Įkraunama...
Įkraunama...

pilvo plastika

Dutute o pagal tave kas nw taip?nes as tai nieko blogo neizvelgiu. g.gif ka nori pasiurbt?pilvas minkstas ar kietas toj vietoj?ir dar....korekcija irgi is savo kisenes?
Papildyta:
QUOTE(anila:) @ 2012 06 09, 23:11)
o as antra diena perziuriu foto ir nematau to, ka as maciau veidrody  doh.gif
na bet tikiuos, kad nuotraukos neparodo visos realybes ax.gif

O kas kliuna?
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2012 06 09, 23:41)
Įkėliau savo foto 8 po mėnesių. Paskutinėje foto mano "kabliukai". Ar jūs juos irgi matote? Prirašiau komentarų

parašiau 4u.gif
Atsakyti
Keliuos foto i kompa paziuret, ka nusifotkinau apsitvarscius, gal ka rasiu idomaus g.gif
Papildyta:
QUOTE(disa @ 2012 06 09, 23:13)
Dutute o pagal tave kas nw taip?nes as tai nieko blogo neizvelgiu. g.gif ka nori pasiurbt?pilvas minkstas ar kietas toj vietoj?ir dar....korekcija irgi is savo kisenes?
Papildyta:

O kas kliuna?

na ziurint i kitu nuotraukas po sav 10 dienu, jau nekalbu apie po maziau , kur laiko, na nematau as tos bangos, kuri pas mane pupso doh.gif
Atsakyti
Aš parašius ten po foto savo "kalbiukus". Ir apibraukiau juos raudonai..
Korekcija kainuos iki 150 Lt - tik už priemones 4u.gif
Atsakyti
As daug kur noreciau dar nusisiurbti.bet tikiuosi sportu ir mityba sveika pasigrazinti.iki tikslo dar reikia numest kelis kg ax.gif
Atsakyti
imetu pora foto, bet ne nuogo pilvo ax.gif gal kazka izvelgsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2012 06 09, 23:21)
Aš parašius ten po foto savo "kalbiukus". Ir apibraukiau juos raudonai..
Korekcija kainuos iki 150 Lt - tik už priemones 4u.gif

As ta foto maciau tik nelb supratau kas negerai g.gif .uz kokias butent priemones mokesi?tavo operacija nedaug kainavo.cia su visa pooperacine rebilitacija.narkoze .korsetu ir nuskausminamaisiais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 09 birželio 2012 - 22:30
QUOTE(anila:) @ 2012 06 09, 23:23)
imetu pora foto, bet ne nuogo pilvo ax.gif gal kazka izvelgsit smile.gif

Nu tai pati kalta... Sorry, bet tikrai persistengei. M. man ne kartą grąsino, kad jei "skraidysiu", bus blogai, pilvas išsipūs, kaupsis skysčiai, nes jie neturi savo cirkuliacijos kelių- yra paprasčiausiai nupjauti.. gerai nuteka tik gulimame arba ramiame stovivame rėžime. Lakstymai buvo griežtai uždrausti, nors jaučiausi tikrai puikiai. Persistengei... unsure.gif Važiuok pas gydytoją kai jau galėsi ir kuo daugiau gulėk wink.gif

QUOTE(disa @ 2012 06 09, 23:25)
As ta foto maciau tik nelb supratau kas negerai g.gif .uz kokias butent priemones mokesi?

Nzn už kokias- nejautrą, vienkartines kokias ko gero, lašinę, kokius siurbliuko antgalius. Neprašiau pavardinti, tai tik įsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2012 06 09, 23:34)
Nzn už kokias- nejautrą, vienkartines kokias ko gero, lašinę, kokius siurbliuko antgalius. Neprašiau pavardinti, tai tik įsivaizduoju smile.gif

nu aisku.o tai jie is savo lesu operuoja ir ar iskart daro korekcija jei pasakai kas netenkina?ar issako ir savo pozicija? g.gif bandau izvelgt kas man kliuna tongue.gif .kolkas niekas.randas nepriekaistingai tiesus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 09 birželio 2012 - 22:47
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 09, 20:17)
užsipirksi koldūnų, virtinukų pietums ar savo gamybos ko prisišaldysi. vakare vyras nupraus. pasiimsi ant rankų pati atsisėdus. viskas įmanoma. nėra lengva, bet tik laikini nepatogumai  4u.gif

Tuo metu kai planuoju operuotis su koldunais prasisukti nebus imanoma, nes kudikiui tyrles reiks ruosti smile.gif

QUOTE(anila:) @ 2012 06 09, 21:58)
einu pescia dukros is darzo parsivest smile.gif

jo, atsisedi, tada prasai vaiko, kad uzliptu smile.gif arba maniskis iprato galvyte padet ant kelienu ir jam glostau nugaryte, arba deda galvyte ant krutines ir pasimylimuojam smile.gif

Vyresni gal atsises patys,bet maziausias tik tik vaiksciot turbut bus pradejes, tai neuzlips ant keliu, teks kilnot. Gal per anksti man tai operacijai g.gif nes be kilnojimu tai tikrai neissisuksiu.

[quote=disa,2012 06 09, 22:01]
As vaz i LT operuotis tai pasiemiau tik 10 men.dukra sunus liko su mb nsmie.jei ne uisviai viena buciau neissivertus.3sav jos nekeliau miegojau viena.tik viska dariau 4paroj.jei vaikai ne kudikiai susitvarkysi manau 4u.gif

Tai vat,kad mano visi mazi, o vienas dar kudikis.

Vakar buvom pasideginti su seima, tai eina sau kaip tas pilvas nervuoja, guliu ant nugaros viskas ciki, bet ir paskui vaikus kartais reik palakstyt, atsikeli pilvas bum ir nukara sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 10 birželio 2012 - 06:05
pupen, jei neišeina pasiorganizuoti močiutės, auklės gijimo laikotrarpiui, paaugink dar vaikelius 4u.gif
anila, skambink gydytojui. mano tempai buvo gerokai mažesni, bet teko pasėdėti, pavaikščioti, ir susikaupė skysčiai
Atsakyti
[quote=pupen,2012 06 10, 07:02]
Tuo metu kai planuoju operuotis su koldunais prasisukti nebus imanoma, nes kudikiui tyrles reiks ruosti smile.gif
Vyresni gal atsises patys,bet maziausias tik tik vaiksciot turbut bus pradejes, tai neuzlips ant keliu, teks kilnot. Gal per anksti man tai operacijai g.gif nes be kilnojimu tai tikrai neissisuksiu.
[quote=disa,2012 06 09, 22:01]
As vaz i LT operuotis tai pasiemiau tik 10 men.dukra sunus liko su mb nsmie.jei ne uisviai viena buciau neissivertus.3sav jos nekeliau miegojau viena.tik viska dariau 4paroj.jei vaikai ne kudikiai susitvarkysi manau 4u.gif

Tai vat,kad mano visi mazi, o vienas dar kudikis.

Vakar buvom pasideginti su seima, tai eina sau kaip tas pilvas nervuoja, guliu ant nugaros viskas ciki, bet ir paskui vaikus kartais reik palakstyt, atsikeli pilvas bum ir nukara sad.gif
[/quote]
na maniskis tik pirktines hipp tyreles valge, taip kad negali zinoti. bet sakyciau per anksti, jei talkos neturesi. metinukas - labai sunkus periodas, tas mokymasis vaikscioti , daug guzu, asaru, lakstymo is paskos .
Atsakyti