Įkraunama...
Įkraunama...

Ar grižti į Lietuvą gyventi?

QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 23:42)
nu ir valio.. As irgi uz, tegul tik susikuria sau geri LT -  deja, bet kodel tu nenori paziuret realybej i akis....  juk tiesa visai kitokia...  daugiau grizta isvaziavusiu i LT atgal negu pasilieka LT  doh.gif

As juk nekalbu uz visus g.gif Keista kai sakai dziaugies uz tuos kuriems cia gera, o as rasau pasirinkau grizti ir siuo metu gera, bet uz mane nesidziaugi, sakai svaicioju unsure.gif
Atsakyti
nieks ir nespardo frusty.gif
tik kodel tu taip ikyriai persi nuomone, kad jei jau grizo zmogus i LT-tai jau rozem klotas gyvenimas... nieks cia nelaukia ir tiek... gal tavo JAV ir buvo nedraugiska emigrantams, as nebuvau nezinau.... bet yra ir kitu draugisku saliu , kurios rupinasi musu tautieciais labiau nei LT lotuliukas.gif
Papildyta:
TODEL KAD TU PASTOVIAI DRABSTAI PURVAIS JAV-NEREIKEJO TEN VAZIUOT.. visur rasai, kaip tau ten buvo blogai kaip norejai i LT ir t.t. valio, dziaugiuos jei tau pasiseke vienai is nedaugelio..... bet tai tu buk zmogus ir nerasinek uz save kitiems......... juk apsidairyk ir aplinkui....... paziurek i tikra situacija LT
Papildyta:
iR ISVIS NESUPRANTU- ko cia kabinejies........... tau gera ten man gera cia....... nu tai ir sedek.... tai ko iskart puoli, kai kas nors paraso negero BET TIKRO apie LT
isvis cia tuscia diskusija tarp taves ir manes.. man jau gaila laiko tokiom nesamonem
Papildyta:
nepyk, bet tikrai dziaugiuosi uz tuos kurie grizo visam....... man pikta ant tokiu asmenu, kaip tu, tik kas nors zodi is anapus tu iskart pasisiausi doh.gif ir puoli gint LT... juk zmones irgi nera akli, jei jau taip butu gerai ir visi sugriztu....... deja, pati matai kad kol kad taip nera-del to ir sirsti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 23:49)
TODEL KAD TU PASTOVIAI DRABSTAI PURVAIS JAV-NEREIKEJO TEN VAZIUOT..  visur rasai, kaip tau ten buvo blogai kaip norejai i LT ir t.t.  valio, dziaugiuos jei tau pasiseke vienai is nedaugelio.....  bet tai tu buk zmogus ir nerasinek uz save kitiems.........  juk apsidairyk ir aplinkui.......  paziurek i tikra situacija LT

Tu mane su kazkuo maisai. Ryskiai. Negyvenau JAV tarp emigrantu ir nebuvo man ten blogai, forume kaip tik nesupratau tu kurie ten gyvendami ant JAV varo. Problemu yra visur. As kaip tik rasiau dar ir siandien, kad nereiskia grisi ir bus lengva - is kur istraukei tas rozes doh.gif RASAU APIE SAVE ir savo motyvus, gal sumaisei mane su kazkuo doh.gif
Atsakyti
Sakai -nekalbu uz visus- o kalbi... kaip cia visiems gera grizusiems ir kaip visi gris ir susikurs sau gera gyvenima........ nei tu zinai nei tu kalbek ko nezinai........ toks jausmas, kad specialiai cia pasodino kas tave kirsint LT likusiu su emigrantais g.gif doh.gif
pati sau prietarauji........ tongue.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as ir noreciau pasisakyti.gyvenu ir dirbu norvegijoj jau puse metu....aisku cia visai kitaip nei lietuvoi bet pinigai daug geresni todel cia ir esu.o siaip manau lietuvoi buna gerai tik tada kai turi pinigu ir gali sau viska leisti ir galvos nesukti(bent jau man)o kai baigesi pinigai tenka vel gryzti i uzsieni uzsidirbti....nes dabar manau lietuvoi neimanoma gyventi ,nes viskas brangsta o ne visiem pavyksta susirasti gera darba todel ir blaskosi i kitas salis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 19, 23:57)
Sakai -nekalbu uz visus- o kalbi... kaip cia visiems gera grizusiems ir kaip visi gris ir susikurs sau gera gyvenima........

