Įkraunama...
Įkraunama...

Ar grižti į Lietuvą gyventi?

QUOTE(Domke @ 2008 01 20, 21:55)
Apie UK ir as girdejau, kad jie irgi pamego emigracija..  i Australija, Kanada ir t.t.   ax.gif

tai viso pasaulio jaunimas jau seniai migruoja...Australai į Angliją,Airiją,Ispaniją...Airiai atvirkščiai...šiaip Airių,Amerikoj dar labai daug likę-Bostonas airių miestas...
QUOTE(baltic*girl @ 2008 01 20, 21:59)
be optimizmo joks verslas neisis, nes netikedama sekme paprasciausiai jo nesiimsi...

kos čia gali būt verslinkas jei tam nesutvertas cool.gif daug tokių vadinamų verslinikų,ale tikrai prasimušti tesugeba vienas kitas smile.gif o ir verslas tik laimės dalykas....
veslą kuriant,turi labai gerai išmanyti tai ką darysi ir daug daug pačiam dirbti...investuotų pinigų neužteks schmoll.gif o ne taip kaip lietuvaičiai tik patampa verslinikais-nors kišenėse vėjai švilpia jau vaizduoja ereliais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzde: 20 sausio 2008 - 23:15
Ziuriu tu pazisti ta zmogu, ar kaip, kad sakai nesutvertas lotuliukas.gif Turi jie savo versla ten kur gyvena, tik nusprende persikelt i Lietuva - ne vien optimizmo vedami wink.gif Ne visi optimistai vejavaikiai.
Papildyta:
QUOTE(skruzde @ 2008 01 20, 23:11)
tai viso pasaulio jaunimas jau seniai migruoja...

Mano kaimynui buvo per 40m., zmogus turi seima ir du vaikus. Jaunam lengviau migruoti, bet ir prioritetai kitokie, as pati gyvenau valstijoj i kuria turedama vaiku nebuciau kelusis, o be ju atrode geras sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2008 01 20, 22:14)
1.Ziuriu tu pazisti ta zmogu, ar kaip, kad sakai nesutvertas lotuliukas.gif
2.  Ne visi optimistai vejavaikiai.

1.ale aš ir nenoriu jų pažint schmoll.gif o aš visai ne apie juos,gal ir puikūs jie žmonės,aš šiaip aplamai-apie visus mirksiukas.gif
2. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As ir netikiu visais ka raso schmoll.gif Ta zmogu patikrinau, zinau ka dirba teisybe, o siaip nesidomiu.
Man grizus daug kas nepatinka, bet turiu mazu vaiku ir neturiu laiko uz visus pergyvent. Zinoma, tikiuosi situacija keisis, bent noreciau. Toj pacioj Amerikoj tiek senuku, dirbanciu parduotuvese, kad prisidurt prie pensiju, mano mieste ir karo veteranas rinkdavo butelius nusipirkt maisto, tad neteisybes yra visur sad.gif
Atsakyti
Ne visur neteisybe ax.gif
Airijoj tikrai nemaciau benamiu per 1,6 metu laiko.. o su istiesta ranka prie banku ar parduotuviu tik rumunus visokiu tamsiukus teko matyt... airiu nemaciau schmoll.gif
teisybe, kai kurie moksleiviai savaitgaliais dirba prekybos centruose, restoranuose ar kavinese padavejais ir pan. bet kad pensininkai cia nesudurtu galo su galu tai tikrai negaliu pasakyt g.gif nemaciau nei vieno senuko dirbancio g.gif o ir jaunas seimas valstybe remia, ypac turincias mazas pajamas-atleidzia nuo visokiu mokesciu, uz darza, uz busto nuoma ir t.t. turiu keleta pazistamu mamku vienisu... tai kiek zinau-valstybes parama yra didziule-isnuomoja nama, savaites pasalpa yra bene 250-300 euru kazkur tai ir pan. zodziu, jos gali laisvai auginti vaikucius ir nedirbti... man patinka, kad valstybe taip rupinasi silpniausia socialine grandim ... Deja, apie LT to nelabai galeciau pasakyti... schmoll.gif na, bet ateityje tikiuos pasieks ir LT toki lygi... ax.gif bent jau noreciau tuo tiketi..
Papildyta:
ka tik is Vln dar viena draugu seima su 6 men. vaiku paskambino, pasiteiravo del darbo cia... nori kelt sparnus is LT... doh.gif nu ne, man tai noras grizt slopsta pamazu... pirmais metais tai svaigau kaip norejau grizt.... bet dabar, atrodo, kas cia ter doh.gif -3 val. lektuvu ir .. pas tevus.. arba -tevai pas mus doh.gif smile.gif
Papildyta:
kazkaip kartais net uzsimirstam kad esam ne LT- kas trecias mieste kalba lietuviskai... (nes kas antras-lenkiskai lotuliukas.gif ).. turim visus LT tv kanalus, parduotuves, mokyklos, darzeliai, gydytojai jau ir tie lietuviai (liet. klinikoj)... nu dar liko sulaukt keleto draugu geriausiu is LT persikelsianciu cia ir .. kuo gi ne antra Lietuva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tas ir yra, kad Airija nebera tikra Airija lotuliukas.gif Idomu, kuo bus Lietuva po 20 metu unsure.gif
Atsakyti
Gal biski Baltarusija, biski Ukraina ir biski Kinija g.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
nereiks ir tu 20 metu doh.gif g.gif uzteks ir kokiu 5 blink.gif
Atsakyti
Jau pazistu visu atstovu kur isvardyjai doh.gif Tik kinieciu nepazistu asmeniskai, bet po buto langais darzoves auginasi - tikrai ne geles.
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 21, 01:09)
Gal biski Baltarusija, biski Ukraina ir biski Kinija  g.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:
nereiks ir tu 20 metu  doh.gif  g.gif  uzteks ir kokiu 5  blink.gif

nu jau negazdink taip lotuliukas.gif , tafa ir mes su visais vaikais trauksim kiton Lietuvon g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 01 21, 00:12)
nu jau negazdink taip lotuliukas.gif , tafa ir mes su visais vaikais trauksim kiton Lietuvon g.gif

Ji teisybe sako, 15-20metu atgal Airija visai kitokia buvo. Pas mus jau yra pirmi zingsniai link to, dar ES pafinansuoja tai paspartina.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2008 01 21, 01:14)
Ji teisybe sako, 15-20metu atgal Airija visai kitokia buvo. Pas mus jau yra pirmi zingsniai link to, dar ES pafinansuoja tai paspartina.

Tikiuosi, kad pas mus provincijoje tas negresia blush2.gif
Atsakyti
airiai juokauja, kad 15-20 m. visi tik su arkliais jodinejo.. lotuliukas.gif
is tikro taip ir buvo-baisiau nei LT ,sitiek vietiniu pabego i Australija Amerika.....o dabar thumbup.gif zaviuosi sia salim-taip sugebejo iskilt, kad dabar yra tarp pirmaujanciu saliu... aisku, ji ES jau virs trisdesimt metu yra ax.gif
Atsakyti