Gerai neiziuriu, tu krepseli tiesiog pastacius ant to burbulo?
QUOTE(Tina* @ 2012 07 01, 14:57)
Gerai neiziuriu, tu krepseli tiesiog pastacius ant to burbulo?
na, taip, tiesiog ta konteineriuka istacius i burbulo skyle. Kokia centimetra jis isistato.
Mergino klaipėdietės,kur randasi ta Macuičių gėlių bazė?Važiuojam savaitgalį į pajūrį,sakau pažiūrėčiau.Ar pakeliui man

Nerealu,labai gražu
Ar ji sunkiai auginama ir prižiūrima?O kaip kvepia,gal citrina

Lerikyte, jau kokia nuostabi vanda
O aš rodausi su naujoke

Ir dar pradžiugino nežiniukas, tiesiog nieko ypatingo, bet tokios neturėjau. Smagus man jų, ypač pirmas, žydėjimas, penkių nežiniukų žydėjimo dar laukiu.

Ir dar iš gėlyno

O aš rodausi su naujoke

Ir dar pradžiugino nežiniukas, tiesiog nieko ypatingo, bet tokios neturėjau. Smagus man jų, ypač pirmas, žydėjimas, penkių nežiniukų žydėjimo dar laukiu.

Ir dar iš gėlyno

QUOTE(anika1 @ 2012 07 02, 20:22)
Nerealu,labai gražu
Ar ji sunkiai auginama ir prižiūrima?O kaip kvepia,gal citrina 

kolkas sunkumo jos auginime nepastebėjau. O dėl kvapo, tai nieko nejaučiu aš.....

Sveikos, norėjau sužinoti, kas kiek dienų reikia laistyti orchidėjas? Prieš 5 dienas gavau dovanų vieną ir nė karto dar nelaisčiau...

QUOTE(salutvera @ 2012 07 03, 10:36)
Sveikos, norėjau sužinoti, kas kiek dienų reikia laistyti orchidėjas? Prieš 5 dienas gavau dovanų vieną ir nė karto dar nelaisčiau... 

prašom parodyti kokį grožį gavote dovanų

QUOTE(salutvera @ 2012 07 03, 11:36)

jus užeikit į priežiūros temą, paskaitykit kad ir DUK nuorodą ir rasit atsakymus į daugelį klausimų

Pasinaudojusi eliss paraše esančia nuoroda
atpažinau kad nusipirkau Oncidium Sweet Sugar Angel, nes kol kas skiriu tik falenopsius
Šiandien tik tokia foto:

Trumpai apie prieziura, gal dar kam reikes:
http://orchids.ws/ca...um-sweet-sugar/

Šiandien tik tokia foto:

Trumpai apie prieziura, gal dar kam reikes:
http://orchids.ws/ca...um-sweet-sugar/