Įkraunama...
Įkraunama...

pilvo plastika

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 30, 11:12)
pamiršau, kad tau siurbimas  blush2.gif

aha tai visai greit viskas praejo thumbup.gif gyd mane nufotkino pries operacija ir po , parode man viska ant foto kad jau dabar matosi rezultatas, bet savo viskas dar aptyne po geru 2 savajciu isvis bus super ... o dabar korseta nesioti 3 men. Man tai netrugdo.
Dar gyd. man parode foto kiek nusiurbe, daugiau 1,5 litro, viena toki dubeni- stiklaini pilna sako cia litras o kita virs puses beveik visas na manau ten buvo apie 700
tai tiek ... dabar tik sugyti reikia ko ir Pinavijai linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle35: 30 gegužės 2012 - 10:16
Pinavija, labai grazus, lygus randas thumbup.gif Pasikeitimai akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
Pinavija, super thumbup.gif Ir čia tik keturios dienos po, tai vėliau iš viso grožis kosminis bus smile.gif Bet oda kokia tavo nereali, turbūt labai elastinga.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu klausimą toms, kurioms siuvo raumenis... Ar kuriai (o gal visoms) dėjo papildomai kažkokį tinklelį? Nes man sakė, kad paprastai raumenų tik sukabinti neužteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 30, 13:48)
Sveikos 4u.gif Turiu klausimą toms, kurioms siuvo raumenis... Ar kuriai (o gal visoms) dėjo papildomai kažkokį tinklelį? Nes man sakė, kad paprastai raumenų tik sukabinti neužteks g.gif

Kas sakė? Ar tik ne VBS? Man rodos iš čia esančių nė vienai nedėtas tinklelis.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2012 05 30, 14:53)
Kas sakė? Ar tik ne VBS? Man rodos iš čia esančių nė vienai nedėtas tinklelis.

Nea, ne VBS biggrin.gif Gydytoja per konsultaciją. Buvau šiandien. Žodžiu, man pilvas plyšęs normaliai, kaip sakiau, reikia dėti tinklelį ir paskui odos pertekliaus šalinimas. Visas "malonumas" kainuos apie 2500+2 tinkleliai po 200...
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 30, 14:10)
Nea, ne VBS  biggrin.gif Gydytoja per konsultaciją. Buvau šiandien. Žodžiu, man pilvas plyšęs normaliai, kaip sakiau, reikia dėti tinklelį ir paskui odos pertekliaus šalinimas. Visas "malonumas" kainuos apie 2500+2 tinkleliai po 200...

Čia klinikose? Ar kur?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2012 05 30, 15:23)
Čia klinikose? Ar kur?

Taip
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 30, 14:28)

Na tuomet nesistebiu. Anilai kiek pamenu klinikose irgi visokių įdomių dalykų prikalbėjo, ir apie tinklelius, ir apie bambas. Manau nuėjus privačiai apie jokį tinklelį net kalbos nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2012 05 30, 16:04)
Na tuomet nesistebiu. Anilai kiek pamenu klinikose irgi visokių įdomių dalykų prikalbėjo, ir apie tinklelius, ir apie bambas. Manau nuėjus privačiai apie jokį tinklelį net kalbos nebūtų.

O jis kažkoks blogis? Man kažkaip kaip tik nupasakojimas neblogai nuskambėjo, papildomas prilaikymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 30, 15:08)
O jis kažkoks blogis? Man kažkaip kaip tik nupasakojimas neblogai nuskambėjo, papildomas prilaikymas g.gif

Nu gal ir ne blogis, bet vistiek svetimkūnis audiniuose. klausimas kaip organizmas jį priimtų ar kaip su juo kovotų.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2012 05 30, 16:12)
Nu gal ir ne blogis, bet vistiek svetimkūnis audiniuose. klausimas kaip organizmas jį priimtų ar kaip su juo kovotų.

bus matyti mastau.gif
Atsakyti