Labas
As jau namie
Ir tikiuos sededamos skaitot(kurios stovit priseskit

), nes kai parasysiu vakar dienos zygdarbius iskrisit visos
Zodziu pro langus vaizdas buvo i Gedimno pyli, tad jauciaus gerai, vaiku sakiau nesivest, po op gi pasitikejimas savimi(grozio prasme) atgautas, diedas is naujo issimyletas

Reikia laiko abiem

Nusprendziau kad reikia pasigrozet Vilniumi tai arba i Gedimino pyli arba i TV boskta keltis

Vyra ikalbinet reikejo, nesuprato mano pokyciu, energijos ir pan. Ejom i Gedimina, ibeieskodami funikulieriaus(DIDELIS MINUSAS VILNIUJ UZ TAI, KAD NERA NUORODOS, KUR JIS YRA PASIKAVOJES) uzkopem i pacia pyli!!!!!!!!

Ir dar negana uzlipau ant jos virsaus

Na nusileidom jau su funikulierium

Jauciuos gerai, kol neatsisedau, kai prisedau buvau biski issgandus, nepagailejau sau "graziu epitetu", nes jausmas tai buvo idomus, atrode kad pilvas bile kaip issiputes, ir neskaudejo, bet tie raumenis tai taip lyg tirpo, lyg perstejo, lyg adatelem bade

na bet finalas vaziuojant uznudau , grizus dar pasnaudziau visus laukant istrenkus ir vel tiesi sveika
Ir finalui, man dar negana ir jau dvi dienos, kaip mintis, tik apie viena

Mano brangusis isvis nieko nesuprato, kas daros

Zodziu esme, kad jauciuos kaip studiju laikais, laiminga be galo ir vel atgavus visa pasitikejima savim, vel sau pati graziausia ir pan
Ir kad jau visiskai nebutu klaustuku, tai vakaro Everesta irgi pasiekiau
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 06 04, 11:22)
Is bambos ir is rando
QUOTE(Juna08 @ 2012 06 04, 15:57)
Ir iš ten, ir iš ten
Man siulus trauks pirmad ir tik is bambos

Sake nematau as jokiu siuliu didziajam rande, po to paaiskino kas kaip, daryta vidine siule ir as susiuta tirpstanciais siulais
QUOTE(devde @ 2012 06 05, 08:59)
Aš irgi labai nesigilinu, kad mažiau apie tai galvoti. Skausmo nebijau, tik gazdina tokie atvejai kaip:
Merginai darė dirbtiną apvaisinimą ir nebeatsikėlė po narkozės.
Vyrukas mažinosi skrandį, taip pat neatsikėlė.
Vaikučiui gydytojai vaistus sumaišė.
Na as apie tai neturejau visai jokiu minciu

bet buvo pastriges cia vienos merginos postas ar atsikelsiu?

Jei ne tas postas apskritai net nebuciau galvojus apie tokius variantus