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na gal ir gerai, kad nedestysi mano vaikams doh.gif
Atsakyti
Nu va o dar laikai save tokia geriete ..... juk jei kazkas ne pagal tavo dudele soka, nesutinka su tavo nuomonem- tuoj puoli izeidineti..... aciu dievui, kad nedestysiu-as tokios mamkos net nepriimciau i mokykla, jeigu visos butu tokios-tai visi mokytojai praziltu........ neduok dieve.... g.gif schmoll.gif vargsas tas mokytojas kuris gaus tokios mamkos vaikus .. ne del vaiku gailiu, o kad reiks susidurt su tokia persona doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Uztai tau ir nepatiko JAV mokyklos-, ten mokytojams ant galvos nepasokinesi... schmoll.gif
o LT gi mokytojas durnelis-gali tokios va ir daryt ka nori....... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Domke, ar is esmes tau patiko pedagogo darbas, nors kiek suprantu tu ir dabar ji dirbi, ar tau uz ji dabar moka blush2.gif
Atsakyti
LT praktiskai neteko dirbt, tik labai nedaug dirbau (del mazu atlyginimu teko iseit), o cia dirbu ir sis darbas man patinka.......... juk baigiau net 2 spec. susijusias su pedagogika: pradiniu ir socialinio pedagogo..... ax.gif ateityje planuoju dar trecia isigyti lotuliukas.gif

Papildyta:
Cia taip pat dirbu apmokama pedagogini darba- tiek privaciai, tiek ir toj mokykloj lietuviskoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 20, 00:05)
Nu va o dar laikai save tokia geriete .....  juk jei kazkas ne pagal tavo dudele soka, nesutinka su tavo nuomonem- tuoj puoli izeidineti.....  aciu dievui, kad nedestysiu-as tokios mamkos net nepriimciau i mokykla, jeigu visos butu tokios-tai visi mokytojai praziltu........  neduok dieve....    g.gif  schmoll.gif    vargsas tas mokytojas kuris gaus tokios mamkos vaikus ..  ne del vaiku gailiu, o kad reiks susidurt su tokia persona  doh.gif  lotuliukas.gif

Cia pasisake socialine pedagoge doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2008 01 20, 01:00)
sveikos smile.gif as ir noreciau pasisakyti.gyvenu ir dirbu norvegijoj jau puse metu....aisku cia visai kitaip nei lietuvoi bet pinigai daug geresni todel cia ir esu.o siaip manau lietuvoi buna gerai tik tada kai turi pinigu ir gali sau viska leisti ir galvos nesukti(bent jau man)o kai baigesi pinigai tenka vel gryzti i uzsieni uzsidirbti....nes dabar manau lietuvoi neimanoma gyventi ,nes viskas brangsta o ne visiem pavyksta susirasti gera darba todel ir blaskosi i kitas salis.  verysad.gif

teisngi zodziai thumbup.gif drinks_cheers.gif pritariu..........
Papildyta:
nors ir Mergele Marija-koks tavo reikalas........ jei socialine pedagoge-tai galima lipt ant galvos, visaip izeidinet, jei nuomone su tavaja nesutampa..........
neduok dieve su tokiom egoistkom susidurt realybej- schmoll.gif
vargsai tie zmones, kuriu nuomone nepatiks siai poniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 20, 01:16)
LT praktiskai neteko dirbt, tik labai nedaug dirbau (del mazu atlyginimu teko iseit), o cia dirbu ir sis darbas man patinka..........  juk baigiau net 2 spec. susijusias su pedagogika: pradiniu ir socialinio pedagogo.....  ax.gif ateityje planuoju dar trecia isigyti  lotuliukas.gif
Papildyta:
Cia taip pat dirbu apmokama pedagogini darba- tiek privaciai, tiek ir toj mokykloj lietuviskoj    thumbup.gif

Suprantu, tavo situacija kitokia, nes tu dirbi ten tai, ka nori dirbti mirksiukas.gif , as uz tai, kad darbas turi ne tik pinigelius nesti, bet ir malonuma teikti, todel negaleciau isvaziuoti ten (nebent ziauriai finansai spaustu ir tik laikinai), nes zinau, kad uzsienyje, mano kvalifikacija butu = 0, nieks man tokio darbo nepatiketu, o mokiausi ne tam, kad dirbciau juoda darba (na nepykit, bet kazkaip mandrai man cia pasisake blush2.gif ), bet neradau kitu zodziu - velu gi jau doh.gif
Atsakyti