Įkraunama...
Įkraunama...

pilvo plastika

QUOTE(Katrix @ 2012 06 04, 10:22)

Is bambos ir is rando 4u.gif

skausminga procedūra?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 04, 17:34)
skausminga procedūra?

kiek man yra teke traukti siulu, tai neskausminga
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 06 04, 16:49)
kiek man yra teke traukti siulu, tai neskausminga

pamiršau, kad 2 cp turėjau doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 04, 17:54)
pamiršau, kad 2 cp turėjau  doh.gif  laugh.gif

nu cioce lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 06 04, 17:43)
nu cioce  lotuliukas.gif

biggrin.gif Šiaip čia siūlų daugiau,tai truput nemalonu ir tiek, ir ilgiau užtrunka kol išrankioja.
Atsakyti
skausminga procedūra?

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 04, 17:54)
pamiršau, kad 2 cp turėjau  doh.gif  laugh.gif

lotuliukas.gif
Klausykit, juk kartu su anila ir Sarabe siurbe pilvuka bigsmile.gif Kazin kaip jai sekesi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 04 birželio 2012 - 19:01
skausminga procedūra?

Tai kad nejautru ten, tik jauti mchaniškai, kad kažką traukia, skausmo joko. Tik nemalonu.
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 03, 18:17)
mano taktika buvo niekur perdaug nesigilint,neziuret.Man uzteko visko pavirsutiniskai,streso,jaudulio nerimo nieko pries op nejutau,o ir tikejaus sveikimo sunkesnio,bet cia jau kaip kalbeta  kiekvienai individualiai ;-)

Aš irgi labai nesigilinu, kad mažiau apie tai galvoti. Skausmo nebijau, tik gazdina tokie atvejai kaip:
Merginai darė dirbtiną apvaisinimą ir nebeatsikėlė po narkozės.
Vyrukas mažinosi skrandį, taip pat neatsikėlė.
Vaikučiui gydytojai vaistus sumaišė.
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2012 06 05, 08:59)
Aš irgi labai nesigilinu, kad mažiau apie tai galvoti. Skausmo nebijau, tik gazdina tokie atvejai kaip:

cia jau niekas neapsaugotas. bet kai esi turejes zmogus tu narkoziu, tai zinai, kaip organizmas reaguoja, planuoji atsikelti biggrin.gif
Atsakyti
Labas

As jau namie biggrin.gif

Ir tikiuos sededamos skaitot(kurios stovit priseskit biggrin.gif ), nes kai parasysiu vakar dienos zygdarbius iskrisit visos tongue.gif

Zodziu pro langus vaizdas buvo i Gedimno pyli, tad jauciaus gerai, vaiku sakiau nesivest, po op gi pasitikejimas savimi(grozio prasme) atgautas, diedas is naujo issimyletas biggrin.gif Reikia laiko abiem biggrin.gif Nusprendziau kad reikia pasigrozet Vilniumi tai arba i Gedimino pyli arba i TV boskta keltis biggrin.gif Vyra ikalbinet reikejo, nesuprato mano pokyciu, energijos ir pan. Ejom i Gedimina, ibeieskodami funikulieriaus(DIDELIS MINUSAS VILNIUJ UZ TAI, KAD NERA NUORODOS, KUR JIS YRA PASIKAVOJES) uzkopem i pacia pyli!!!!!!!! doh.gif Ir dar negana uzlipau ant jos virsaus tongue.gif Na nusileidom jau su funikulierium biggrin.gif Jauciuos gerai, kol neatsisedau, kai prisedau buvau biski issgandus, nepagailejau sau "graziu epitetu", nes jausmas tai buvo idomus, atrode kad pilvas bile kaip issiputes, ir neskaudejo, bet tie raumenis tai taip lyg tirpo, lyg perstejo, lyg adatelem bade smile.gif na bet finalas vaziuojant uznudau , grizus dar pasnaudziau visus laukant istrenkus ir vel tiesi sveika smile.gif

Ir finalui, man dar negana ir jau dvi dienos, kaip mintis, tik apie viena biggrin.gif Mano brangusis isvis nieko nesuprato, kas daros biggrin.gif Zodziu esme, kad jauciuos kaip studiju laikais, laiminga be galo ir vel atgavus visa pasitikejima savim, vel sau pati graziausia ir pan biggrin.gif Ir kad jau visiskai nebutu klaustuku, tai vakaro Everesta irgi pasiekiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 06 04, 11:22)
Is bambos ir is rando 4u.gif

QUOTE(Juna08 @ 2012 06 04, 15:57)
Ir iš ten, ir iš ten smile.gif

Man siulus trauks pirmad ir tik is bambos ax.gif Sake nematau as jokiu siuliu didziajam rande, po to paaiskino kas kaip, daryta vidine siule ir as susiuta tirpstanciais siulais smile.gif

QUOTE(devde @ 2012 06 05, 08:59)

Na as apie tai neturejau visai jokiu minciu ax.gif bet buvo pastriges cia vienos merginos postas ar atsikelsiu? smile.gif Jei ne tas postas apskritai net nebuciau galvojus apie tokius variantus tongue.gif
Atsakyti
anila, pasaugok save, vis tik didelis krūvis organizmui tokia operacija smile.gif
dėl Everestų labai pažįstama būsena laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 05, 11:56)
anila, pasaugok save, vis tik didelis krūvis organizmui tokia operacija  smile.gif
dėl Everestų labai pažįstama būsena laugh.gif

Saugau wink.gif Kad viskas imanoma ir nieko per jega nedarau smile.gif

O sakykit na man ir dabar tas toks raumenu, na aukstai, skrandzio srity "grauzimas" yra, tai gal zinot, kas cia do busena?
Atsakyti