Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 13 tema

perskaičiau straipsnį..neįtikėtina, bet gyvenime visko pasitaiko.. biggrin.gif
vistik galvoju ,kad jeigu mamai būtų leidę primokėti už vaiko vietą, problema būtų išspręsta ir mama visą gyvenimą jaustų dėkingumą personalui už lankstumą biggrin.gif
...jei bagažas viršija svorį , susimoki už viršsvorį ir skrendi... o čia vaikas..
na , nežinau, gal klystu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuobodi: 15 birželio 2012 - 22:50
ash juk sakiau, vilniaus personalas- uoliausias ir saziningiausias ryanair partneris. pasiklausiu kaune, ka ten mergaites darytu tokiu atveju. nors dabar kaune tam yra apejimas smile.gif gal teorinis toks, bet labai jau panashu, jog pavyktu prasisukt. ir aishku, nesakysiu 4u.gif visiems akys duotos. juolab, paskui gali but patares 'ne taip', geriau palikt savo kailiui, kai reikes wink.gif
Atsakyti
Siryt Kaune svere visu skrendanciu i Kos rankini bagaza. Reikejo deti net mazycius senjoru rankinukus (1,5 kg), gerai, kad skrybeles neprase tuo paciu pasverti biggrin.gif kita vertus, gal ta senjora ten svino mazom sunkiom plytelem prisikrovus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 16, 04:37)
Siryt Kaune svere visu skrendanciu i Kos rankini bagaza. Reikejo deti net mazycius senjoru rankinukus (1,5 kg), gerai, kad skrybeles neprase tuo paciu pasverti  biggrin.gif kita vertus, gal ta senjora ten svino mazom sunkiom plytelem prisikrovus  cool.gif

Tai, kad visada rankinį sveria smile.gif Ar čia po apsipirkimo duty free dar kartą svėrė?
Atsakyti
nemanau, kad po duty free svere- bent jau to neteke matyt, tik su 'dezute' pravaikshto. o rankinius ten nuo neatmenamu laiku sveria priesh ieinant i saugos patikra. ir i rankini laaaabai daug kg lashiniu ir deshru telpa- vos pakeltum, net shvino nereik wink.gif
Atsakyti
Kiek teko paciam skristi, niekada mano nesvere. Matyt taip sutapdavo.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 15, 17:46)
Galėtų. Bet šiaip jau logiškai reiktų mąstyti perkant bilietus, kokio amžiaus bus vaikas skrydžio dieną, o ne bilietų pirkimo dieną. Nematau, čia nieko kito, kaip bandymą prasisukti pigiau g.gif Gal nepastebės, o gal pasigailės ir praleis... Pastebėjo, nepasigailėjo, tai palikau vieną vaiką oro uoste ir linksniuoju avialinijas  doh.gif

sutinku, labai panašu į tai. mano dukrai 2metai, neįsivaizduoju tokios situacijos blink.gif
aš dažnai darau užsakymus, perku bilietus pusei metų į priekį, visad paskaičiuoju koks bus vaikų amžius, didelių sugebėjimų tam nereikia. aš balsavau, kad šioje situacijoje kalta mama, bet kaip parodė apklausa - didesnė dalis žmonių pasisakė, kad kaltos avialinijos.. va taip vat
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 06 16, 02:37)
Siryt Kaune svere visu skrendanciu i Kos rankini bagaza. Reikejo deti net mazycius senjoru rankinukus (1,5 kg), gerai, kad skrybeles neprase tuo paciu pasverti  biggrin.gif kita vertus, gal ta senjora ten svino mazom sunkiom plytelem prisikrovus  cool.gif

Nieko keisto,mums Kaune irgi svėrė absoliučiai visų.
Papildyta:
QUOTE(Akrila @ 2012 06 16, 04:54)
Tai, kad visada rankinį sveria  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 16, 06:59)
sutinku, labai panašu į tai. mano dukrai 2metai, neįsivaizduoju tokios situacijos  blink.gif
aš dažnai darau užsakymus, perku bilietus pusei metų į priekį, visad paskaičiuoju koks bus vaikų amžius, didelių sugebėjimų tam nereikia. aš balsavau, kad šioje situacijoje kalta mama, bet kaip parodė apklausa - didesnė dalis žmonių pasisakė, kad kaltos avialinijos.. va taip vat

