Įkraunama...
Įkraunama...

Ar grižti į Lietuvą gyventi?

QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 23:28)
Ecka, koks pas tau verslas  smile.gif 

o del Lipniuno mokyklos-tai praktika atlikinejau, kaip norejau ten pasilikt, gal zinai mokytoja Cesnakiene?  ax.gif  (pradinuku), dar kazkokia bjauri buvo apyjaune su vokiska pavarde, nebeatsimenu..  ax.gif
Papildyta:
nu ok... bek. po to sakysi , kad neissimiegojai per mus..  lotuliukas.gif

nebepamenu, manęs nemokė tokie česnakai hihihi.gif
Verslas juokingai smulkus vaizdajuosčių nuoma, dabar skambėtų dvd nuoma...
Laukiu savo šeimikės grįžtančios, tik kad sergu, akys ir galva skauda, o dar visą dieną mirkstu prie kompo...

QUOTE(Kriste2 @ 2008 01 19, 23:30)
ecka, maziau kompe sedek, nors as nesu visai tikra, nugirdau kad garsas uzdarytas, vyras kai zinias ziurejo, uzklausiau  jo - o jis supykes kad nuo kompo numeciau - sako pati ziurek ir suprasi doh.gif , tai va tokios ir mano zinios, neturiu kaip kitaip issiaiskinti blush2.gif

ačiū, kad kas paragina čiuožti laugh.gif Dėl "Garso" man labai įdomu pasidarė- reikės išsiaiškinti "abstanovkę" bigsmile.gif

QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 23:32)
ech..        o as Panevezi prisiminiau, ir tokie silti jausmai uzpludo -ka tu...  pirmos meiles, pirmos eiles  blush2.gif    tokia nostalgija liko  ...    mielai grizciau ten, jei ne MB  bash.gif  doh.gif  ax.gif
Papildyta:
vsio ir as traukiuos nuo kompo , nes ateisiu rytoj i mokykla visai nepasiruosus, dar ismes paskui, teks is tikro grizt i LT neplanuotai nelauktai  lotuliukas.gif  blush2.gif

niu meilės seilės, nuryk ir pamiršk wink.gif Turi MB ir zuikį- džiaukis, kas buvo pražuvo... Mes pirmas meiles tik sapnuose prisimenam lotuliukas.gif wink.gif Ach....
cha, tai gal dar pakalbėkim tada bigsmile.gif Ir išsispręstų visos problemos ir abejonės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2008 01 19, 23:38)
ačiū, kad kas paragina čiuožti laugh.gif Dėl "Garso" man labai įdomu pasidarė- reikės išsiaiškinti "abstanovkę"  bigsmile.gif

kai suzinosi ir man pranesk lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 23:32)
ech..        o as Panevezi prisiminiau, ir tokie silti jausmai uzpludo -ka tu...  pirmos meiles, pirmos eiles  blush2.gif    tokia nostalgija liko  ...    mielai grizciau ten, jei ne MB  bash.gif  doh.gif  ax.gif
Papildyta:
vsio ir as traukiuos nuo kompo , nes ateisiu rytoj i mokykla visai nepasiruosus, dar ismes paskui, teks is tikro grizt i LT neplanuotai nelauktai  lotuliukas.gif  blush2.gif

davai, kraukis lagaminus ir varyk pas mus - smagu bus kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 21:19)
pati sau pristarauji-rasai,nesi nei uz nei pries-tai kodel iskart persi savo nuomone-kad nemegsti maisalyniu ir t.t. gal kiti uztai megsta...

Nuo kada savo nuomones issakymas yra jos persimas? As tik palaikau kurie nori grrizti, jei tu nenori tikrai neikalbineju, tik nereikia irodineti likusiems taip pat blogai kaip buvo tau.
O jei patinka maisalyne, tai zinoma - Lietuvoj jos nerasi. Airijoj jos irgi nebuvo 15 metu atgal, viska padare ES eurai.

QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 21:36)
o uz 1000 LT as galesiu Vilniuje issinuomot buta ir pragyvent su vaikuciu?  ax.gif  jei taip , tai atvaziuoju  g.gif  lotuliukas.gif

Lietuva nera tik Vilnius 4u.gif

QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 21:39)
o gyvenimas gereja ir darbo daugeja- nes puse LT isvaziavo...  jei sugris dauguma kaip Baltic girl kad nori, tai nebebus tau tiek pasiulymu del darbo  lotuliukas.gif

Man juk vienodai lotuliukas.gif Nesmerkiu nei isvaziavusiu nei likusiu, nemegstu tik kai viena paiso juodai kita baltai - nei vienoj saly taip nebuna.

QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 21:48)
bet , deja, kai kalba eina apie busta kainuojanti 400 000 LT ir daugiau, kazkaip rankos nekyla, pradedi abejot is kur atiduosi... 

