QUOTE(baltic*girl @ 2008 01 21, 11:39)
Ne, tikrai neskirstau...

Bet šiaip, Baltic Girl, reiks man kreiptis į tave, kai grįšiu vasarą į LT, kad parodytum man tas geras apsipirkimo vietas LT

QUOTE(garbane @ 2008 01 20, 20:59)
Tiesiog man pasirode keistas taviskis baltic girl puolimas, su didziosiomis raidemis (kad virtualioje erdveje reiskia sauksma) ir pan. Ko jau ko bet tolerancijos kito nuomonei taves uzsienis neismoke.. 

QUOTE(Domke @ 2008 01 20, 21:14)
Siaip jei ka tai niekas nieko nepuola- o kodel tu palaikai jos puse/ bene draugaites busit
juk jei gerai isiskaitei-turejai matyti, kad ji mane pradejo izeidinet... as tik ijungiau gynimo reakcija..
paprasciausiai labai nemegstu, kai zmones isikanda viena ir mato tik viena puse...

paprasciausiai labai nemegstu, kai zmones isikanda viena ir mato tik viena puse...

Domke, mane irgi dabar tikriausiai prie Baltic girl draugelių prirašysi, ir sakysi, kad tave įžeidinėju, bet perskaičius visus tuos puslapius, akivaizdu, kad čia tu buvai ta, kuri puola... ir, deja deja, įžeidinėja...

QUOTE(Domke @ 2008 01 21, 00:03)
Airijoj tikrai nemaciau benamiu per 1,6 metu laiko.. o su istiesta ranka prie banku ar parduotuviu tik rumunus visokiu tamsiukus teko matyt... airiu nemaciau

sako, kad Skandinavijoje, konkrečiau - Suomijoje, viena geriausių socialinių sistemų visame pasaulyje, bet ir čia, deja, benamių yra, ir pensininkai vos galą su galu suduria....
ir netgi gaudama visokias pašalpas kaip vieniša mama, ir dirbdama čia pilnu etatu ne "juodą" darbą, pinigais nesišvaistau ir nemanau, kad LT labai prasčiau gyvensiu... čia apie finansinę pusę... o kalbant apie moralinę ir dvasinę pusę, tai žinau, kad ir man, ir vaikui bus žymiai geriau, nes turėsim draugus ir artimuosius, kalbėsim gimtąją kalba ne tik namie, bet ir mokykloj, daržely, parduotuvėj ir visur kitur...
ir dar, savo diplomą galiu nors užkast, jis čia jokios reikšmės neturi ir jokios naudos man neduoda, viską duoda patirtis....
QUOTE(garbane @ 2008 01 21, 01:14)
Tiek gyvenimas svetur, tiek lietuvoj turi savu pliusu ir minusu. Visgi laime ne pinigais matuojama.