Realiai pagalvoji ką praranda avialinijos,jei vaiko amžiaus skirtumas viena diena...beabejo tai,kad taisyklės yra ir jų reikia laikytis visiems(nes atsitikus nelaimei prisiteisti galima ohoho) ir nuo žioplumo vaistų nėra arba kaip sakoma " nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės" ir visi teisuoliai dabar pradės rėkti,kad taisyklės yra taisyklės jų privalu laikytis...beabejo sutinku ,bet ...nelankstumas,nežmogiškumas,situacijos nesprendimas primena..bukumą ir užsispirimą..už rankinį galima susimokėti,o štai žmogus žemiau to rankinio biggrin.gif

Ir dar..ties patys darbuotojai uoliai besilaikantys taisyklių..paima nepilnametį,mažametį vaiką savo globon be jokių raštiškų sutikimų.Besilaikantys TIK žodinio susitarimo biggrin.gif kol atvyks močiutė,o jei ji neatvyks,o jei tai močiutei nelaimė pakeliui įvyks..o jei vaikui isterija prasidės,o gal jis sunkia liga serga,gal kokia epilepsija...juk tie žmonės nei kokio vaisto duoti negalės,nei nuraminti sugebės.

Iš kitos pusės vieną kartą nusileisi gal prasidės piknaudžiavimas,bet tada taisyklės turėtų būti apibrėžtos ir tokiems atvejams,būtų leistini kažkokie kompromisai arba tiesiog nepriimti nepilnamečius savo neteisėton globon.
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2012 06 16, 05:54)
Tai, kad visada rankinį sveria  smile.gif

yra buve ir kitaip mirksiukas.gif bet is principo koks skirtumas, vakar nesvere, siandien jau visu is eiles sveria. jei lagamine nera papildomu kg, tai ir nerimauti nera del ko smile.gif kiek skridau, tai man aplamai pirma karta vakar pasvere bagaza. Stropuoliai Kaune biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 06 15, 23:26)
ash juk sakiau, vilniaus personalas- uoliausias ir saziningiausias ryanair partneris.

sutinku uolumas -geras bruožas, Ryanair gali būti ramūs biggrin.gif
Tačiau kaip ir kiekvienas reiškinys, uolumas irgi turi tam tikrų nukrypimo formų.
Dažniausia pati sunkiausia perdėto uolumo forma gresia kokios nors kontrolės funkcijas atliekantiems darbuotojams. Tuomet ir nutinka bjaurių dalykų.Neteisinu mamos, visai gali būti , jog ji tikėjosi "praslinkti", sutaupyti, bet ir tas darbuotojų uolumas šiuo atveju panašus į" lazdos perlenkimą"..

labai sutinku su JM,kad darbuotojai is to "uolumo" priėmė stebėtinai kvailą sprendimą: paėmė vaiką doh.gif

...o jeigu tas vaikas teoriškai dar neturėjo lygiai 2 metų.. tarkim skrydis ryte, o lygiai du metai sueina vakare biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2012 06 16, 10:34)

labai sutinku su JM,kad darbuotojai is to "uolumo" priėmė stebėtinai kvailą sprendimą: paėmė vaiką doh.gif

...o jeigu tas vaikas teoriškai dar neturėjo lygiai 2 metų.. tarkim skrydis ryte, o lygiai du metai sueina vakare biggrin.gif

tai būtent..laikomes taisyklių,tai jų ir laikomes....ar svetimas žmogus gali nepilnametį/mažametį paimti globon be raštiško tevų sutikimo.......NEGALI..kodėl paemė g.gif aš per vaikų ekskursijas,net su tėvų sutikimu negaliu duoti vaikui elementarių vaistų pvz net jodu patepti sužeistą kelią negaliu...o čia be jokio raštiško sutikimo pasiemė vaiką g.gif be jokių apgalvojimų kas jei kas g.gif
Tai jei laikėsi taisyklių vienų,kodėl nesilaikė kitų..pačių elementariausių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 16 birželio 2012 - 12:35