Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Neštuliukių skyrelis
user posted image
adult image hosting
Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, YUB4, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo... , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ;Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

Rinti-geguzes 13
Veja234 geguzes 23d
Valerie - geguzes 27d
Kristinuke - birzelio1
Amalgamacija
Kerzaka - birzelio 18d
Daiva88888 - birzelio 19d
Doli - birzelio 24d
Tanga birzelio 29
-Liepa-
Viltele
Olialia2001 -liepos 3d
Sontelis - liepos 4d
Dangutex-liepos 10d
Kamelija2 -liepos 18d
Pasislepusi -liepos 17d
Madissa -liepos 20d
egluzeele -liepos 29d
Mila -liepos 31d
Sangria023 - liepos 31
angeliukkkeee -rugpjucio 2d
d'ville - rugpjčio 5
Bonama- rugpjūčio 21
KrempudraDU- rugpūčio 29
Streamy - rugpjucio 30d
Meilesvaisius - rugsėjo 25

Finnaly:)- rugsėjo 1
Asstukas - rugsėjo 2
Ingvita - rugsėjo 28d
Pasifica
IrideDU - spalio 2
sawana-Spalio 25d
Sv@jukė-lapkirčio 8d
zuzla- lapkričio 20
marusiote0120- lapkričio 24d
Uralcom
Rude rude
Kiva- gruodžio 22-23d

Dokumentai

1. Pasas ar asmens tapatybės dokumentas.
2. Nėščiosios kortelė.
3. Socialinio draudimo pažymėjimas.
4. Užrašų knygelė ir rašiklis (sąrėmiams fiksuoti)

Higienos reikmenys

• Šukos,
• Plaukų raištelį (jei jie ilgesni),
• Dantų šepetukas ir pasta,
• Mažos pakuotės dušo želė, muilą,
• Šampūnas,
• Spenelių kremo - geriausia Garmastan arba Bepanthen, o visu geriausia - Multimam kompresai.
• Du rankšluosčiai – kūno bei veido,
• Intymios higienos servetėlės ar želė
• Tualetinio popieriaus ritinėlį,
• Vienkartinių servetėlių.
• Higieninių paketų, kurių reikės 1–2 paras (500-600, 800-1l),
• Higieninės spec. kelnaitės (2-3 vnt.),
• Vienkartinės paklodės - pasidėti po savimi- pirkit visa paka, kiek liks - tiks vystyti naujagimiui.
• Diržas po gimdymo.
• Chalatuką,
• Per priekį susagstomą medvilninę pižamą ar naktinius,
• Medvilnines kojinaites;
• Judesių nevaržantis sportinis kostiumas (geriau ne sintetinis);

Apatinis trikotažas:

• 2-3 įprastų apatinių kelnaičių (natūralaus pluošto);
• Patogios, natūralaus pluošto žindyti skirtos liemenėlės (1-2 vnt.);
• Įklotai į liemenėlę (vienkartiniai geriausia);
• Kambarinių ir dušo šlepečių (vyrui kambarinio apavo irgi reikia);
• Lengvos užkandos ir natūralaus vandens.

Atskirame krepšelyje susidėkite mažylio daiktelius, praversiančius ligoninėje:

• 1-2 plonas medvilnines kepurėles (34-36 cm);
• 2-3 medvilninius apatinius marškinėlius su ar be pirstinyciu, pirstinytes gali but ir atskiros;
• 2-3 šliaužtinukus;
• 2-4 viršutinius marškinėlius;
• 1-2 kojinytes - gali but vilnones.
• Vokelį ar apklotėlį;
• Keletą marlinių pašluostėlių - labai greit naudojasi;
• Keletą vienkartinių paklotėlių pervystymui - is to pat poko, kuri pirkote pasitiest po savimi po gimdymo.
• Čiulptuką.
• Nedidelę pakuotę sauskelnių naujagimiams (su tinkleliu) 2-5 kg ir 3-6 kg "Happy Newborn" ar „Pampers“.
• Drėgnų servetėlių,
• Tepalą su cinku užpakaliukuI - Sudocreme arba Dermilon pasta.
• Kūdikiui parsivežti automobilinę kėdutę.
Rekomenduojama turėti namuose:
Kūdikio apranga:
• Natūralaus pluošto kepurytė su išvirkščiomis siūlėmis;
• Apatiniai marškinėliai trumpomis arba ilgomis rankovytėmis;
• Siaustinukai;
• Glaustinukai trumpomis arba ilgomis rankovytėmis;
• Šliaužtinukai arba kombinezonai;
• Megzti batukai arba kojinaitės.
Į lauką:
• Antklodė;
• Vokelis arba kombinezonas;
• Vilnonė kepurytė;
• Sauskelnės arba vystyklai (medvilniniai, flaneliniai, marliniai);
• Drėgnos servetėlės.

