QUOTE(FastDrop @ 2015 10 02, 08:40)
Sveikos
Norėjau pasidomėti, gal kuri nors iš čia esančių kauniečių žino, ar gali rekomenduoti kokį meistriuką, ar nebrangų autoservisa Kaune (geriausia būtų Šilainiuose ar bent jau šalia jų). Skubiai reikia pakeisti stabdžių kaladėles, žvakes. Būčiau dėkinga už bet kokia info

Ačiū.
Laba, teko susidurti su panašia problema, dalinuosi nesena savo patirtimi:
Kaimynas padėjo pagal skelbimą nusipirkti 8 metų senumo Tojotą. Po pirkimo paaiškėjo, kad reikia daug ką tvarkyti. O reikalų - visa krūva: keisti dirzelius, filtrus, tepalus, - kaip ir priklauso po pirkimo. O kur dar žieminių padangų klausimas...
Maža to - dar pradėjo sankaba strigti, kažkas su granata. Vienžo, atrask, moteriške, laiko po servisus trintis ir su meistrais šneketi. Ir čia man draugė duoda kontaktus tokio vyruko, užsiimančio mašinų priežiūra. Jis man apsiima viską padaryti: detales supirkti (su nuolaidom!!!) ir mašinos remontu pasirūpinti. Taipogi suteikia garantija ir prisiima atsakomybę. Jis mano draugės ne pirma mašina taip rūpinasi: paruošia ir pravaro techninę apžiūrą, primena kada ką reikia automobiliukui daryti. Ir vualia! Trys dienos ir mano mašina sutvarkyta! Mašinytę atgavau apautą žieminėm padangom, praėjusia tech. apžiūra ir išvalytu salonu. Nei laukti, nei šalti, nei servise blondine jaustis

. Ir kaina paslaugos padori. Sakiau prašysiu ir toliau mano mašiniuką "kuruoti". Jis sakė parašys sms, primins kada reikės vėl tepalus keisti. Gal visai neblogas dalykas?
Įmetu tlf, gal kam reikės: Gintaras, mob. tel. nr. 8 614 93899, čia Kaune.