Įkraunama...
Įkraunama...

pilvo plastika

Sveikutes.Turiu ir as beda,priaugau siaubingai daug svorio nestumo metu,pilvas buvo labai didelis ir dabar nors ir numetus visus atliekamus kg,turiu labai negrazu pilva....buvau konsultacijoj pas plast.chirurga del kitko ir uzklausiau del pilvo-tai apziurejo,sake reik butinai,sake reikia ir raumenis siuti...tai mastau gal rudeni-ziema reikes darytis,nes jau baisu i save ziureti-suvalgau sriubos ,o paziurejus i pilva atrodo kad 5cepelnus doh.gif tai turiu vos ne badmiriaut,jei nori kad pilvas normaliai atrodytu.
taigi,iskilo man tokie klausimukai-
Kiek dienu buna paliekami drenai?
Kiek dienu reikia guleti ligoninej?
Kaip ten su tuo kateteriu i slapimo pusle?ar skausmingas daiktas?ir kada ji istraukia?
ar sunku keltis is lovos,kazka paciai pasidaryti?
kada galima maudytis ?
Po kiek laiko jau galim ajaustis 'normaliu' zmogumi?

ir man sake ,pas mane randas butu tik po kelnaitem ,na kaip po cezario pjuvio.
Tiesa,ar yra operacija dariusiu pas Papecki?

aciu is anksto uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
Pinavija, sveikinimai 4u.gif Kaip jautiesi?

QUOTE(karidzim @ 2012 05 27, 16:02)
Sveikute..man sake,kad pilvo raumenu nejudino...bet man dar ir dabar paskaudena..kiek skaiciau,cia moterys ir po pilnos pilvo palstikos kazkaip greitai sugrizta i "Vezes"..o as va men..

Negreitai aš sugrįžau į vėžes (po pilnos plastikos). Pilvas irgi buvo ilgokai patinęs ir po mėnesio kelnės neužsisegė. Ir šiaip susilenkus ilgai vaikščiojau. Čia turbūt individualu, kaip viskas gyja. O jei labai neramu, nueik pas gydytoją mirksiukas.gif

QUOTE(Lionginas @ 2012 05 27, 19:19)
taigi,iskilo man tokie klausimukai-
*Kiek dienu buna paliekami drenai?
**Kiek dienu reikia guleti ligoninej?
***Kaip ten su tuo kateteriu i slapimo pusle?ar skausmingas daiktas?ir kada ji istraukia?
****ar sunku keltis is lovos,kazka paciai pasidaryti?
*****kada galima maudytis ?
******Po kiek laiko jau galim ajaustis 'normaliu' zmogumi?

*Jei nesikaupia skysčiai, išima jau kitą dieną drenus. Būna, kad kai kurias namo su jais išleidžia, bet čia retesni atvejai.
**Ligoninėj praleidi 2-3 dienas. Mane išoperavo vienos dienos ryte, kitos dienos vakare paleido.
***Ne visoms kateterį stato. Man nestatė. Bet šiaip ne tiek skausminga, kiek nemalonu.
****Sunku, ypač pirmas kelias savaites. Nors čia irgi kaip kam.
*****Maudytis galima, kai ištraukia siūlus - po 10-14 dienų.
******Aš normaliu žmogumi pradėjau jaustis praėjus maždaug 2iem mėn. po op. Čia irgi individualu, bet manau, kad mėnesį normaliai tikrai neįmanoma jaustis.

O žemą randą visi žada, dažnai taip ir padaro smile.gif
Atsakyti

Negreitai aš sugrįžau į vėžes (po pilnos plastikos). Pilvas irgi buvo ilgokai patinęs ir po mėnesio kelnės neužsisegė. Ir šiaip susilenkus ilgai vaikščiojau. Čia turbūt individualu, kaip viskas gyja. O jei labai neramu, nueik pas gydytoją mirksiukas.gif

smile.gif..tikiu..nes kazkaip pati matau..kad dzinsus galiu padeti i sona ilgesniam laikui..pas gydytoja buvau..tai sake..kad tas kietumas dingsta isvis tik po 6 men. doh.gif biggrin.gif ..o as maniau,kad po dalines pilvo plastikos bus lengviau..ne velnio..teisybe zmones sako..grozis reikalauja auku...
Atsakyti
sveikos, jaučiuosi gerai. susilenkus, bet laiminga ax.gif
juokas visi kateteriai ir drenai, sekundžių reikalas irnesakyk.gif
spjaunu tris kart per petį - kol kas viskas sklandžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 28 gegužės 2012 - 07:30
kaip saunu ,Pinavija
Atsakyti
tyliai tyliai pinavija jau grazi smile.gif su tuo ir sveikinu smile.gif
Atsakyti
Pinavija, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveiki greiciau ir laukiam ant podiumo biggrin.gif
Atsakyti
tai dabar anilos eilė?
Atsakyti
aha, Anila treciadieni lygtai
Atsakyti
Labos, aha mano wink.gif

Tik be manes ir dar diena plius minus kelios is neseniai prisijungiusiu turetu but man rodos, jau neisiminiau, bet tikrai dienos sutampa wink.gif

op ketvirt, o hospitalizuojus jau trec smile.gif

o grisiu tai tik po savaitgalio speju, vis delto VŠĮ (nepaleis po poros dienu), dziaugiuos pranesamu atvesimo, noriu ir tikiuos kokios sav +15 tai speciau apgyt pagrindines zaizdas ax.gif
Papildyta:
Merginos, parasykit kuri i az K.M. tel nr, pamečiau vizitke, o noriu skambtelt ax.gif
Atsakyti
parašiau
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 28, 12:19)

aciu wink.gif
Atsakyti