Jei domies bent kiek ekonomika, nesunku matyt, kad ir UK ne visi issaugos savo bustus. Vien paimti paskola nereiskia jis tau priklauso. Man keista kai apie alga duodi pvz.su minimumu, o busto - butinai didmiesty ir viena brangiausiu.
Tiek, kiek praso - dar nera reali busto kaina, reali ta uz kiek parduoda. Paziurek, kiek ilgai LT rinkoje kabo tie patys skelbimai laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Ir vel tu cia su savo kabliukais -ir ieskai uz ko uzsikabint... lens.gif
dar zmogaus gi netinegejimas issiknaisiot po zodeli ir cituot.. listen.gif
jau seniai ta tema persokom, tai ne.. nu nori padiskutuot-mielai prasom... smile.gif
taip as domiuosi ir net labai ekonomika....matau tik, kad bustas neiperkamas... o cia jau mano reikalas, kodel nenoriu i kaima listi, nes jau lindau i viena (ne i Panevezi , tikra kaima biggrin.gif ), tai tikrai daugiau nelisciau ten... o be to vyras niekada nevaziuotu is Vilniaus-skyrybu nenoriu protest.gif ... ir isvis mano reikalas-nepasiseke tau, nesirsk tada... man cia einasi thumbup.gif todel visus palaikau, kurie nori vaziuoti bandyti laimes ieskot svetur.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 21:51)
o man pikta ant tokiu, kurios nezino ir raso nesamones... jau rasiau apie Pilaites mokykla. ten atlikau praktika SOCIALINIO PEDAGOGO. nes kadangi pradiniu klasiu neradau laisvos darbo vietos 1999 m. kada baigiau sia specialybe, tai teko persikvalifikuot!!!!!!!!!!!!!!!ni SOCIALINIO PEDAGOGO!! kaip tu rasai, ir ka...  galvoji, geriau..  tai ir netruktu pedagogu, jei tik atlyginimai butu geri.. dabar puse ju cia sedi...  kai pati nesusidurei tai gera sneket nesmones  schmoll.gif

O negalvoji persikvalifikuot i anglu? Tokiu l.truksta ir Vilniuj, gali dirbti nebutinai vidurinese, pilna privaciu. Lakstymo daug, bet turiu nemazai tokiu draugiu-pedagogiu, pati kazkiek susidurus, be to turi patirties pabuvus Airijoj, vietoj istorijos ir lietuviu kalbos privaciai galetum mokyt anglu 4u.gif Uzdirbtum tikrai neblogai.
Vaikui darzelis Vilniuj pabranges, iseitu 170lt. menesiui, taciau cia iskaiciuotas maitinimas, tad labai noredama ir viena (nors supratau tokia nesi biggrin.gif ) destytum pamokeles ir net popieriaus persikvalifikuot tau nereiketu...
Aisku jei noresis savo busto, teks kt.keliu ieskoti, taciau pedagogai turbut vargiai tuos naujos statybos perka. O tu per du metus surinksi savo darbo sutartis, gali juk mokinukus su jom mokyt, ir turesi issvajoto busto paskola...

Be to, pergyveni, kad nepragyvensit su tavo alga, bet vyras juk irgi dirbtu g.gif

p.s. forume kalbuosi tik su panevezietem lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir man vienodai-tik nemegstu kai zmones ikyriai kaip tu bruka savo nuomone, ir palaiko tik viena puse box.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 23:29)
Ir vel tu cia su savo kabliukais -ir ieskai uz ko uzsikabint...  lens.gif

Na atsiprasau, pedagoge esi, juk kiekvienas zodis svarbus laugh.gif Po puslapi skaitau ir cituoju, cia juk ne chatas - atitinkamai ir gaunasi. Bet tu piktoka ant neisvaziavusiu ar grizusiu, nors sakai gerai einas doh.gif O ar grisi ar ne, taves tikrai neikalbineju...
Atsakyti
dekui uz pasiulyma, bet kol kas cia jauciuosi labai thumbup.gif ir nenoriu stacia galva pult i nezinia ir palikt viska , ka cia pasiekiau assa.gif aciuks.gif
Papildyta:
as dziaugiuosi, kurie grizta, kurie isvis gali sau leisti niekur neisvaziuoti... ax.gif
bet kartais supykdo tokios personos kaip tu, kurios izeidineja , o be to, tu esi piktoka ant pasilikusiu uzsieny ... blink.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 23:31)
Ir man vienodai-tik nemegstu kai zmones ikyriai kaip tu bruka savo nuomone, ir palaiko tik viena puse  box.gif  lotuliukas.gif

As nepalaikau vienos puses doh.gif Palaikau visus kuriems gerai ten kur jie yra, pati buvau ir emigrante (ir kartais ja tebesijauciu, sunku grizus) ir grizusi, nestabdziau nei vieno isvaziavusio. Kazko nesusikalbejom, matyt. Nepalaikau tik spardymo i vienus vartus, kad grizus ar pasilikus neimanoma susikurt LT gero gyvenimo - IMANOMA, daug kas tai padare ir dar padarys.
Atsakyti
ir piktoka ant tu, kurie netiki tavo svaiciojimais apie svajoniu sali vardu LIETUVA lithuania.gif box.gif
Papildyta:
cia apie tave ax.gif
Papildyta:
nu ir valio.. As irgi uz, tegul tik susikuria sau geri LT - deja, bet kodel tu nenori paziuret realybej i akis.... juk tiesa visai kitokia... daugiau grizta isvaziavusiu i LT atgal negu pasilieka LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 23:37)
as dziaugiuosi, kurie grizta, kurie isvis gali sau leisti niekur neisvaziuoti...  ax.gif
bet kartais supykdo tokios personos kaip tu, kurios izeidineja , o be to, tu esi piktoka ant pasilikusiu uzsieny ...  blink.gif  bash.gif

doh.gif
Pikta tik kai zmogus raso kaip viskas Lietuvoj blogai, o kai parasai tau neblogai - sumala i miltus.
Atsakyti
nieks ir nespardo
Atsakyti