ar tiesa kad waikas miegodamas teweliu lowoj ir po to guldomas po ilgo laiko tarpo migdomas lowytej nemiaga joje. ar cia priklauso nuo leliaus?

QUOTE(welniukste @ 2007 11 01, 22:09)
ar tiesa kad waikas miegodamas teweliu lowoj ir po to guldomas po ilgo laiko tarpo migdomas lowytej nemiaga joje. ar cia priklauso nuo leliaus? 

manau, kad dauguma leliu pripranta miegoti su teveliais ir tada jau sunku buna atpratinti, zinau pavyzdziu kai iki 13metu po to kartu su tevais miega. bet siaip gal visokiu leliu buna.
su pirmu vaiku miegodavom kartu kai uzmigdavo i lovyte ikeldavau ir be problemu,ryte pirma atsibudus vel ilipdavo, dabar mums jau 5 metai miega atskirai, kai nori dar ateina i musu lova, taipat ir su mazyliu broliuku valgo MP ir miegam kartu lovoj

dabar miega kartu su teveliais,o kai nakties rezimas susireguliuos tai keliaus i savo

Abi nuo gimimo miega savo lovytėse.
Iš ryto tik abi įsilipa į tėvelių lovą pasigrūsti.

Mūsų Mažiukas miega lovytėj, kuri stovi prie mūsų lovos, toj pusėj, kur vyras miega.
QUOTE(Soni @ 2006 04 26, 12:52)
mano mažius miega su manim... blogai, bet nieko negaliu padaryti, kelia naktį jis mane labai dažnai, jei pavyksta išmiegoti 2 val. - labai labai gerai...bet vis pagalvoju, kad gal aš jam labai kvepiu pienuku, tai ir kelia jis mane taip dažnai? Bandžiau perkelt keletą kartų į lovelę, tačiau tik išsibudina ir vėl keliaujam abu į bendrą lovą...

Stengiuosi, kad naktį miegotų savo lovytėj, bet kartais irzli būna ir nenori lovytėj miegoti, ar mamytė bemaitindama užsnūsta

Kai gime musu pupuliukas pirmaja svaitele miegojo kartu su mumis, o poto buvo iskraustyta i savo lovyte
na ir iki siol joje miega, nes ziauriai nepatogu su ja miegoti
ir pati nenoriu
, kad miegotu kartu, nes poto nezinai kada issikraustis is musu lovos (gal 3 metu, o gal ir veliau
)

vezime tau tik su soske, lovytej be problemu, o nesiojamas dar greiciau uzmiega

sveikos mamytes
mes tai miegam visaip: diena vezime, nakti uzmiega arba pas mus lovoj, arba lovytej, be jokiu supimu. kai uzmiega pas mus, tai mes perkeliam paskui i lovyte
ant ranku nemigdom, tik tenka ja pasinesioti, cia musu maza rankinuke

mes tai miegam visaip: diena vezime, nakti uzmiega arba pas mus lovoj, arba lovytej, be jokiu supimu. kai uzmiega pas mus, tai mes perkeliam paskui i lovyte

Dėl užmigimo tai tpfiu tpfiu neturim problemų
Visada pats pietų ir naktinio miegelio nueina
, paguldau į lovelę ir viskas

Visada pats pietų ir naktinio miegelio nueina