Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

ar tiesa kad waikas miegodamas teweliu lowoj ir po to guldomas po ilgo laiko tarpo migdomas lowytej nemiaga joje. ar cia priklauso nuo leliaus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(welniukste @ 2007 11 01, 22:09)
ar tiesa kad waikas miegodamas teweliu lowoj ir po to guldomas po ilgo laiko tarpo migdomas lowytej nemiaga joje. ar cia priklauso nuo leliaus? rolleyes.gif

manau, kad dauguma leliu pripranta miegoti su teveliais ir tada jau sunku buna atpratinti, zinau pavyzdziu kai iki 13metu po to kartu su tevais miega. bet siaip gal visokiu leliu buna.
Atsakyti
su pirmu vaiku miegodavom kartu kai uzmigdavo i lovyte ikeldavau ir be problemu,ryte pirma atsibudus vel ilipdavo, dabar mums jau 5 metai miega atskirai, kai nori dar ateina i musu lova, taipat ir su mazyliu broliuku valgo MP ir miegam kartu lovoj 4u.gif
Atsakyti
dabar miega kartu su teveliais,o kai nakties rezimas susireguliuos tai keliaus i savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Abi nuo gimimo miega savo lovytėse. thumbup.gif Iš ryto tik abi įsilipa į tėvelių lovą pasigrūsti. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų Mažiukas miega lovytėj, kuri stovi prie mūsų lovos, toj pusėj, kur vyras miega.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 04 26, 12:52)
mano mažius miega su manim... blogai, bet nieko negaliu padaryti, kelia naktį jis mane labai dažnai, jei pavyksta išmiegoti 2 val. - labai labai gerai...bet vis pagalvoju, kad gal aš jam labai kvepiu pienuku, tai ir kelia jis mane taip dažnai? Bandžiau perkelt keletą kartų į lovelę, tačiau tik išsibudina ir vėl keliaujam abu į bendrą lovą...

drinks_cheers.gif Pas mane labai panašus scenarijus. Dabar pupai 11mėn. Gal dar dėl to jai geriausia kartu su manim, nes dar maitinu MP. Kai jau pajaučiu, kad labai kietai įmigo, bandau perkelt į šalia stovinčią josios lovytę, bet ten pramiega ne ilgiau kaip valandą, net dar trumpiau. O tada vėl viskas iš pradžių. Kartu su savim, apsikamšom, pasiramstom pagalvėm, "mamos soske" į burnytę ir vėl užmiegam. Dabar pas pupa pats dantukų dygimo periodas, tai jai ramiausia ir geriausia su mama, bet mamai, žinoma, poilsio daug ir nelieka, nes ne itin patogu pusiau gulom, dukrytę ant savęs prisiglaudusią migdyti.. visgi jau ir svoris, beveik 10kg. Na bet kai savas vaikas tai ir nuolaidžiauji, kad tik brangiausiajai geriau būtų.. wub.gif
Atsakyti
Stengiuosi, kad naktį miegotų savo lovytėj, bet kartais irzli būna ir nenori lovytėj miegoti, ar mamytė bemaitindama užsnūsta rolleyes.gif
Atsakyti
Kai gime musu pupuliukas pirmaja svaitele miegojo kartu su mumis, o poto buvo iskraustyta i savo lovyte biggrin.gif na ir iki siol joje miega, nes ziauriai nepatogu su ja miegoti blush2.gif ir pati nenoriu schmoll.gif , kad miegotu kartu, nes poto nezinai kada issikraustis is musu lovos (gal 3 metu, o gal ir veliau biggrin.gif )
Atsakyti
vezime tau tik su soske, lovytej be problemu, o nesiojamas dar greiciau uzmiega biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
mes tai miegam visaip: diena vezime, nakti uzmiega arba pas mus lovoj, arba lovytej, be jokiu supimu. kai uzmiega pas mus, tai mes perkeliam paskui i lovyte smile.gif ant ranku nemigdom, tik tenka ja pasinesioti, cia musu maza rankinuke wub.gif
Atsakyti
Dėl užmigimo tai tpfiu tpfiu neturim problemų mirksiukas.gif
Visada pats pietų ir naktinio miegelio nueina smile.gif , paguldau į lovelę ir viskas bye1.gif
Atsakyti