Kūdikio maudymosi reikmenys:

• Vonelė;
• Vonelės stovas;
• Čiužinukas į vonelę;
• Vandens termometras;
• Kempinė prausimui (natūralaus pluošto arba aptraukta medvilniniu pluoštu);
• Vaikiškas muilas;
• Vonios šampūnas arba prausiamoji emulsija;
• Kūno kremas;
• Rankšluostis su gobtuvu;
• Kambario termometras;
• Vystymo lenta arba stalas.

Higienos priemonės:

• Higieniniai pagaliukai nosytei, ausytėms ir bambutei valyti :
• Aparatas gleivytems is nosies traukti - Rhinomer arba Bebeconfort firmos;
• Žirklutės bukais galais;
• Šukos ir šepetys;
• Tankios šukytės pleiskanėlių luobelei šukuoti;
• Aliejus (be mineralinių medž.)
• Medicininis spiritas (pasakys daktarai)
• Jūros vanduo (nuo slogos, kad galima butu issiurbti net ir paprasta snargliuka)
• Servetėlės kūnui šluostyti;
• Kremas iššutimų profilaktikai;
• Čiulptukai;
• Grandinėlė čiulptukui.

Kūdikio maitinimo reikmenys:

•Buteliukai (260 ml, 150 ml ir 125 ml talpos, stikliniai arba plastmasiniai);
• Žindukai buteliukams;
• Seilinukai;
• Maistelio šildytuvas (pagal poreikį);
• Buteliukų džiovykla (nebūtina);
• Sterilizatorius arba sterilizavimo skystis (nebūtina);
• Pientraukis (pirmam menesiui beveik butina).

Kiti daiktai:

• Medinė lovelė su kokoso plaušų čiužiniu;
Patalynė: pagalvėlė, apklotas, paklodės, užvalkalai, apsauga lovytei, klijuotė;
• Žaislai: ryškių spalvų barškučiai, žaisliukai, pakabinami virš lovytės, muzikinės karuselės;
•Vežimėlis;
• Automobilinė kėdutė

Rekomenduojamas sarasiukas is vaistines

1. Vaikiskas muilas;
2. Vandens termometras;
3. Kambario termometras;
4. Termometras vaikui matuot temperaturai ( arba prie kaktos, arba kaip ciulptukas, arba i ausyte – kokio reikia, pagal galimybes);
5. Aliejukas (vaikui, jeigu pleiskanos odele);
6. Kremas uzpakaliukui ( Sudocreme arba Demilon);
7. Kremas i lauka;
8. Pagaliukai su vata spec.kudikiui;
9. Tamponeliai akytem;
10. Juros vanduo;
11. Espuimisan lasiukai nuo pilvuko putimo;
12. Vibrocol zvakutes ( nuo skausmo, nuo nerimo, nemigos);
13. Snargliukams traukti Rhinomus firmos aparatelis;
14. Tepalas speneliams Bepanthem arba Garmanstan;
15. Microlax klizmute;
16. Sukos, zirklutes, buteliukai, ciulptukas ir laikiklis ciulptukui;
17. Apatines vienkartines kelnaites;
18. Paketai tenos arba Abrisun firmos didziausi;
19. Palutes neperslampamos;
20. Vienkartiniai iklotai i liemenele;
21. Kalio permanganato ir spirito 96 procentu.

