Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(airise @ 2012 05 26, 11:18)
Kokia čia akcija,kad pernai buvo akcija  tai 2600 kainavo.Aš irgi ieškau durų.Pažiūrėkit Valmedžio dar ,jie aukštelkėj dirba,yra puslapis interneto,vakar skambinau,kaina iki 2600,medis,viduj puta .

pas asmoda stakta ir slenkstis apsiltinti, rimtos atrodo. Na reikes dar ten pasiskambinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2012 05 26, 20:11)
pas asmoda stakta ir slenkstis apsiltinti, rimtos atrodo. Na reikes dar ten pasiskambinti smile.gif

Tik Valmedyje grynai medinės,nėra metalo,ten siunčiasi dalis iš Vokietijos,įeina aliuminio sluoksnis ,puta ,dar kažkas.
Irgi žiūriu,kad apšiltinta stakta būtų.Dar gal Duruvoj pažiūrėt reikės ,,ką jie turi,tik žinau kad negamina,ima iš kitur. Tego durys dar yra Vytauto gatvėje,bet neišaiškino,kokia stakta .
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2012 05 26, 21:11)

Jus jau dabar desit duris ar tik zvalgotes? Nes mano nuomone ,kol nera bent dalines apdailos,duris detis neverta..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 05 27, 12:10)
Jus jau dabar desit duris ar tik zvalgotes? Nes mano nuomone ,kol nera bent dalines apdailos,duris detis neverta..

tik norim uzsisakyti, nes sake gamins ~1,5 men unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2012 05 27, 22:48)
tik norim uzsisakyti, nes sake gamins ~1,5 men  unsure.gif

arba du smile.gif Nes dazniausiai veluoja visi smile.gif
Atsakyti
Gal galit atsakyt kas per "blogybė" - gartraukio išmetimą daryt per virtuvės sieną tiesiai į lauką? Mano kaminas su ventiliaciniais kanalais kitam namo kampe, nenoriu tiek toli vamzdi gartraukiui vesti.
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 05 28, 08:19)
Gal galit atsakyt kas per "blogybė"  - gartraukio išmetimą daryt per virtuvės sieną tiesiai į lauką? Mano kaminas su ventiliaciniais kanalais kitam namo kampe, nenoriu tiek toli vamzdi gartraukiui vesti.

kol kas jokios blogybes nepastebejome ,tik kvapai einantys
Atsakyti
Kvapai lauke? O žiemą neapledyja kas nors iš lauko?
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 05 28, 09:15)
Kvapai lauke? O žiemą neapledyja kas nors iš lauko?

nu taip kaip verda ,tai pucia visus kvapus biggrin.gif naudojame antra ziema ,nebuvo apledyje ,ar uzsale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2012 05 28, 08:20)
nu taip kaip verda ,tai pucia visus kvapus  biggrin.gif naudojame antra ziema ,nebuvo apledyje ,ar uzsale  smile.gif

Kaip teisingai pasidaryti tokį garų išvedimą,kad nebūtų iš lauko šalčio įėjimo?grotelės spec. ar dar kas nors?
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 05 28, 09:25)
Kaip teisingai pasidaryti tokį garų išvedimą,kad nebūtų iš lauko šalčio įėjimo?grotelės spec. ar dar kas nors?

Būna tokia "sklendė" - kuri atsidaro tik įjungus gartraukį. Gartraukiui nedibant sklendė uždaryta - oraš (šaltis) iš lauko neina.
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 05 28, 08:19)
Gal galit atsakyt kas per "blogybė"  - gartraukio išmetimą daryt per virtuvės sieną tiesiai į lauką? Mano kaminas su ventiliaciniais kanalais kitam namo kampe, nenoriu tiek toli vamzdi gartraukiui vesti.

Turesi kiaura nama. Per ta skyle daug salcio ieis..
Atsakyti