinai pradejo spausdint. net save'intas dokumentas pdf formate atrodo blyshkus. net nepalyginsi su ankstesniais. bandysiu ryt kur kitur re-print pasidaryt, nes dar netycia tas bar kodas nesiskanuos

QUOTE(whitey @ 2012 06 10, 14:09)
bandysiu ryt kur kitur re-print pasidaryt, nes dar netycia tas bar kodas nesiskanuos 

pagaliau! pasirodo, reikejo pakeist internetini browseri ish explorer i firefox. ir viskas ok, grazu paziuret
bet pabandysiu ir tuos kitus bilietus prigriebt- idomu, ka daris, jei nesiskanuos barcodas