Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Lerikyte, lb graži vanda wub.gif
Atsakyti
Gerai neiziuriu, tu krepseli tiesiog pastacius ant to burbulo?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 07 01, 14:57)
Gerai neiziuriu, tu krepseli tiesiog pastacius ant to burbulo?

na, taip, tiesiog ta konteineriuka istacius i burbulo skyle. Kokia centimetra jis isistato.
Atsakyti
Mergino klaipėdietės,kur randasi ta Macuičių gėlių bazė?Važiuojam savaitgalį į pajūrį,sakau pažiūrėčiau.Ar pakeliui man g.gif
Atsakyti

encyclia citrina x mariae

user posted image
Atsakyti
Nerealu,labai gražu wub.gif Ar ji sunkiai auginama ir prižiūrima?O kaip kvepia,gal citrina smile.gif
Atsakyti
Lerikyte, jau kokia nuostabi vanda wub.gif wub.gif wub.gif

O aš rodausi su naujoke
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir dar pradžiugino nežiniukas, tiesiog nieko ypatingo, bet tokios neturėjau. Smagus man jų, ypač pirmas, žydėjimas, penkių nežiniukų žydėjimo dar laukiu.
user posted image
Ir dar iš gėlyno
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2012 07 02, 20:22)
Nerealu,labai gražu wub.gif Ar ji sunkiai auginama ir prižiūrima?O kaip kvepia,gal citrina smile.gif

kolkas sunkumo jos auginime nepastebėjau. O dėl kvapo, tai nieko nejaučiu aš..... g.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau sužinoti, kas kiek dienų reikia laistyti orchidėjas? Prieš 5 dienas gavau dovanų vieną ir nė karto dar nelaisčiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 07 03, 10:36)
Sveikos, norėjau sužinoti, kas kiek dienų reikia laistyti orchidėjas? Prieš 5 dienas gavau dovanų vieną ir nė karto dar nelaisčiau...  doh.gif

prašom parodyti kokį grožį gavote dovanų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 07 03, 11:36)
Sveikos, norėjau sužinoti, kas kiek dienų reikia laistyti orchidėjas? Prieš 5 dienas gavau dovanų vieną ir nė karto dar nelaisčiau...  doh.gif

jus užeikit į priežiūros temą, paskaitykit kad ir DUK nuorodą ir rasit atsakymus į daugelį klausimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 liepos 2012 - 11:57
Pasinaudojusi eliss paraše esančia nuoroda hi.gif atpažinau kad nusipirkau Oncidium Sweet Sugar Angel, nes kol kas skiriu tik falenopsius doh.gif blush2.gif biggrin.gif

Šiandien tik tokia foto:

user posted image

Trumpai apie prieziura, gal dar kam reikes:

http://orchids.ws/ca...um-sweet-sugar/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 03 liepos 2012 - 20:21