Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(v-i-k-a @ 2012 08 28, 22:20)
Na gerai, gerai ir chudoznika paimsiu... nors mielai viena pasiganiciau. tongue.gif

Mes cia su tavim prispaminom, reik staigiai kazka protingo apie kvepalus parsyti. g.gif

Tarkim, sen pastebejau toki dalika. Vasara ispardavikloje buvo daugiau parduodamu kvepalu o kai oras atsalo staiga padaugejo perkanciu ir jieskanciu kazkokiu kvepalu. Tai del karscio? Nes man tarkim kai karsta visiskai nesinori kvepintis, kvepalai vargina ir net jauciu kazkoki abejinguma jiems. Bet kai ateina ruduo staiga atsiranda kazkoks zveriskas alkis, tiek visko naujo norysi ir ismeginti ir nupirkti. Staiga pajuntu kad labai pasiilgau kvepalu. biggrin.gif

einam dviese Habanitos ieškot? mirksiukas.gif

klausykito gal tiesiog merginos ir moterys sdaugiau laiko turėjo parfumerines revizijas pasidaryti? na,atostogų metu biggrin.gif ir įdėti skelbimukus, ką parduoda biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 08 28, 22:20)
Tarkim, sen pastebejau toki dalika. Vasara ispardavikloje buvo daugiau parduodamu kvepalu o kai oras atsalo staiga padaugejo perkanciu ir jieskanciu kazkokiu kvepalu. Tai del karscio? Nes man tarkim kai karsta visiskai nesinori kvepintis, kvepalai vargina ir net jauciu kazkoki abejinguma jiems. Bet kai ateina ruduo staiga atsiranda kazkoks zveriskas alkis, tiek visko naujo norysi ir ismeginti ir nupirkti. Staiga pajuntu kad labai pasiilgau kvepalu. biggrin.gif

Karščiai Lietuvoj buvo daugiau nei savaitę, visos kitos savaitės buvo drungnos.

Su paryškintu sakiniu visiškai sutinku - man lygiai tas pats kiekvieną rudenį, ir dar pavasarį taip būna. Tai biškį apsipirkau ta proga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 29 rugpjūčio 2012 - 06:52
Na kadangi as kogero esu ufonautas ir gymiau ne zemeje tai man virs 20 tai jau kartstis. Tad man vasara buvo karsta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 08 28, 23:20)
Nes man tarkim kai karsta visiskai nesinori kvepintis, kvepalai vargina ir net jauciu kazkoki abejinguma jiems. Bet kai ateina ruduo staiga atsiranda kazkoks zveriskas alkis..

Labai sutinku, pastebėjau tą patį. Beje, ir man vasara suma sumarum buvo karšta.
Atsakyti
Meškinės Šiaurės jūs.
20' - karštis.......... hihihi.gif

kai būna baisiai karšta kvėpintis man asmen. keblumų kelia ir tai, kad tuomet paprastai tenka būti saulėje, o tada nenoriu atvirų odos vietų purkšti kvepalais. be to oda būna padengta saulės apsaugom, o tai taip pat turi t.t. kvapą. Tad gražiuosius sodriuosius gausiau šlakstytis išsitraukiu tik tada, kai Lietuvoje atvėsta iki tų 20'..

Atsakyti
as, perskaiciusi kurios tai SM nares patarima,syki per karscius (buvo apie 28'C) perbraukiau pecius lasu is Kenzo drambliuko miniatiuros. ir stebuklas- taip graziai skleidesi drambliukas, kad nosies atitraukti negalejau. cia tai bent...
Atsakyti
Vaje vaje, kaip gražu... wub.gif gaila, kad nėra prekyboje, pirkčiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 08 29, 08:15)
Na kadangi as kogero esu ufonautas ir gymiau ne zemeje tai man virs 20 tai jau kartstis. Tad man vasara buvo karsta. biggrin.gif

Tada aš tau, v-i-k-a, pavydžiu - tau bent šilta buvo, o man šalta. Man karščiai, kai daugiau nei 27.

Bet per tuos virš 27, labai gražiai skleidėsi Costume National 21. Svaigau tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 08 29, 16:03)
Bet per tuos virš 27, labai gražiai skleidėsi Costume National 21. Svaigau tiesiog.

o aš labai gailėjausi, kai jais per karščius pasikvipinau unsure.gif dusau nuo jų visą dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 08 29, 18:55)
o aš labai gailėjausi, kai jais per karščius pasikvipinau unsure.gif dusau nuo jų visą dieną ax.gif

as taip pat verysad.gif buvo pirmi turimi kvepalai, kurie pradejo dusinti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 08 29, 16:03)
Tada aš tau, v-i-k-a, pavydžiu - tau bent šilta buvo, o man šalta. Man karščiai, kai daugiau nei 27.

As tai tikrai kaip nezemiska butybe. biggrin.gif Man vasara karsta, o ziema baisiai salta. Vyras juokesi sako kam tau zieminiai batai, tai kad tu ziema is namu nosies neiskisi. biggrin.gif
Pavasaris tai man nei sis nei tas... kazkaip lig tik ka buvo salta o cia staiga jau karsta. blink.gif Bet ruduo..... Boze Boze, kaip as myliu rudeni. Su visais beprotiskais jo kvapais ir lengvu saltuku, tarsi gurksnis gaivaus vandens po karsciu, tos raudonai geltonos spalvos, ta saule tokia ryski bet jau nekarsta, tas lietaus kvapas kuris susimaiso su slapios zoles, lapu ir zemes kvapais. Kada rytais saltukas kutena nosi ir ta salna ant zoles. Rudeni stebuklingai grazus miskas. O dar man atrodo kad rudieni viskas vyksta zymiai leciau, tarsi gamta sumazino greiti ir jau niekur neskuba. Ir kvepalu atzvilgiui taip pat, ruduo tai tas metas kada mano ( biggrin.gif ) kvepalai ypatingai graziai skleidziasi.
Atsakyti
Sveiki, norejau pasidometi kur perkate Montale isskyrus Cremre de la Creme? Internete gal kur galima rast? Nes nieko padoraus kazkaip nerandu.. g.gif
Atsakyti