Atsakyti
Bet tai spejau paskutinį postą parašyti ir tema baigėsi doh.gif biggrin.gif

QUOTE(etera @ 2012 05 21, 12:14)
blyn,maniske tai bijo manes paranojiskai,visa laik tik sypsosi ir galva linkcioja jau daug metu.o jau su kokiu malonumu paplepeciau prie stalo apie speneliu pasiruosima.nes cia gi labai rimta,kaip kasvakar jos sunelis glamoneja,liecia,ciulpia,su visom smulkmenom pasipasakociau.blyn,o gal todel ir neklausineja nieko g.gif kazkaip viskas sian sexsu baigias doh.gif einu judesiu pasiskaiciuot,turesiu kuom rupintis biggrin.gif

Oi, negaliu doh.gif balsu juokiausi biggrin.gif Man visas savaitgalis galvoje tik apie ana reikalą sukosi lotuliukas.gif Jau vyras net juokėsi, kad kokia aš vulgari blush2.gif nu bet tai triušius teko pirkti lotuliukas.gif ko norėt iš manęs lotuliukas.gif

Krempudra,buvo smagu susipažinti, ir Egluzelee su tavimi irgi, tik va Dangutex neatpažinom, blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 21 gegužės 2012 - 14:00
QUOTE(Streamy @ 2012 05 21, 14:59)
Krempudra,buvo smagu susipažinti, ir Egluzelee su tavimi irgi, tik va Dangutex neatpažinom,  blush2.gif

man irgi mirksiukas.gif

aciu uz nauja tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 05 21, 11:17)
Cia tai gerai. Maniske irgi nieko, ner niekada manes komentavus ar pan., bet del vaiku.. Visaip, ir l.skaudziai, yra pasakius. Todel ir suzinojo apie nestuma gal tik 20 savaite  blush2.gif

maža dalis žmonių išdrįsta pasakyti tiesiai į akis ką galvoja.
dažniausiai apie save išgirstam iš kitų ir nevisada reikia tikėti tuo, ką išgirstam.
buvo ir man skaudžių dalykų, bet stengiuosi pamiršti.

QUOTE(kerzaka @ 2012 05 21, 13:18)
g.gif Kai lelius pilvą tampo ir kalniukus daro, aš nelaikau kietėjimu  g.gif Visad galvojau, kad kietėjimas tai kažkas kito  g.gif Kai ginė prieš kelias dienas klausė, ar nekietėja, sakau -o kas tai yra, koks jausmas. Sako -gimda visa sukietėja ir atrodo, kad negali nė žingsnio žengt, turi sustoti. Tai pagalvojau, kad man taip nebūna. Man lelius tampo, jaučiu, kaip kuriam šone įsitempia oda, bet kad visas pilvas sukietėtų ir reiktų sustoti, dar taip nebuvo  g.gif
Man yra tekę kelis kart sustot ir negalėjau žingsnio žengt, kai staigus veriantis skausmas apima kažkur apačioj (galvoju, gal makšty  g.gif ). Bet tas skausmas greit praeina. Nors jau kai suduria, tai net akyse sužaibuoja  doh.gif Tai net nežinau, kas čia užeina  g.gif

na pvz, šiandien buvo tokia situacija. nutarėm išeiti pasivaikščioti. persirengiau, pasiruošiau jau eiti ir staiga jaučiu, kad pilvas paliko vienu dideliu guzu. ir tempiasi labai skaudžiai. liečiant jaučiasi, kad kietas, na toks kaip akmuo. ir ne tik kad eiti skausminga, bet ir stovint jauti tempimą.
kadangi vyras dar nebuvo baigęs savo darbų, tai priguliau. atsigulus ne iškart praėjo tas "tempimas", bamba išsišovus į viršų, net skauda liečiant. o per pilvą gali apčiuopti vaiką. pagulėjus kurį laiką nulindo gilyn į pilvą.
tai ir suprask, čia vaikas taip išdykauja, ar gimda spazmuoja?
niekur nebėjau, nors taip norėjosi....

Streamy už temą 4u.gif
Atsakyti
Paejau per gatve greitesniu zingsniu, taip pradejo tempt pilva ir skaudena. Guliu. Taip neramu. Negi to pakaktu, kad kas gali nutikti. Guliu, glostau, kalbu su pilvuku, o taip neramu dėl tempimo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 21, 19:15)
Paejau per gatve greitesniu zingsniu, taip pradejo tempt pilva ir skaudena. Guliu. Taip neramu. Negi to pakaktu, kad kas gali nutikti. Guliu, glostau, kalbu su pilvuku, o taip neramu dėl tempimo.  verysad.gif

