Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Snow Angel @ 2012 08 16, 22:44)
Na gal aš čia truputį užlenkiau su viskuo viename biggrin.gif  bet labiausiai norėtusi kavos su cinamonu

galima bandyt taip-
http://www.fragranti...innamon-65.html
http://www.fragranti...Coffee-139.html

lygint kur yra to ir ano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snow Angel @ 2012 08 16, 20:19)
Sveikos merginos,
gal pagelbėsit, noriu kvepalų, kurie kvepėtų vyšnių kauliukais, kavos pupelėmis, vanile ir cinamonu, gal patarsit į kuriuos reiktų atkreipti dėmesį?  ax.gif

pabandykite Roberto Cavalli Her ten pagal aprasyma arciausiai turi skambeti is labiausiai prieinamu user posted image
Atsakyti
Dėkui už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau už "žemo pofesionalumo" klausimą iš karto, bet kaip kvepia tuberoza? Supratau, kad neatskiriu šio kvapo kvepaluose, nes nežinau doh.gif Kokiuose kvepaluose ji taip dominuoja, kad pauosčius būtų aišku - tai tuberoza??? Fragrantica bijau vadovautis šiuo atveju... O įtariu, kad kvapą puikiai žinau, tik nesusieju su pavadinimu.

Beje (čia iš anksto kyšis už atsakymą) - antikvariate Trakų g vakar mačiau nerealų lobyną miniatiūrų - Hermes, Rochas, Nina Ricci, Chanel Egoiste ir daug vintage keistuolių thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal yra nosių, užuodusių kvepaluose sūdytus riešutus? sugalvojau, kad labai norėčiau tokio kvapo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2012 08 18, 10:59)
Atsiprašau už "žemo pofesionalumo" klausimą iš karto, bet kaip kvepia tuberoza? Supratau, kad neatskiriu šio kvapo kvepaluose, nes nežinau  doh.gif Kokiuose kvepaluose ji taip dominuoja, kad pauosčius būtų aišku - tai tuberoza???

kas arčiausiai parduotuvėse:

Robert Piguet Fracas
Manonna Truth or Dare
Nasomatto Narcotic Venus
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2012 08 18, 08:59)
Atsiprašau už "žemo pofesionalumo" klausimą iš karto, bet kaip kvepia tuberoza?

CDC temoje kaip tik informavo, kad atkeliavo Histoires de Parfums ir PROFVMVM ROMA kvepalai. Pasiuostykit Minervos pagirtą Histoires de Parfums - Tubereuse Animale (3) iš serijos Tubereuse Trilogy. Taip pat ir kitus du trilogijos kvapus.
Jei nepainioju PROFVMVM ROMA yra kvapas - Tuberosa.
Aš ryškiausią tuberozą buvau radusi Kilian - Beyond Love.

Kažkada buvau susidūrusi su nuostabiu mono jazminu - Vent de Jasmin.
Įdomu, ar Il Profvmo - Soliflor Line Eclair de Tubereuse irgi nebus nuostabus tuberozos mono kvapas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 18 rugpjūčio 2012 - 10:37
QUOTE(eglegle @ 2012 08 18, 10:10)

Robert Piguet Fracas
Manonna Truth or Dare
Nasomatto Narcotic Venus

dar pratesiu
Beyong Love By Kilian (juodoji kolekcija)
Nuit de Tubereuse L Artisan Parfumeur
Tuberose Keiko Mecheri
Paradise Lost Keiko Mecheri
Tubereuse Indiana Creed
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 08 18, 09:10)

Robert Piguet Fracas
Manonna Truth or Dare
Nasomatto Narcotic Venus

Ačiū, Manonna Truth or Dare bandžiau, užuodžiau daug jazmino ir šiaip "nužudė" biggrin.gif

QUOTE(zuvyte26 @ 2012 08 18, 10:31)
CDC temoje kaip tik informavo, kad atkeliavo  Histoires de Parfums ir PROFVMVM ROMA kvepalai. Pasiuostykit Minervos pagirtą Histoires de Parfums - Tubereuse Animale (3) iš serijos Tubereuse Trilogy. Taip pat ir kitus du trilogijos kvapus.
Jei nepainioju PROFVMVM ROMA yra kvapas - Tuberosa.
Aš ryškiausią tuberozą buvau radusi Kilian - Beyond Love.

Kažkada buvau susidūrusi su nuostabiu mono jazminu - Vent de Jasmin.
Įdomu, ar Il Profvmo - Soliflor Line Eclair de Tubereuse irgi nebus nuostabus tuberozos mono kvapas.

Ačiū, nieko nebandžiau, reiks užsiimti thumbup.gif
QUOTE(by ki @ 2012 08 18, 11:14)
dar pratesiu
Beyong Love By Kilian (juodoji kolekcija)
Nuit de Tubereuse L Artisan Parfumeur
Tuberose Keiko Mecheri
Paradise Lost Keiko Mecheri
Tubereuse Indiana Creed

Ačiū!!!

P.S. Kristianoj jau yra Coco Noir. Mano kukliu pabandymu - brandesnė Madmozelė (jos esu labai daug sunaudojusi ir užsimerkus atpažįstu kvapą). Kvapas visutiniškai lengvas, maloniausias dabar - po kokių 2 val nuo purškimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Passero: 18 rugpjūčio 2012 - 15:20
QUOTE(Passero @ 2012 08 18, 16:17)
Kristianoj jau yra Coco Noir. Mano kukliu pabandymu - brandesnė Madmozelė (jos esu labai daug sunaudojusi ir užsimerkus atpažįstu kvapą). Kvapas visutiniškai lengvas, maloniausias dabar - po kokių 2 val nuo purškimo...

jeigu i mademoiselle puse - tai tikrai nenoriu. bet aciu, kad pasakete, reiks nueiti pauostyti smile.gif
Atsakyti
Kažkada kažkas ieškojo ananasų natos.
Gal nebeaktualu, nes sezonas (kurio ir nebuvo smile.gif ) baigiasi.
Histoires de Parfums 1804 George Sand - puikūs, gaiviai švelnūs kvepalai su dominuojančiu anasu.
Nors gal kas jau rekomendavo, nepamenu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2012 08 06, 14:18)
Laba,
Gal galit pasakyt, kuo skirias sie du butelaiciai? blush2.gif
Aciu 4u.gif
user posted image
user posted image

Nežinau, ar dar aktualu - bent jau man nesiskiria niekuo schmoll.gif
Atsakyti