Įkraunama...
Įkraunama...

Su džok

Esu nerealiai sužavėta Su Džok- nežinau kaip bus su endo, bet užkimštą nosį IŠSIGYDŽIAU thumbup.gif thumbup.gif Nuo rugsėjo pradžios rytais ir vakarais purkšdavausi vaistus, kad prakvėpuot. O va vakar susiradau nykštyje tašką, jį pastimuliavau, o ryte grikį prisiklijavau ir ką sau manot- ogi lengvai kvėpuoju ir be vaistų yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 28, 12:05)
Esu nerealiai sužavėta Su Džok- nežinau kaip bus su endo, bet užkimštą nosį IŠSIGYDŽIAU  thumbup.gif  thumbup.gif Nuo rugsėjo pradžios rytais ir vakarais purkšdavausi vaistus, kad prakvėpuot. O va vakar susiradau nykštyje tašką, jį pastimuliavau, o ryte grikį prisiklijavau ir ką sau manot- ogi lengvai kvėpuoju ir be vaistų yahoo.gif

o kažin visokias alergijas ar galima išsigydyti? g.gif Ir kur tas taškas nuo užgultos noesies yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 10 28, 12:11)
o kažin visokias alergijas ar galima išsigydyti?  g.gif Ir kur tas taškas nuo užgultos noesies yra?  bigsmile.gif

Pats Jonuškis sau asmą išsigydė mirksiukas.gif
Tiesiog pagal planą susižiūri kur yra nosis ir baksnoji ir kai siūstelni į kelnias- reiškiasi ČIA tongue.gif lotuliukas.gif
Dėl alergijų manau, kad tikrai galima rolleyes.gif Va ir man reiks šienligę pasigydyti bigsmile.gif Bet kur ieškoti šitų taškų, tai neturiu supratimo ax.gif Reiks pasiklausinėti pas A.J. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 spalio 2010 - 12:27
QUOTE(gryda @ 2010 10 28, 12:11)
o kažin visokias alergijas ar galima išsigydyti?  g.gif Ir kur tas taškas nuo užgultos noesies yra?  bigsmile.gif

alergijos ne nosies taške paprastai būna. Jos ateina iš kitur. Dažnai už alergijas būna atsakingi bronchų taškai (čia reikėtų ieškoti skaudamų taškų), kasa, reikia blužnį valyti (blužnis valo kraują).

Su džokas man labai geras dalykas, pirmas vaistas ir dažnai paskutinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 10 28, 16:16)
alergijos ne nosies taške paprastai būna. Jos ateina iš kitur. Dažnai už alergijas būna atsakingi bronchų taškai (čia reikėtų ieškoti skaudamų taškų), kasa, reikia blužnį valyti (blužnis valo kraują).

Šienligės nepavyks Su džok pagalba išsigydyti, nes čia yra svetimkūniai patekę į organizmą verysad.gif Galima tik stiprinti bronchus ir pan., kad labiau kovotų su tais svetimkūniais, bet realiai, tai reiktų kitur kreiptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 02, 09:29)
Šienligės nepavyks Su džok pagalba išsigydyti, nes čia yra svetimkūniai patekę į organizmą  verysad.gif Galima tik stiprinti bronchus ir pan., kad labiau kovotų su tais svetimkūniais, bet realiai, tai reiktų kitur kreiptis  mirksiukas.gif

Nereikia taip išanksto nusistatyti mirksiukas.gif saviįtaiga daug ką gali... Tie svetimkūniai pas visus patenka, tik ne visi reaguoja taip. Tai vadinasi organizmas streikuoja, reikia jį gydyti, reikia jį stiprinti, kad nereaguotų į tuos svetimkūnius wink.gif
Jei kas yra labai rimtai, tai taip su džokas gali negelbėti, bet kaip pagalbinė priemonė, tai ji yra puiki ir sunkiais atvejais wink.gif
Tik metai laiko kaip su juo draugauju, tai per tą laiką į vaistinę nebuvau užsukusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 11 02, 10:14)
Nereikia taip išanksto nusistatyti  mirksiukas.gif  saviįtaiga daug ką gali...

Oi, aš tai irgi sutinku drinks_cheers.gif , kad reikia TIKĖTI ir stiprinti organizmą mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kurią vietą pamasažuoti norint spaudimą pakelti- visą dieną prislopus, šalta ir galvą skauda- spaudimas VISAI iš manęs iškrito doh.gif
Su žiedu masažuoju nykščio viršų, bet kažkaip nepadeda verysad.gif Gal paslaptis slypi kažkur anapus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 26, 11:53)
Kažin, ar endometriozę galima išsigydyti vien tik su su džok...Labai abejoju...

Vakar kaip tik buvau pas gydytoją, tai ji sakė, kad pradžia man.. Pradžiai bandysiu vien tik su džok ir adatėlėmis. Jei po kelių mėnesių nepagerės, tai hormoninius vaistukus teks naudot... brrr net pagalvot baisu..
Bus matyt, kaip ten ar galima ją išgydyt ar ne...
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 04, 15:43)
Gal galit patarti kurią vietą pamasažuoti norint spaudimą pakelti- visą dieną prislopus, šalta ir galvą skauda- spaudimas VISAI iš manęs iškrito doh.gif
Su žiedu masažuoju nykščio viršų, bet kažkaip nepadeda  verysad.gif Gal paslaptis slypi kažkur anapus  unsure.gif

Man reikia pasižiūrėti užrašuose, turėčiau rasti.. Parašysiu
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 11 16, 17:36)
Vakar kaip tik buvau pas gydytoją, tai ji sakė, kad pradžia man.. Pradžiai bandysiu vien tik su džok ir adatėlėmis. Jei po kelių mėnesių nepagerės, tai hormoninius vaistukus teks naudot... brrr net pagalvot baisu..
Bus matyt, kaip ten ar galima ją išgydyt ar ne...
Papildyta:

Man reikia pasižiūrėti užrašuose, turėčiau rasti.. Parašysiu

Jei nerasi savyje ligos priežasties, jokie su džok ir jokie vaistukai nepadės... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 11 16, 17:36)
Vakar kaip tik buvau pas gydytoją, tai ji sakė, kad pradžia man..

Gydytojai pasakymu endometriozės NEGALI diagnozuoti mirksiukas.gif Ją diagnozuoja TIK laparoskopijos metu rolleyes.gif
Gydytojai, TIK ĮTARTI gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 16, 18:48)
Jei nerasi savyje ligos priežasties, jokie su džok ir jokie vaistukai nepadės... schmoll.gif

man irgi sakė jog tai tik endo pradžia, jokių pakitimų nėra , tik rudai tepa, gėriau ir hormonus, porą mėn, bet nepadėjo, tebetepa. taigi klausimas kaip svyje surasti ligos priežastis? Perskaičiau "pamilk ligą savo" šį tą suvokiau, bet dar tam nesubrendau... blush2.gif
Atsakyti