Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Mano iš 8 augalų - 5 yra, užteks, aišku dar daug ko norėčiau, vat, kad litais, o ne svarais būtų lotuliukas.gif imtau dar kelias dešimtis lotuliukas.gif

Tina*, gražiai žydit thumbup.gif
Atsakyti
Ir man patinka iš anksto žinot, kad visus kaktusus be šaknų gausiu biggrin.gif kai atsiūs jau turėsiu įsišaknijimo stimuliatoriaus nusipirkusi. biggrin.gif
O pas mane šiandien echinopsiai siaučia wub.gif
[URL=http://www.radikal.ru][IMG]

"Sunset"
user posted image

"Don Juan"
user posted image

Echinopsis obrepanda v purpurea
user posted image

Lobivia scoparia
user posted image

Lobivia ancistrophora
user posted image

user posted image
Atsakyti
Daivike, gražiai siaučia wub.gif Lobivia scoparia tokia sodri gražuolė.
Mano ir augaliukai ateis beveik visi be šaknų, tik vienas išaknydintas, o ką turit gaut ? Aš tai turėčiau Mammilliaria saboae,
Mammilliaria theresae
Rebutia perplexa
Sulcorebutia crispata
Sulcorebutia rauschii.
Atsakyti
Wow, nuostabu wub.gif, cia kuriu metu uzsakymo?
Atsakyti
Nelabai pamenu, prieš du ar prieš tris metus iš anglo užsakymas buvo, tai čia to siuntimo echinopsiai.
Atsakyti
jei prieš du-tris, tai puikiai paugo, mano didžiausias pernykštis- teniso kamuoliuko dydžio.
Atsakyti
Pas mane 4 is 4 thumbup.gif bet visi be saknu bus unsure.gif reikes stengtis neprarasti....
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 06 24, 22:48)
RasiukasR, padarysiu tau isimti, nagi siusk greiciau man savo norus, dadursiu juos prie uzsakymo. Vistiek dar derinam galutini uzsakymo varianta su merginomis.

Jei nesunku įmeskit nuorodą su anglo sarašu.Spec.manęs nelaukit,jei spėsiu peržiūrėt siūlomas prekes tai brūkštelsiu užsakymą(laiko trūksta),jei nespėsiu tai nieko tokio,prisijungsiu kitąmet mirksiukas.gif
Na pas mane ne tokie įspūdingi žiedai,bet džiaugiuosi ir jais:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 25 birželio 2012 - 22:00
Labai gražūs žiedai thumbup.gif wub.gif

O kuklūs maži žiedai, kartais dar gražesni cool.gif , mane ypač žavi Dorstenijų žiedai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš Gasteria žydinčią pirmą kart matau. Ar jos retai žydi? Ryškūs žiedeliai, labai gražu.
Atsakyti
Kagi, issiunciau anglui galutinius musu norus, dabar laukiam paskaiciavimu, kiek siuntimas ir pan. Kazin ar jis tu 5 proc. prasys del PayPalo g.gif Geriau neprasytu cool.gif
Atsakyti
Norejau del sio sukulentuko paklausti...
Man jis nuzydejo ir as ta ilga stiebuka nukirpau, kai jis susiraukslyjo.... unsure.gif
Matyt kazka labai blogai padariau, nes siemet nezydi jis.... verysad.gif
Galima kazkaip atstatyt, kad zydetu? doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva7776: 26 birželio 2012 - 08:19