Įkraunama...
Įkraunama...

Su džok

QUOTE(RP30 @ 2010 11 17, 10:50)
man irgi sakė jog tai tik endo pradžia, jokių pakitimų nėra , tik rudai tepa, gėriau ir hormonus, porą mėn, bet nepadėjo, tebetepa.

blink.gif man su TIK RUDAI TEPA rado endometriozę II stadijos doh.gif
Atsakyti
tai laparaskopiją darė?
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2010 11 17, 11:06)
tai laparaskopiją darė?

Aha mirksiukas.gif Po LP pusmetį bandėm pastoti, bet šnipštas, toliau sėkmingai tepliojo. Dabar geriu KT (3 ciklus) ir galiu pasidžiaugti, kad jau antras KT ciklas ir NEBETEPLIOJA bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Nežinau, kiek prie to prisidėjo grikiai, bet VALIO clap.gif clap.gif
Atsakyti
o grikius dedi kiaušidžių vietoj, ar gimdos zonoj, kiek jų dedi? nes toj vietoj dar nebandžiau dėti.
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2010 11 17, 15:18)
o grikius dedi kiaušidžių vietoj, ar gimdos zonoj, kiek jų dedi? nes toj vietoj dar nebandžiau dėti.

Aš, žinok, kas vakarą nakčiai prisidedu visose skaudančiose vietose. Kai kurių vietų net nežinau ką reiškia doh.gif Bet nuo endo dedu, o ir Jonuškis sakė dėti, gimdos srityje abiejuose delnuose po 2-3 grikius mirksiukas.gif
Kiaušidžių vietose dedu, jei skauda. O paskutiniu metu skauda, nes cista yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 lapkričio 2010 - 15:36
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 17, 11:18)
Aha  mirksiukas.gif Po LP pusmetį bandėm pastoti, bet šnipštas, toliau sėkmingai tepliojo. Dabar geriu KT (3 ciklus) ir galiu pasidžiaugti, kad jau antras KT ciklas ir NEBETEPLIOJA bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nežinau, kiek prie to prisidėjo grikiai, bet VALIO  clap.gif  clap.gif

Bet KT geri?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 17, 17:01)
Bet KT geri?

doh.gif trečią kartą kartoju GERIU KT- šiandien pradėjau trečią ciklą gerti ploja.gif
Dėl to ir neakcentuoju, kad vien nuo grikių tepliojimai baigėsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 18, 08:18)
doh.gif trečią kartą kartoju GERIU KT- šiandien pradėjau trečią ciklą gerti  ploja.gif
Dėl to ir neakcentuoju, kad vien nuo grikių tepliojimai baigėsi  doh.gif

Pasitikslinau, nes mane visada stebina savo noru naudojančios nuodus moterys...Kam tada kažkoks su džok? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 18, 10:04)
Pasitikslinau, nes mane visada stebina savo noru naudojančios nuodus moterys...Kam tada kažkoks su džok?  blink.gif

Labai norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, ką tada mano atveju darytumėt, jei ketvirti metai planuotumėt vaikelį ir niekaip nepastotumėt dėl endo. Kaip su ja kovotumėt g.gif

Visada lengviau smerkti neįsigilinus į padėtį angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 18 lapkričio 2010 - 10:44
Aš turiu namie taškinį masažuoklį, jeigu galima taip pavadinti. Tai tokios silikoninės juostelės, ant kurių išdėstytos adatos, jos pakankamai aštrios, tačiau odos neperduria. Parvežtos iš Maskvos prieš daugiau nei 20 metų.
MB visas ligas jomis išsigydo, jeigu netyčia prikimba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 18 lapkričio 2010 - 12:05
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 18, 10:35)
Labai norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, ką tada mano atveju darytumėt, jei ketvirti metai planuotumėt vaikelį ir niekaip nepastotumėt dėl endo. Kaip su ja kovotumėt g.gif

Visada lengviau smerkti neįsigilinus į padėtį  angel_sadangel.gif

Nereikia su niekuo kovoti. Ligos priežastis yra jumyse pačioje. O naudodama KT sutrikdot visą organizmą.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 18, 18:38)
Nereikia su niekuo kovoti. Ligos priežastis yra jumyse pačioje. O naudodama KT sutrikdot visą organizmą.

Tai va aš ir klausiu PATARIMO- kaip man su savim susitvarkyti unsure.gif
Manot, kad labai su dideliu malonumu ir NORU geriu aš tą šlamštą verysad.gif
Atsakyti