Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Nieko blogo nepadarėt.
Nežydi dėl kažkokių kitų priežasčių, o ne dėl to kad tą stiebelį nukirpot.
Atsakyti
Labai tikiuos 4u.gif
Aciu. mirksiukas.gif
O pas jus, Daivike, 4oje foto, kas per burbulas (baltas, pukuotas, su vaikiukais... po kaire ranka). blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva7776: 26 birželio 2012 - 08:55
Mammillaria plumosa. Kam reikia plumosos tai Ermitaže jų dabar yra užvežta daug. Ir labai nustebus buvau, kai Ermitaže radau blossfeldia liliputiana. Ji man ligota kažkokia pasirodė, lyg sausasis puvinys vietomis lenda, bet ir sveikų auginių yra keletas.Jei būčiau neturėjusi blosfeldijos tikrai būčiau nusipirkus paeksperimentavimui. Kas skiepijimu užsiims tai tikrai vertas dėmesio pirkinys.
Atsakyti
Tai va, kad tas Ermitažas kitam Lietuvos pakrašty, smagu kai ten žmonės ką nors įdomaus aptinka, pas mus provincijoj tai visiška tuštuma sukulentų atžvilgiu, matyt jie visai nepaklausūs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2012 06 26, 10:05)
Ir labai nustebus buvau, kai Ermitaže radau blossfeldia liliputiana. Ji man ligota kažkokia pasirodė, lyg sausasis puvinys vietomis lenda, bet ir  sveikų auginių yra keletas.Jei būčiau neturėjusi blosfeldijos tikrai būčiau nusipirkus paeksperimentavimui. Kas skiepijimu užsiims tai tikrai vertas dėmesio pirkinys.

Aš pirkau vieną blosfeldiją. Pagalvojau, gal jiems būdingi tokie apdžiuvimai, na pvz italų puslapy http://www.cactus-ar...a_graft_810.jpg
Bet bandysiu iš pradžių nulupinėjus įšaknindint, turėtų augti ir ant savų smile.gif Skiepijimas vėliau
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 06 26, 11:39)
Tai va, kad tas Ermitažas kitam Lietuvos pakrašty, smagu kai ten žmonės ką nors įdomaus aptinka, pas mus provincijoj tai visiška tuštuma sukulentų atžvilgiu, matyt jie visai nepaklausūs  verysad.gif

Vat butent, kad tustuma, nykuma ir kai ko pasiteirauji, peciais guzteli.... doh.gif
Atsakyti
ermitaže dar buvo 2 nemaži vazonai euphorbia caput-medusae 4u.gif (Kaune)
Atsakyti
bandysiu iš pradžių nulupinėjus įšaknindint

Labai įdomu kaip seksis.
Mažai informacijos apie jų auginimą, kas joms būdinga, o kas ne, bet visur rašo kad labai, lepios ir sunkiai auginamos.
Atsakyti
Su baime dabar laukiu anglo kaktusiuku, nes kazin ar tokiai megejai kaip as pavyks juos isaknydinti doh.gif

Jei kas pagelbetu su kvitukais, dovanociau mini kaktusiuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 26 birželio 2012 - 17:52
QUOTE(rrine @ 2012 06 26, 17:32)
ermitaže dar buvo 2 nemaži vazonai euphorbia caput-medusae 4u.gif (Kaune)

Gal matete kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 06 26, 20:14)
Gal matete kiek kainuoja? 4u.gif

nea, labai nepatogiai buvo padėti - tai ir nelindau žiūrėt, bet turėtų būt brangūs, nes vazonai nemaži , apie 40cm. skersmens 4u.gif
Atsakyti
pasakykite nezinanciai, i kokius vazonelius sodinti sukulentus? Nusipirkau dvieju rusiu, tokie negrazus vazoneliai dabar ju yra. smile.gif
Atsakyti