negalvok tu, kad kas nors blogo nutiks, tiesiog matyt gimda susitrauke arba jautriai sureagavo, viskas bus gerai, pagulesi ir praeis, daugiau greitai nebegiok mirksiukas.gif
streamy aciu uz namucius 4u.gif
Atsakyti
Na, mes jau po TA smile.gif Atrodo, mergina bus dicke, jau sveria 1490 g, svarbiausia, kad viskas ok ir gerai auga. Skaiciau, kad nuo 28 savaites pas gyd. reikia eiti kas 2 sav., bet man sake ateiti po menesio.. nesigincijau. O kaip jums, ar apziuri kas 2 sav.?
Atsakyti
Sukuriau tema,ir kompas suluzo doh.gif ne mano pirmadienis doh.gif vaziuojant i kursus masina ant Tauro kalno sugedo doh.gif patikekit kiek isgirdau pyyyyyp biggrin.gif ale as juos visus ziurkem uzleidau blush2.gif

Vyras taiso masina,jeigu nepataisys, nezinau kaip iki kursu atleksiu g.gif

Sv@jone, viskas bus gerai,tik paletink tempa 4u.gif pagerk magnio, o jigu labai neramu, nulek iki gines wink.gif

Pavargau, eisi jau liulia ax.gif
Papildyta:
D'ville, jeigu grai pamenu tai mane tik paskutini menesi apziurinejo kas dvi sav g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 21 gegužės 2012 - 21:14
Labas rytas,
Aciu merginos, kad raminat, bet tempimas yra. Visa nakti ciulpiau hemeopatinius vaistukus, bet ryte leksiu i privacia klinika, gal bus kokia gine, mano tik ryt dirbs. Atsiprasysiu snd is darbu. Neramu del to tempimo. Jokiu isskyru nera, tik stipriai tempia pilvuka.
Lekciau i ligoninės priėmimo sk.,jauciu ten iskart guldo. Dar neaisku kiek reiktu laukt priemime, kaip visad ligoninese daug zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 22, 06:12)
Labas rytas,
Aciu merginos, kad raminat, bet tempimas yra. Visa nakti ciulpiau hemeopatinius vaistukus, bet ryte leksiu i privacia klinika, gal bus kokia gine, mano tik ryt dirbs. Atsiprasysiu snd is darbu. Neramu del to tempimo. Jokiu isskyru nera, tik stipriai tempia pilvuka.
Lekciau i ligoninės priėmimo sk.,jauciu ten iskart guldo. Dar neaisku kiek reiktu laukt priemime, kaip visad ligoninese daug zmoniu.

Parasik butinai kaip seksis ka gydytoja pasakis, esu tikra nieko baisaus viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Labar rytas,

registras naujuos namuos ir balioncikas statybininkei 4u.gif thumbup.gif
Streamy, nu ir nuotykiai, nekas be transporto, tikiuos, reikalas jau sutvarkytas cool.gif
Svajuke, lauksim geru ziniu po apziuros, tikiuos, viskas bus ok 4u.gif
d'ville, o kokia norma svorio 29 sav buna? mes 1300g sverem, bet sake kad pakalida nemenka gali buti, nes echoskopas ne naujausias jau...su braske jis man prasove apie 300-400gg gimimo svori..
su gera TA jus 4u.gif
etera, labai man patinka tavo minciu seka, jei tik laiko turi, pasireiksk cia dazniau-skaityciau ir skaityciau biggrin.gif thumbup.gif

o as siandiena laukiu siuntos, lopsiuko, vezimaicio, barskuciu ir rubeliu, ech, sutapima, bet koks malonus dalykas 30 savaiteliu proga wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gerą dieną, mielosios, norėjau paklausti gal kuri ką žinot apie reaktyvinį baltymą (CRB) jo normos 0-5, o pas mane rado 10. Poliklinikoj net pakomentuoti nesugebėjo, tepasakė, kad gal tai normalu nėščiosioms blink.gif O šiaip baltymas šlapime (PRO) neigiamas. Pas ginę tik birželio pradžioj einu, tai nžn ar jau nesimauti ar dar palaukt blush2.gif
Dar šiandien šlapimo pasėlį pridaviau, tai 4dienį rezultatai. Jaučiuosi aš gerai, auginu pilvuką, jau visi pastebi, kad nestuke.gif Tik vat su tais tyrimais nžn...
Geros dienos visoms, neperkaiskit mirksiukas.gif
Atsakyti