Įkraunama...
Įkraunama...

pilvo plastika

Man skausmas buvo visai pakenciamas, o kas jautresne - nereikia labai baimintis, juk israso vaistuku, isgyvensit tikrai 4u.gif As po plastikos atsigavau greiciau nei po CP, tik del vaiksciuojimo susirietus ziauriau skaudejo nugara, tas buvo sunkiausia man 4u.gif
O su tualetiniais reikalais po op buvo viskas gerai, net nustebau, nes po gimdymo (CP ir naturalaus) ziauru buvo blush2.gif
Atsakyti
kada ima mažėti tinimas? kelnių neužsisegu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 31, 11:30)
kada ima mažėti tinimas? kelnių neužsisegu  doh.gif

O tu nenori masazu isbandyti? Man nebuvo jokio tinimo, rubai visi laisvai uzsisegdavo, manau masazai labai pagelbejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 05 31, 10:36)
O tu nenori masazu isbandyti? Man nebuvo jokio tinimo, rubai visi laisvai uzsisegdavo, manau masazai labai pagelbejo 4u.gif

norėt tai norėčiau, bet išlaidų nebenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 31, 11:45)
norėt tai norėčiau, bet išlaidų nebenoriu  blush2.gif

O klinikoj tave masazavo? Galima ir paciam ne tai, kad masazuotis, bet svelniai glostyti limfos tekejimo kryptimi, irgi pades 4u.gif Esme tokia, kad pjuvis trukdo skysciams nuteketi ir reikia ji apeiti per sonus 4u.gif Gal pabandyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 31, 11:30)

Aš kelnių visiškai negalėjau užsisegt apie porą savaičių (aukštesniu liemeniu). Po to dar porą labai sunkiai. Bet su žemesniu liemeniu buvo geriau.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 31, 10:30)

Man per poras sav pamazejo ax.gif
Anila sveikinimai 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 05 31, 11:27)
Man skausmas buvo visai pakenciamas, o kas jautresne - nereikia labai baimintis, juk israso vaistuku, isgyvensit tikrai 4u.gif As po plastikos atsigavau greiciau nei po CP, tik del vaiksciuojimo susirietus ziauriau skaudejo nugara, tas buvo sunkiausia man 4u.gif
O su tualetiniais reikalais po op buvo viskas gerai, net nustebau, nes po gimdymo (CP ir naturalaus) ziauru buvo blush2.gif

Na pas mane siuo atveju,kaip po cp,reikia mastyt kaip susitvarkykt,bet daviau sesuteg pinigeli,tai begioja ji cia pas mane

Merginos,nuotaika sunktu apybudint. Jauciuos atsgpalagdavus
,pakyleta. Op buvau11.10,palatoj apie16.Skaudena raumenis.bet baika kolkas :-) sake galesiu bandyt stotis
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 31, 11:13)
čia kaune po cezario keltis reikia pirmą dieną?  blink.gif

oj ne - mane po paros pastate, bet jauciaus tai nekaip nes buvau 2 paras be maisto, skysciu irgi minimaliai, jegu 0.

QUOTE(Katrix @ 2012 05 31, 11:36)

o kokie masazai tinka?
Atsakyti
Jau maciau savo sexy pilvuka,na kitaip nepavadinsi. Jau periso,paliko"draugus",reiks bandyt keltis.
Gyd.nerealus,pasikeitimai sake bus labai ryskus,o jo gyd komanda sake tokiu akivaizdziu pokyciu dar nemate:-)
Atsakyti
super, sveikinu clap.gif:
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 01, 07:17)
Jau maciau savo sexy pilvuka,na kitaip nepavadinsi. Jau periso,paliko"draugus",reiks bandyt keltis.
Gyd.nerealus,pasikeitimai sake bus labai ryskus,o jo gyd komanda sake tokiu akivaizdziu pokyciu dar nemate:-)

Kaip smagu skaityti thumbup.gif Sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti