Įkraunama...
Įkraunama...

pilvo plastika

QUOTE(disa @ 2012 06 07, 23:26)
na man nebuvo patogus.istisai su jupo 2 men.nekokie prisiminimai.apie miega nekalbu ,ypac kol melynes yra doh.gif

ir dar ,del rando negalima eiti i soliariumus ir degintis sauleje,kitu atveju randas niekada nebeisbluks mirksiukas.gif

QUOTE(Lionginas @ 2012 06 07, 23:30)
del rando tai aiskuma,kad negalima nei saules nei soliariumo ax.gif o del miego tai nieko gero...bet ko nepadarysi del grozio.paskui visi skausmai uzsimirsta!

Dėl soliariumų K.M. man parašė, kad galima, tik prieš tai randą reikia pleistru apklijuoti. Taip pat ir bambą užsiklijuoti. Tai saikingai turbūt galima pasideginti, kad nesimatytų ryškaus skirtumo tarp visos odos ir apipleistruotų vietų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 06 07, 22:10)

pinavija, superinis pilvas ir bamba. noriu ir as tokio. skauda kai kumpius siurbe?

kai siurbia - neskauda laugh.gif po to kelias dienas skausminga. ir dabar dar nemalonu liesti
Atsakyti
QUOTE(Lionginas @ 2012 06 07, 19:38)

Pupen,tai jums panasiai kaip man..as 167,50-51kg,o pilvo plastikos(dalinos)butinai reik..nors as tik viena kart gimdzius...bet pilvas laabai didelis buvo,issitampe juodai ..ir suvalgius viena sumustini atrodau kaip susikisau kokius5 doh.gif  verysad.gif jauciu kam su rubais budama pasakyciau kad reik man pilva tvarkyt tai durne tikrai sivadintu...bet po rubais yra kita istorija..

maciau as paveiksleli papaisyta, bet vistiek nesuprantu,kuo daline nuo pilnos skiriasi doh.gif mano pilvas nera didelis, bet jis aplink visa bamba isidestes.O sonuose atrodo to lasinio neperdaugiausiais, bet va liemens nerasta. Man su maistu lygiai taip pat, ryte atsikeliu atrodo isvis to pilvo kaip nebuta, tik suvalgau kazka issoka. Beje net rytais kai nebunu dar nieko suvalgius pasilenkus nukara lasinio gabalas visada. Ir net po antro vaiko, kai sportavau apie du metus reguliariai,pilvo isvis nebuvo praktiskai jau jokio,pasilenkus visada nukardavo skuros su lasiniu.

QUOTE(disa @ 2012 06 07, 20:23)
man siurbe nuo klubu ir sonus,nugara i kaina neiejo schmoll.gif .man dar suriso virsutinius vidinius pilvo raumenis nes po 3 gimdymu ju i vieta sporto pagalba nebeimanoma sugrazinti.tai va pilna pilvo plastika,sonai ir klubai iskaiciuota i kaina mirksiukas.gif

man svoris irgi nesumazejo ti k apimtys.ir pilvas dar uztirpes,sesele minejo kad kai atslugs patinimas ir uztirpimas pilvas subliuks ir rubai dabr kur nesioju bus per dideli.laukiu biggrin.gif .as dariausi irgi Kaune nenusivyliau niekuom rolleyes.gif

Kiek kainavo jusu op?
Atsakyti
dalinėj nejudina bambos, pilnoj sodina į naują vietą. dalinės pjūvis gali būti trumpesnis. per dalinę nesiuva raumenų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 06 08, 08:24)
maciau as paveiksleli papaisyta, bet vistiek nesuprantu,kuo daline nuo pilnos skiriasi doh.gif  mano pilvas nera didelis, bet jis aplink visa bamba isidestes.O sonuose atrodo to lasinio neperdaugiausiais, bet va liemens nerasta. Man su maistu lygiai taip pat, ryte atsikeliu atrodo isvis to pilvo kaip nebuta, tik suvalgau kazka issoka. Beje net rytais kai nebunu dar nieko suvalgius pasilenkus nukara  lasinio gabalas visada. Ir net po antro vaiko, kai sportavau apie du metus reguliariai,pilvo isvis nebuvo praktiskai jau jokio,pasilenkus visada nukardavo skuros su lasiniu.
Kiek kainavo jusu op?

man kainavo 7800 lt mirksiukas.gif jau su viskuom.

kuri cia daresi nugaros nusiurbima.papasakok truputi,kiek kainavo kiek nusiurbe,kiek laiko pooperacinis laikotarpis,ir kokie rezultatai db?buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 08 birželio 2012 - 10:10
QUOTE(Maigna @ 2012 06 07, 16:36)
keleta klausimu Jums:
Mano sirdies ritmas yra letesnis nei "vidutinis", ar kas nors daresi operacija turedama tokia pat problema? Man dar labai smalsu, ar daug svorio numetat po operacijos? vis tik siurbia riebalus ir oda salina.. Ar po operacinis skausmas primena skausma po cezario pjuvio? (kvailas klausimas bet idomu labai smile.gif) Ir gal kas galetu pasidalinti ispudziai apie gydytoja Astrauska?

Del sirdies ritmo nzn sad.gif
Na siandien uzlipau ant svarstykliu, bet po pusryciu, tai -1 kg, gali but ir -2 ryte smile.gif bet mano atveju nemanau, kad cia tiek nupjove, paprasciasiai, maziau telpa maisto, daugiau kartu reikia valgyt ir siaip pries op maziau valgiau, turbut stresas vis delto dare savo, nors jo ir nejutau ax.gif
Del skausmo ir liginimo su cezariu, as cezario neturejus, na bet as sakau garsiai garsiai, neskaudejo man nieko nei sekundeles!!!!!!!, tik yra toks nemalonus tirpimas, grauzimas ir ne rando, o raumenu turbut wink.gif
Gyd sake, kad po sitos op pacientes greiciau atsigauna nei po cezario wink.gif o ir pacios pamastykit, kiek pjauna sluoksniu per sita op ir kiek per cezari, kad pasiektu gimda wink.gif
Del Astrausko as kiek supratau is komentaru jis geras specas (.) wink.gif

QUOTE(pupen @ 2012 06 07, 17:01)
Dar skaiciau kazkuri mergaite operavosi Kaune klinikose (Anila berods, bijau supainioti), pas daktara,kuris supratau operuoja ir privacioje klinikoje taip pat. Kodel buvo pasirinktos KMUK?

Taip VŠĮ operavaus aš, bet ne Kaune, o Vilniuj, nors ir Kaunas operuotu, jei tik turetumet rimtu bedu wink.gif Mano atveju pasirinktas VŠĮ, nes turejau rimtu bedu, baltosios pilvo linijos ir bambos isvarzas, raumenu prasiskyrimas(po op paaiskejo, kad jei prasiskyre buvo 6 cm) ir nukarursi oda ax.gif Del isvarzu ir buvau op is ligoniu kasu wink.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 07, 22:28)
individualu gal. klinikoj pakeltu lovos galvūgaliu, su ritiniu po keliais. namie irgi kelias naktis pusiau sėdom ir sulenktom kojom. po savaitės gal ant šono  g.gif tik man šonai siurbti, tai skausminga truputį

Na va del miego as turbut irgi vienintele, kuri antroj dienoj miegojo ant sonu susireitus i kokona biggrin.gif kad netempti odos, bet mano sonai neliesti, tad man ir neskauda smile.gif zodziu miegu laisvai, tik nakti prisimenu, kai jau reikia verstis smile.gif mechaniskai nevyksta smile.gif paguliu ir ant nugaros tik sulenktom kojom wink.gif

Merginos, planuoju siandien list po dusu, bet bijau nusiimt korseto ax.gif bet manau jau galima ane?
Ir dar sapnuoju nesamones!!!
Praeita nakti kaip nusiimu korseta ir pamatau kabancia oda ant rando, o bamboj kumscio dydzio duobe, sianakt kaip juda visas pilvas tokiais smulkiais taskeliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 08, 11:16)
Merginos, planuoju siandien list po dusu, bet bijau nusiimt korseto ax.gif bet manau jau galima ane?

o tau gyd.nesake kada galima?as pirma karta issimaudziau grizus namo manau kazkur savaite po operacijos.
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 06 08, 11:24)
o tau gyd.nesake kada galima?as pirma karta issimaudziau grizus namo manau kazkur savaite po operacijos.

