Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(biesas66 @ 2012 05 28, 16:27)
Turi gal koki konkretu pavyzdi?

biesai, tiesiog pasirankiok info apie gartraukius. ne apie modelius (cia jau paskiau), o apie ju veikimo principus mirksiukas.gif

kazkada, labai labai seniai, kai buitines technikos tema buvo man aktuali, kuiciausi po ineta. lt kalba info nedaug (o gal jau reikalai ir pasikeite i geraja puse). as daug dalyku radau RU tinklapiuose. butent techniniu parametru subtylybiu.

kiek pamenu, yra gartraukiai dirbantis skirtingais rezimais: istarukiamasis su ismetimu i ventiliacine anga; istarkiamasis ir su ismetimu svaraus oro i ventiliacine anga; ir mano paminetasis. Visi rezimai reikaauja atitinkamu techniniu galimybiu ( vamzdzio ilgis, alkuniu jame skaicus, nes tai itakoja darbongumo procentine israiska ir .....)

reiktu pasitikslinti ju modifikaciju galingumus, triuksmingumo parametrus (yra ir su triuksmo slopintuvais) ir pan.... ir galiausiai finansine israiska viso sito malonumo.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 05 28, 17:41)
biesai, tiesiog pasirankiok info apie gartraukius. ne apie modelius (cia jau paskiau), o apie ju veikimo principus  mirksiukas.gif

kazkada, labai labai seniai, kai buitines technikos tema buvo man aktuali, kuiciausi po ineta. lt kalba info nedaug (o gal jau reikalai ir pasikeite i geraja puse). as daug dalyku radau RU tinklapiuose. butent techniniu parametru subtylybiu.

kiek pamenu, yra gartraukiai dirbantis skirtingais rezimais: istarukiamasis su ismetimu i ventiliacine anga; istarkiamasis ir  su ismetimu svaraus oro i ventiliacine anga; ir mano paminetasis. Visi rezimai reikaauja atitinkamu techniniu galimybiu ( vamzdzio ilgis, alkuniu jame skaicus, nes tai itakoja darbongumo procentine israiska ir .....)

reiktu pasitikslinti ju modifikaciju galingumus,  triuksmingumo parametrus (yra ir su triuksmo slopintuvais)  ir pan.... ir galiausiai finansine israiska viso sito malonumo.

Aciu. Supratau. 4u.gif Man kilus mintis nusipirkti tik gaubta,o varikliuka statyti kitoje patalpoje,kad triuksmo nebutu. maciau galingas varikliukas apie 700 litu kainuoja.
Atsakyti
Pas mus gartraukio variklis garaže, išmetimas taip pat į garažą. Kol kas nepastebėjau, kad mašina riebaluota būtų smile.gif MB grįžęs iš darbo tik išlipęs iš mašinos jau žino tikėtis vakarienės ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 05 28, 21:09)
Pas mus gartraukio variklis garaže, išmetimas taip pat į garažą. Kol kas nepastebėjau, kad mašina riebaluota būtų  smile.gif MB grįžęs iš darbo tik išlipęs iš mašinos jau žino tikėtis vakarienės ar ne  smile.gif

O kokia ventiliacija garaze?
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 05 28, 22:19)
O kokia ventiliacija garaze?

Garaže yra tik ištraukimas, atskirai nuo bendros namo rekuperacinės vėdinimo sistemos.
Atsakyti
Tada normaliai smile.gif
P.s. Ar yra tokių kurie įsirengė rekupercinę sistemą už 5000-6000lt?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 05 28, 22:09)
Pas mus gartraukio variklis garaže, išmetimas taip pat į garažą. Kol kas nepastebėjau, kad mašina riebaluota būtų  smile.gif MB grįžęs iš darbo tik išlipęs iš mašinos jau žino tikėtis vakarienės ar ne  smile.gif

Jei sildomas garazas tada gal ir gerai. Bet nesildomam garazui nelabai reikia,nors ir tas varijantas geresnis negu visiskai per skyle ismesti siluma.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 05 28, 18:00)
Aciu. Supratau. 4u.gif  Man kilus mintis nusipirkti tik gaubta,o varikliuka statyti kitoje patalpoje,kad triuksmo nebutu. maciau galingas varikliukas apie 700 litu kainuoja.

Mes irgi apie toki varianta galvojam, nes kai virtuve su svetaine kartu, tai triuksmo noris kuo maziau...
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 05 28, 21:45)
Tada normaliai smile.gif
P.s. Ar yra tokių kurie įsirengė rekupercinę sistemą už 5000-6000lt?

Tai kad vien pats rekupas apie 5000 kainuoja doh.gif , o kur dar vamzdziai ir darbas?
Atsakyti
Kolegos, jus mane trikdote savo tylejimu... unsure.gif Ar yra gyvu? g.gif Rekomendacijose neradau meistru, montuojanciu gipskartoni, kontaktu. Gal kas turejote gerus? Reikia stoga apsiltinti ir pakabinti lubas. Prasyciau mesteleti kontaktu!
Atsakyti
Kaip vyksta blokelių atvežimas prie namo?
Uzsisakau fiskarą ir jis iškrauna kur reikia, ar reikia dar samdyt normalų kraną kad iškrautų.
Kai sumūrys pirmą aukštą, tai blokeliam užkraut ant perdangos tikrai krano reikės. Kiek tokia krano paslauga kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyriukas: 01 birželio 2012 - 07:54
QUOTE(Vyriukas @ 2012 06 01, 08:53)
tikrai krano reikės.

nebūtinai, nebent tavo namas triaukštis.
Papildyta:
QUOTE(Vyriukas @ 2012 06 01, 08:53)
Uzsisakau fiskarą ir jis iškrauna kur reikia, ar reikia dar samdyt normalų kraną kad iškrautų.

dažniausia pačioje mašinoje yra kranas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 01 birželio 2012 - 08:08