QUOTE(Maigna @ 2012 06 07, 16:36)
keleta klausimu Jums:
Mano sirdies ritmas yra letesnis nei "vidutinis", ar kas nors daresi operacija turedama tokia pat problema? Man dar labai smalsu, ar daug svorio numetat po operacijos? vis tik siurbia riebalus ir oda salina.. Ar po operacinis skausmas primena skausma po cezario pjuvio? (kvailas klausimas bet idomu labai

) Ir gal kas galetu pasidalinti ispudziai apie gydytoja Astrauska?
Del sirdies ritmo nzn

Na siandien uzlipau ant svarstykliu, bet po pusryciu, tai -1 kg, gali but ir -2 ryte

bet mano atveju nemanau, kad cia tiek nupjove, paprasciasiai, maziau telpa maisto, daugiau kartu reikia valgyt ir siaip pries op maziau valgiau, turbut stresas vis delto dare savo, nors jo ir nejutau
Del skausmo ir liginimo su cezariu, as cezario neturejus, na bet as sakau garsiai garsiai, neskaudejo man nieko nei sekundeles!!!!!!!, tik yra toks nemalonus tirpimas, grauzimas ir ne rando, o raumenu turbut

Gyd sake, kad po sitos op pacientes greiciau atsigauna nei po cezario

o ir pacios pamastykit, kiek pjauna sluoksniu per sita op ir kiek per cezari, kad pasiektu gimda

Del Astrausko as kiek supratau is komentaru jis geras specas (.)
QUOTE(pupen @ 2012 06 07, 17:01)
Dar skaiciau kazkuri mergaite operavosi Kaune klinikose (Anila berods, bijau supainioti), pas daktara,kuris supratau operuoja ir privacioje klinikoje taip pat. Kodel buvo pasirinktos KMUK?
Taip VŠĮ operavaus aš, bet ne Kaune, o Vilniuj, nors ir Kaunas operuotu, jei tik turetumet rimtu bedu

Mano atveju pasirinktas VŠĮ, nes turejau rimtu bedu, baltosios pilvo linijos ir bambos isvarzas, raumenu prasiskyrimas(po op paaiskejo, kad jei prasiskyre buvo 6 cm) ir nukarursi oda

Del isvarzu ir buvau op is ligoniu kasu
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 07, 22:28)
individualu gal. klinikoj pakeltu lovos galvūgaliu, su ritiniu po keliais. namie irgi kelias naktis pusiau sėdom ir sulenktom kojom. po savaitės gal ant šono

tik man šonai siurbti, tai skausminga truputį
Na va del miego as turbut irgi vienintele, kuri antroj dienoj miegojo ant sonu susireitus i kokona

kad netempti odos, bet mano sonai neliesti, tad man ir neskauda

zodziu miegu laisvai, tik nakti prisimenu, kai jau reikia verstis

mechaniskai nevyksta

paguliu ir ant nugaros tik sulenktom kojom
Merginos, planuoju siandien list po dusu, bet bijau nusiimt korseto

bet manau jau galima ane?
Ir dar sapnuoju nesamones!!!
Praeita nakti kaip nusiimu korseta ir pamatau kabancia oda ant rando, o bamboj kumscio dydzio duobe, sianakt kaip juda visas pilvas tokiais smulkiais taskeliais