Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

O žiūrėkit, kai iš anglo renkatės ir tie prierašėliai "seed raised" pavyzdžiui, tai čia tipo sėkla? Sėklos siuntimas? biggrin.gif
Atsakyti
merginos, įkišiu savo trigrašį ax.gif Bijau garsiai sakyti, bet pavydžiu baltai to siuntinio laukimo, dalybų ir sodinimo drinks_cheers.gif Sveikinu visas "apsivaikavusias" mažiukais (tiesiogine žodžio prasme). Sėkmės visoms auginti ir laukti žiedelių. Tikiuosi, piniginė labai nenukentėjo, jei jau naują užsakymą kuriat thumbup.gif

vakarvakare - kokie gražūs raudoni žiedai. Nebuvau tokių nė regėjus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2012 05 31, 23:57)
O žiūrėkit, kai iš anglo renkatės ir tie prierašėliai "seed raised" pavyzdžiui, tai čia tipo sėkla? Sėklos siuntimas? biggrin.gif

Manau, kad reiškia - sėjinukas.
Atsakyti
As taip pat suprantu,kad sejinukai.
Tina,aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2012 05 31, 22:57)

man irgi taip atrodo biggrin.gif
dabar jau atitokusi nuo čekiško siuntinio aptikau kad kalbate apie anglą.

O jau buvo nuoroda į anglo katalogą? g.gif Jeigu buvo, tai man svajoklei pacituokit dar kartelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 31, 12:29)
Olivija, o kaip tavieji augaliukai? ar nudziugino bent vienas?

nudžiugino visi mirksiukas.gif ypač nauju Astro džiaugiuosi... thumbup.gif

tik su fotoaparatu visai neturiu laiko draugaut blush2.gif

o labiausiai džiaugiuos, kad visi išdalinti (paskutiniai šįryt mirksiukas.gif )

p.s. Pavilonyte, atkaskit leuchtenbergiją ir sausu teptuku išvalykit "pažastis" nuo žemės - šitos "morkos" negalima taip giliai užkapstyt

p.p.s. kada terminas pateikt užsakymą iš anglo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2012 05 31, 23:57)

Pazodziui - isaugintas is seklos.

Ech, tai jau renkates is anglo biggrin.gif reiks man jam parasyt, paklaust kaip gyvena ir paprasyt naujo saraso, ka siais metais turi.

Na, o pas mane pagaliau prasiskleide kermesina wub.gif nerealus ziedas, ziedlapio centras skaistaus raudonio, o krasteliai - fuksiju atspalvio. Mano fotikas "sueda" raudona spalva ir padaro blyna, negaliu jums pilnai perteikt kaip tai yra fantastiskai grazu bigsmile.gif wub.gif

[attachmentid=222308]
[attachmentid=222309]
Papildyta:
Dar truputis istorijos. Kermesina pirkau 2007 m. is ceko, simet prazydo pirma karta. O gavau toki leliuka tada:
[attachmentid=222310]
Atsakyti
Tina fantastiskas grozis wub.gif
čia mano čekiukai
http://public.fotki....trauka0913.html
Atsakyti
Cekai thumbup.gif
Atsakyti
Turiu nuo praitu metu ir as Ariocarpus bravoanus, bet kazkaip jis stovi vietoi pas mane g.gif neauga unsure.gif
Atsakyti
P.masii visame grazume
user posted image
Atsakyti
ir dar..Tenerifes trupinelis atminciai wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti