Aš taip pat nuo gimimo migdau jo lovytėje, tik dabar rytais apie 8 val. įsikeliu pas save... nes per naktį pasiilgstu

musu mazyle is vakaro miega lovyteje, bet nakti persikelia pas mus i lova. diena jeigu lauke, tai miega vezimelyje, o namie savo loveleje arba musu lovoje
http://www.supermama...xt_Danielei.gif[/img][/url]
http://www.supermama...xt_Danielei.gif[/img][/url]
Mano maziukas nakti miega visada savo lovyteje. O diena arba lovyteje arba musu lovoje. Jei lauke tai vezimelije snaudzia.

Na pirmą mėnesį teko pakovoti, kad kūdikėlis miegotu lovytėje
vos užmigdavo, guldydavau į lovytę, bet jis atisbusdavo ir vėl turėdavau migdyti pas save. Ir taip keletą kartų, kol jis nebeatsikeldavo
bet vėliau priprato, tik aš pati naktį pamaitinus neguldau į lovytę, o pasiguldau šalia, nes man pačiai patogiau, o ir vaikas miega ramiau ir ilgiau
. Dieną tai mano lovoj miega, o kartais vežime, jei ten jį užmigdau
na kol kas jam labiausiai nepatinka miegoti savo lovytėje, bet jei niekas kitur nemigdo, kas belieka

musu maziukas miega kartu su teveliais. Taip visiems patogiau. Kartais ir nesupranti, ar nakti keleis ar ne,nes sunelis kartais ir pats kruti susiranda. Taigi - patogiau. Neitikins manes, kad reiktu vaika atskiroj lovoj ar net kambary migdyt. Juk vaikui didziule trauma buti atskirtam nuo mazu dienu. Nebent vienas is tevu ruko ar tanakt yra isgeres. taigi linkiu dziaugtis teveliam, kad maziukai nori buti salia. Kai paaugs, gal nebeprisikalbinsi.t Del islepimo, tai migdant atskirai sulauksit priesingo efekto. Vaikui bus nepatenkintas tevu, ypac mamos, artumo poreikis. Jei nera kt kliuciu,tai manyciau reiktu leisti vaikams patiems nusprest, kada jie nori baigti miegot kartu.
Va ir aš su tuo nežinau ką daryti
. Ligoninėje miegojo su mumis, bet dabar galvoju po truputuką atpratinti. Sekasi sunkai, nes dar pilvuko diegliai kankina juodai

O vežimėlyje miega nebent lauke.
Del savo patogumo pirma menesi migdziau salia saves, dabar vakare paguldau i lovele, bet apie 6 val jis vel atsiduria musu lovoje. Kadangi ciulptuko nenaudojam, tai kai salia miega patogiau
manau, toks mazutis nepiras...jis man atrodo net nejaucia, kad ne vienas miega, po atskira antklode

QUOTE(Sar_a @ 2007 09 24, 22:44)
Del savo patogumo pirma menesi migdziau salia saves, dabar vakare paguldau i lovele, bet apie 6 val jis vel atsiduria musu lovoje. Kadangi ciulptuko nenaudojam, tai kai salia miega patogiau
manau, toks mazutis nepiras...jis man atrodo net nejaucia, kad ne vienas miega, po atskira antklode 

Aš dėl miegojimo kartu/atskirai esu girdėjus įvairiai. Pvz., kad iš pradžių reikia miegoti kartu, o nuo 5-6 mėnesių pratinti vaiką miegoti savo lovytėj. Kitur rašo, kad 3 mėnesių dar neblogai adaptuojasi atskiroj lovytėj. Dar kiti sako, kad reikia nuo gimimo pratinti miegot atskirai.
Man atrodo, kad su visai mažu vaikeliu miegoti kartu tikrai nieko blogo. Ypač jei jis maitinamas krūtimi (o jei krūtis dar atlieka ir čiulptuko vaidmenį, tai juo labiau

Mūsų dukra nuo pat gimimo miega savo lovelėj, bet kovoti dėl to nereikėjo, nes iš pat pradžių miegojo ramiai

AS TAI NESUTINKU KAD VAIKUTI MIGDYTI SALIA SAVES. JUK IR PER SILTA IR SUNKU MAZYLIUI ISSIMIEGOTI,O IR PATYS TEVELIAI GALITE NETYCIA PRISPAUSTI VAIKUTI, AR NETYCIA UZTRAUKTI ADIJALA. AS JAU TRECIA VAIKUTI AUGINU ,IR NEVIENO NEGULDZIAU SALIA SAVES,ISSKYRUS TUOS ATVEJUS KAI LELIUS NEUZMIEGA AR SERGA.....
Maniskis pirma men miegojo kartu, nes buvo labai neramus nakti. veliau iki 6 men vezimuke, nes lovyteje klyke
nzn ko tais ji nepatiko, per didele, nejauki, nesuprantu... O nuo puses metu be problemu miega savo lovyteje

QUOTE(menade @ 2006 04 20, 19:13)
musiskis miega savo lovyteje nuo pat pirmos dienos,retkarciai ryte pasiimam i savo lova.