Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai stato svajonių namus **

Statybininkam patogu kai paletes ant pamatu sukeltos, kazi ar fiskaras pakrautas gali uz tapati atvezimo mokesti manevruot po sklypa. As samdziau bobcata kuris iskrove fura.
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif kol musu detalusis dar guli valdininku stalciuose, renkames statybininkus smile.gif gal kas nors susidure, bendrave, girdeje apie http://gyvenkname.lt/ ir inzinieriu Roberta? stato pigiai, kazi ar kokybiskai??? g.gif bet kokia zinia butu labai naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 06 01, 15:26)
Statybininkam patogu kai paletes ant pamatu sukeltos, kazi ar fiskaras pakrautas gali uz tapati atvezimo mokesti manevruot po sklypa. As samdziau bobcata kuris iskrove fura.

o ką ten daug manevruot?atsistojo vienoj vietoj ir sukėlė. mums fiskaras sukėlė ant pamatų,o kai reikėjo -ant perdangos ,kai atvežė antrą partiją blokelių.neįsivaizduoju ,kaip reik vargti su bobkatu.
Papildyta:
QUOTE(inge-ingiene @ 2012 06 01, 16:45)
Sveiki visi smile.gif kol musu detalusis dar guli valdininku stalciuose, renkames statybininkus smile.gif gal kas nors susidure, bendrave, girdeje apie http://gyvenkname.lt/ ir inzinieriu Roberta? stato pigiai, kazi ar kokybiskai??? g.gif bet kokia zinia butu labai naudinga 4u.gif

nera nei pavardės,nei kokia firma čia man neaišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 01 birželio 2012 - 16:55
QUOTE(airise @ 2012 06 01, 16:51)
o ką ten daug manevruot?atsistojo vienoj vietoj ir sukėlė. mums fiskaras sukėlė ant pamatų,o kai reikėjo -ant perdangos ,kai atvežė antrą partiją blokelių.neįsivaizduoju ,kaip reik vargti su bobkatu.
Papildyta:

nera nei pavardės,nei kokia firma čia  man neaišku.

O tai kiek tas fiskaras atveza? 10 paleciu? Man veze 27, su fiskaru atvezimas ~250lt x3 reisai ir dar iskrauna tik ten kur ivaziuoja.. Uz atvezima neskaiciavo man nieko, bobcatas 200lt. Sudeliojo aplink pamata, plesi poka ir muriji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 01 birželio 2012 - 17:04
QUOTE(airise @ 2012 06 01, 17:51)
nei pavardės,nei kokia firma čia  man neaišku,nei padarytų darbų nerodo.

Matem viena statoma,viena su vidaus apdaila, lyg ir neblogai atrodo g.gif bet kazkaip tais nesmagu iskart pult, noretusi kokia nuomone isgirst g.gif
Atsakyti
QUOTE(inge-ingiene @ 2012 06 01, 16:45)
stato pigiai, kazi ar kokybiskai??? g.gif bet kokia zinia butu labai naudinga 4u.gif

Jei statytumet pardavimui, tada verta ieskoti pigiausiu, bet juk name gyvensit patys! Kaip manot, kodel jie stato pigiai? ir kokios dar kokybes is tokiu galima tiketis? Yra posakis: pigia mesa - sunys eda. Gretimoje gatveje irgi tokie pigus state, tai namui is duju silikato ziedo nedare, bande sutaupyti. Spekit kas nutiko.... ogi sienos po truputi skleistis pradejo! doh.gif Vat ir sutaupe! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 06 01, 17:04)
O tai kiek tas fiskaras atveza? 10 paleciu? Man veze 27, su fiskaru atvezimas ~250lt x3 reisai ir dar iskrauna tik ten kur ivaziuoja.. Uz atvezima neskaiciavo man nieko, bobcatas 200lt. Sudeliojo aplink pamata, plesi poka ir muriji...

Pirmą reisą vežė fiskaras su priekaba,20palečių,nemokamai,nes daug (BA prekyba).Vėliau kitas vežė papildomai,po 120lt reisas su iškėlimu.Jei gerai prisimenu.prieš 4 metus tas buvo.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 06 01, 17:42)
prieš 4 metus tas buvo.

A smile.gif

Man blokelius veze is latvijos. O ir seip zemaitijoj ~50km transportas ~200-250Lt. Man veze pries savaite.
Atsakyti
Aciu uz priemima drinks_cheers.gif Mes dabar lleidimo statyti laukimo stadijoje, Galvojame jau apie pamatu liejima. Tik vat dabar domimes ar pamatu remus darytis patiem ar yra is kur nebrangiai nuomotis? Ir idomu is kur pirkti betona? Kad butu geras kokybes ir kainos santykis smile.gif Na tiesiog domina viskas apie pamatus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inge-ingiene @ 2012 06 01, 14:45)

ATSARGIAI!!!
neuzkibkit ir jus ant ju!!! pries tai buvusi firma Genvitas. pagrindiniai veikejai Genute Joniskiene ir Vytautas .... (nepamenu pavardes). mums broko pridare, dar viena SM nare tik pagal pavardes rado nusiskundimu, jiems isvis pridirbo ziauriai!!! neprisiima savo klaidu, netaiso broko ir tt... dabar ten teismais kvepia.
seni diedai, o dirbasi kaip snargliai bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2012 06 01, 17:52)
Aciu uz priemima  drinks_cheers.gif  Mes dabar lleidimo statyti laukimo stadijoje, Galvojame jau apie pamatu liejima. Tik vat dabar domimes ar pamatu remus darytis patiem ar yra is kur nebrangiai nuomotis? Ir idomu is kur pirkti betona? Kad butu geras kokybes ir kainos santykis smile.gif Na tiesiog domina viskas apie pamatus  ax.gif

neseniai buvo kalba apie pamatus,jei ne šioje,tai praeitoje temoje,ir kur pirkti buvo aptarta. kas jums darys pamatus,tas pasakys kur dažniausiai žmonės perka,kaina panaši visur. Rėmus -pamiršau kaip statybininkai vadina(apalupkės?)daro patys pamatistai iš medienos ,kam nuomotis?
Atsakyti
Sveiki!
Senokai besilankiau čia, net slaptažodį buvau pamiršusi biggrin.gif

Aidutea, tai jus galite jau ieškotis kas jums išlietų pamatus, tie ir paskaičiuos. Kreipkitės į kuo daugiau pamatistų ir atrasite sau tinkamus smile.gif tegul paskaičiavimus pateikia, palyginsite vienus su kitais ir viskas. Žinoma dar medžiagų kainas apžvelksite. Mes paskubėjome, rezultatas-vien už darbą 10 t blink.gif o kur dar medžiagos, transportas doh.gif Gerai sakoma, neskubėk ir būsi pirmas smile.gif

Buvome jau apsistoję ties Arko blokeliais, bet kažkaip argumentuotai pasiūlė statyti iš akyto betono, bet vis dar kvirba abejonės g.gif kaip apsispręsti? Ar yra kas iš jūsų pasistatę ir jau gyvenantys name iš akyto betono blokelių? ax.gif
Atsakyti