O žiūrėkit, kai iš anglo renkatės ir tie prierašėliai "seed raised" pavyzdžiui, tai čia tipo sėkla? Sėklos siuntimas?

merginos, įkišiu savo trigrašį
Bijau garsiai sakyti, bet pavydžiu baltai to siuntinio laukimo, dalybų ir sodinimo
Sveikinu visas "apsivaikavusias" mažiukais (tiesiogine žodžio prasme). Sėkmės visoms auginti ir laukti žiedelių. Tikiuosi, piniginė labai nenukentėjo, jei jau naują užsakymą kuriat
vakarvakare - kokie gražūs raudoni žiedai. Nebuvau tokių nė regėjus

vakarvakare - kokie gražūs raudoni žiedai. Nebuvau tokių nė regėjus

QUOTE(JuzTea @ 2012 05 31, 23:57)
O žiūrėkit, kai iš anglo renkatės ir tie prierašėliai "seed raised" pavyzdžiui, tai čia tipo sėkla? Sėklos siuntimas? 

Manau, kad reiškia - sėjinukas.
QUOTE(JuzTea @ 2012 05 31, 22:57)

man irgi taip atrodo

dabar jau atitokusi nuo čekiško siuntinio aptikau kad kalbate apie anglą.
O jau buvo nuoroda į anglo katalogą?

QUOTE(Tina* @ 2012 05 31, 12:29)
Olivija, o kaip tavieji augaliukai? ar nudziugino bent vienas?
nudžiugino visi

tik su fotoaparatu visai neturiu laiko draugaut

o labiausiai džiaugiuos, kad visi išdalinti (paskutiniai šįryt

p.s. Pavilonyte, atkaskit leuchtenbergiją ir sausu teptuku išvalykit "pažastis" nuo žemės - šitos "morkos" negalima taip giliai užkapstyt
p.p.s. kada terminas pateikt užsakymą iš anglo?

QUOTE(JuzTea @ 2012 05 31, 23:57)

Pazodziui - isaugintas is seklos.
Ech, tai jau renkates is anglo

Na, o pas mane pagaliau prasiskleide kermesina

[attachmentid=222308]
[attachmentid=222309]
Papildyta:
Dar truputis istorijos. Kermesina pirkau 2007 m. is ceko, simet prazydo pirma karta. O gavau toki leliuka tada:
[attachmentid=222310]
Cekai

Turiu nuo praitu metu ir as Ariocarpus bravoanus, bet kazkaip jis stovi vietoi pas mane
neauga