Klausiau del lindimo po dusu, sake su visais tvarsciais ir tada islindus pasikeist smile.gif savaite buvo vakar ax.gif
tik kad kazkokia durna baime isvis nusimt korseta ir atsistot ant koju doh.gif
Nebuvo niekam taip?
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 08, 11:46)
Klausiau del lindimo po dusu, sake su visais tvarsciais ir tada islindus pasikeist smile.gif savaite buvo vakar ax.gif
tik kad kazkokia durna baime isvis nusimt korseta ir atsistot ant koju doh.gif
Nebuvo niekam taip?

nebijok dabartiniam groziui jau nepakenks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 08, 10:16)
Del sirdies ritmo nzn sad.gif

Taip VŠĮ operavaus aš, bet ne Kaune, o Vilniuj, nors ir Kaunas operuotu, jei tik turetumet rimtu bedu wink.gif Mano atveju pasirinktas VŠĮ, nes turejau rimtu bedu, baltosios pilvo linijos ir bambos isvarzas, raumenu prasiskyrimas(po op paaiskejo, kad jei prasiskyre buvo 6 cm) ir nukarursi oda  ax.gif Del isvarzu ir buvau op is ligoniu kasu wink.gif
Na va del miego as turbut irgi vienintele, kuri antroj  dienoj miegojo ant sonu susireitus i kokona biggrin.gif kad netempti odos, bet mano sonai neliesti, tad man ir neskauda smile.gif zodziu miegu laisvai, tik nakti prisimenu, kai jau reikia verstis smile.gif mechaniskai nevyksta smile.gif paguliu ir ant nugaros tik sulenktom kojom wink.gif

Tai jei tik nukarus oda ir nori pilvo platsikos i VSI nera reikalo net kreptis? Neatlieka jie?

Galvojau, jei atlieka VSI gal pigiau butu kazkiek nei kad privaciai bigsmile.gif
Atsakyti
Nusimaudziau ir liudna juodai pasidare verysad.gif
pirma tai issigandau saves, grobai aptraukti oda verysad.gif
antra kai yra randas stovint ji nori dengt kazkoks padribes pilvas, tai kaip man zinot, kas cia, skysciai gal kokie, o gal tinimas, niekaip gyd nepriskambinu doh.gif ir nori but labiau vienoj puses unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pupen @ 2012 06 08, 14:29)
Tai jei tik nukarus oda ir nori pilvo platsikos i VSI nera reikalo net kreptis? Neatlieka jie?

Galvojau, jei atlieka VSI gal pigiau butu kazkiek nei kad privaciai  bigsmile.gif

Tikrai neatlieka be rimtu bedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 08, 14:58)
Nusimaudziau ir  liudna juodai pasidare verysad.gif
pirma tai issigandau saves, grobai aptraukti oda verysad.gif
antra kai yra randas stovint ji nori dengt kazkoks padribes pilvas, tai kaip man zinot, kas cia, skysciai gal kokie, o gal tinimas, niekaip gyd nepriskambinu doh.gif ir nori but labiau vienoj puses unsure.gif
Papildyta:

Tikrai neatlieka be rimtu bedu ax.gif

o tau pilvas ne kietas?jei kietas vadinasi ne jokie skysciai o uztines.man dar db apatine pilvo daliskieta ir istinus.neimk i galva.viskas bus gerai dar tik sav praejo o tu jau nori rezultatu tongue.gif
Atsakyti