Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 13 tema

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 15, 09:20)
toks ir naujas, nuo sausio 1 taikomas iš Rygos skrendantiems Ryanair'o keleiviams. Aišku galit perduoti linkėjimus agentūrai, kuri bilietus pardavė, kad nesigaudo aplinkoj  mirksiukas.gif

agentūra matyt gerai gaudosi, tik vat pardavimus daryt tai reikia.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 15, 10:34)
agentūra matyt gerai gaudosi, tik vat pardavimus daryt tai reikia....  g.gif

Dažnai vadovaujasi kai kas tokia taktika:), nutylėjimas - ne melas biggrin.gif
Atsakyti
O internetu apmokant ta mokestį Rygos, jie atsiunčią ką nors atsispauzdint į emeila, kad oro uoste pateikt, ar reik per banka spauzdintis ?
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 06 15, 11:47)
O internetu apmokant ta mokestį Rygos, jie atsiunčią ką nors atsispauzdint į emeila, kad oro uoste pateikt, ar reik per banka spauzdintis ?

Aš pabandžiau, tai pinigus nusirašė, o atspausdint ir neleido (pakibo perkant), emailu neatsiuntė, tad skambinau ir klausiau. Paaiškino jog sistemos klaida, kad geriau mokėti oro uoste, nei bandyti dar kartą internetu. Liepė parašyti prašymą, kad gražintų tuos 7 EUR, tai pinigai grįžo maždaug už savaitės. Štai tokia mano patirtis su Ryga smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 06 15, 11:40)
Aš pabandžiau, tai pinigus nusirašė, o atspausdint ir neleido (pakibo perkant), emailu neatsiuntė, tad skambinau ir klausiau. Paaiškino jog sistemos klaida, kad geriau mokėti oro uoste, nei bandyti dar kartą internetu. Liepė parašyti prašymą, kad gražintų tuos 7 EUR, tai pinigai grįžo maždaug už savaitės. Štai tokia mano patirtis su Ryga smile.gif  smile.gif

Tai kaip suprantu, tas mokestis tik skrendant iš Rygos taikomas, bet kodėl ... g.gif Blin agentūros gun_bandana.gif tik ir rekomendavo, gi iš Rygos pigiau ir t.t. bash.gif gun_bandana.gif o kai jau nusprendėm skristi iš Rygos, tai sako gi iš Kauno būtų patogiau , tiesioginis skrydis ir t.t. na žodžiu... tyliu jau. Pirmas kartas, bet jei be bus kada kitas, tai jau žinosiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2012 06 15, 13:49)
Tai kaip suprantu, tas mokestis tik skrendant iš Rygos taikomas, bet kodėl ...  g.gif Blin agentūros  gun_bandana.gif tik ir rekomendavo, gi iš Rygos pigiau ir t.t.  bash.gif  gun_bandana.gif o kai jau nusprendėm skristi iš Rygos, tai sako gi iš Kauno būtų patogiau , tiesioginis skrydis ir t.t. na žodžiu... tyliu jau. Pirmas kartas, bet jei be bus kada kitas, tai jau žinosiu  irnesakyk.gif

Taip skrendant iš Rygos ir tik Ryanair skrydžiams, 7 EUR vienam žmogui, nereikia mokėti vaikams iki 2 metų amžiaus. Mokėti oro uoste patogiausia latais, arba kortele. Priima ir eurus, bet nepalankiu kursu skaičiuoja... 4u.gif
Ko gero pasirinkote ne tą agentūrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 06 14, 20:23)
achiu Dievui tada neskraidziau. kazkaip visi po tu skrydziu ishlipdavo ishbale. tad galvoju, ar cia tas mineralinis ar saldainiai kalti ?! g.gif wink.gif

išlydėtuvės kaltos būdavo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 15, 14:47)
išlydėtuvės kaltos būdavo  laugh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 06 15, 11:48)

juokas,juokais,pamenu dar mano tėčiui ir didžiausią arbūzą įgrūdo į rankas parsivežti lauktuvėms..ne tie čia kur LT,bet daaaug didesni....ir taip žmogui negera po išlydėtuvių,o dar ir tokį krovinį į rankas įdavė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 06 15, 14:54)
juokas,juokais,pamenu dar mano tėčiui ir didžiausią arbūzą įgrūdo į rankas parsivežti lauktuvėms..ne tie čia kur LT,bet daaaug didesni....ir taip žmogui negera po išlydėtuvių,o dar ir tokį krovinį į rankas įdavė biggrin.gif

Dabar pabandyk arbūzą parsivežti, labai jau brangus gausis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 06 15, 14:07)
Dabar pabandyk arbūzą parsivežti, labai jau brangus gausis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Skyscio jau butu keli litrai ir be maiselio doh.gif
Atsakyti
jei arbuza i buteliukus suskirstytumet, butu galima ramiai prasivezt biggrin.gif arba mergaitei po megztiniu ir 'nescia' wink.gif
Atsakyti