QUOTE(Vilienė @ 2012 06 16, 06:59)
sutinku, labai panašu į tai. mano dukrai 2metai, neįsivaizduoju tokios situacijos
aš dažnai darau užsakymus, perku bilietus pusei metų į priekį, visad paskaičiuoju koks bus vaikų amžius, didelių sugebėjimų tam nereikia. aš balsavau, kad šioje situacijoje kalta mama, bet kaip parodė apklausa - didesnė dalis žmonių pasisakė, kad kaltos avialinijos.. va taip vat
Realiai pagalvoji ką praranda avialinijos,jei vaiko amžiaus skirtumas viena diena...beabejo tai,kad taisyklės yra ir jų reikia laikytis visiems(nes atsitikus nelaimei prisiteisti galima ohoho) ir nuo žioplumo vaistų nėra arba kaip sakoma " nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės" ir visi teisuoliai dabar pradės rėkti,kad taisyklės yra taisyklės jų privalu laikytis...beabejo sutinku ,bet ...nelankstumas,nežmogiškumas,situacijos nesprendimas primena..bukumą ir užsispirimą..už rankinį galima susimokėti,o štai žmogus žemiau to rankinio
Ir dar..ties patys darbuotojai uoliai besilaikantys taisyklių..paima nepilnametį,mažametį vaiką savo globon be jokių raštiškų sutikimų.Besilaikantys TIK žodinio susitarimo

kol atvyks močiutė,o jei ji neatvyks,o jei tai močiutei nelaimė pakeliui įvyks..o jei vaikui isterija prasidės,o gal jis sunkia liga serga,gal kokia epilepsija...juk tie žmonės nei kokio vaisto duoti negalės,nei nuraminti sugebės.
Iš kitos pusės vieną kartą nusileisi gal prasidės piknaudžiavimas,bet tada taisyklės turėtų būti apibrėžtos ir tokiems atvejams,būtų leistini kažkokie kompromisai arba tiesiog nepriimti nepilnamečius savo neteisėton globon.