Tina*, gražiai žydit
Mano iš 8 augalų - 5 yra, užteks, aišku dar daug ko norėčiau, vat, kad litais, o ne svarais būtų
imtau dar kelias dešimtis
Tina*, gražiai žydit
Tina*, gražiai žydit
Daivike, gražiai siaučia
Lobivia scoparia tokia sodri gražuolė.
Mano ir augaliukai ateis beveik visi be šaknų, tik vienas išaknydintas, o ką turit gaut ? Aš tai turėčiau Mammilliaria saboae,
Mammilliaria theresae
Rebutia perplexa
Sulcorebutia crispata
Sulcorebutia rauschii.
Mano ir augaliukai ateis beveik visi be šaknų, tik vienas išaknydintas, o ką turit gaut ? Aš tai turėčiau Mammilliaria saboae,
Mammilliaria theresae
Rebutia perplexa
Sulcorebutia crispata
Sulcorebutia rauschii.
Wow, nuostabu
, cia kuriu metu uzsakymo?
Nelabai pamenu, prieš du ar prieš tris metus iš anglo užsakymas buvo, tai čia to siuntimo echinopsiai.
jei prieš du-tris, tai puikiai paugo, mano didžiausias pernykštis- teniso kamuoliuko dydžio.
Pas mane 4 is 4
bet visi be saknu bus
reikes stengtis neprarasti....
QUOTE(Tina* @ 2012 06 24, 22:48)
RasiukasR, padarysiu tau isimti, nagi siusk greiciau man savo norus, dadursiu juos prie uzsakymo. Vistiek dar derinam galutini uzsakymo varianta su merginomis.
Jei nesunku įmeskit nuorodą su anglo sarašu.Spec.manęs nelaukit,jei spėsiu peržiūrėt siūlomas prekes tai brūkštelsiu užsakymą(laiko trūksta),jei nespėsiu tai nieko tokio,prisijungsiu kitąmet
Na pas mane ne tokie įspūdingi žiedai,bet džiaugiuosi ir jais:

Labai gražūs žiedai
O kuklūs maži žiedai, kartais dar gražesni
, mane ypač žavi Dorstenijų žiedai
O kuklūs maži žiedai, kartais dar gražesni
O aš Gasteria žydinčią pirmą kart matau. Ar jos retai žydi? Ryškūs žiedeliai, labai gražu.
Kagi, issiunciau anglui galutinius musu norus, dabar laukiam paskaiciavimu, kiek siuntimas ir pan. Kazin ar jis tu 5 proc. prasys del PayPalo
Geriau neprasytu