Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(marusiote0120 @ 2012 05 22, 10:48)
Gerą dieną, mielosios, norėjau paklausti gal kuri ką žinot apie reaktyvinį baltymą (CRB) jo normos 0-5, o pas mane rado 10

CRB, jei neklystu, rodo uždegimą, bet pas tave jis tikrai nežymiai pakilęs, todėl gal neverta labai jaudintis, pakartok tyrimą po kelių dienų smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif Snd oficialiai paskutine mano darbo diena, nuo rytojaus dekreteines thumbup.gif , bet dar telefono darbinio niekas nenori paimti, tai jauciu dar teks padirbeti kokia sav tikrai doh.gif

Mila, mano mazyle 28sav svere 1170gr, tai uzrase kad biskuti lenkiam keliom dienom laika. Eisiu kita sav pas genetikus paskutiniam paziurejimui, tai labai idomu, bus jau 31sav, idomu kas kaip... ax.gif

Beje, kas del daikteliu, tai parsigabenom jau lovyte mazylei, beliko surinkti ir ruosiu jau pataliukus. Toliau sunkiausias darbas-issirinkti ir nusipirkti vezima ir kruva kitu daiktu. Malonus uzsiemimas... ax.gif
Atsakyti
As jau namuciuose. Kaklelis 4,5, normalus, tonusai nepadideje, o mazius isistates man i kirksni galva ir jam gerai. Niekaip neisjudino daktare biggrin.gif subiniuka atstate ir nesiteike atsisukt biggrin.gif
Liepe letint tempa. Sake magnis nepadeda, tai blefas. Gulejimas irgi. Jei kas bus blogai, tai tik i stacionara gult.
Tiek ziniu po musu TA.
Sake, buna ziauriu skausmu, kai stipriai dideja gimda. Svarbu kraujuko nebutu.
O va dabar tai zuikis kaltas su savo poza biggrin.gif
Atsakyti
Angeliuke, dekui, kad atsiliepei, idomu ir man, aisku, suprantu, kad paklaidos nemazos gali but, ale va siandiena bzykas toptelejo pasidometi siuo klausimu biggrin.gif
idomu, tikrai, ka genetikai pasakys, lauksim ziniu smile.gif
o as nusprendziau jau nebeit to paskutinio vizito, planuoju tartis KMUK gimdyt, tai vis tiek apie 32sav vaziuosiu, ten aparatura tikrai gera, tai apziures, papasakos, man to uzteks jau smile.gif

Jauciu, kad vis dar sedim, galvyte siek tiek auksciau bambos desiniau, kadangi mano apskritai oda plona, tai taip aiskiai jaucias wub.gif vis ranka laikau toj vietoj, kaip per palaiminima, ...paglostineju svelniai ir snekinu savo Zemuogele verstis po trupuciuka zemyn smile.gif
darau tuos pratimus, kur rekomenduoja esant sedmeninei primeigai, bet kazkaip nelabai as jais tikiu g.gif pati gimiau sedmenine pirmeiga, mama pasakojo, kad ji tuos pratimus dare saziningai, bet vis tiek uzgime pirma uzpakaliukas... paskui jau visa kita (natur blink.gif ) doh.gif

Svajuke, nu kaip nuramina tokios naujienos smile.gif svarbiausia, kad viskas gerai smile.gif pasnekink savo mazuliuka uzsispyreli, mazu malonesis ir pakeis poza, kad mamytei lengviau butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 22 gegužės 2012 - 10:20
Labdien, mergaites,

Milla, kaip sake gyd., siaip 29 sav. turetu sverti apie 1200 g. Su savaitelem tave 4u.gif Koks vezimukas atkeliaus?

Sv@juke, kaip gerai, kad nieko blogo, o tik zuikis isdykauja smile.gif Gal susipras ir pasisuks, kad mamules nekankintu smile.gif
Atsakyti
Kalbinu, glostau pilvuka wub.gif niekaip nesuprantu kaip taip patogu kabet kojom i virsu biggrin.gif
Si karta buvo ilgiausia mano apziura, apziurejo l.jau nuodugniai.
Ir skysciu daug gert, nes karsciai. Cia visoms butinai.
Aciu mergikes, kad rupinates
wub.gif
Idomu kaip musu Kristinuke, ar dar guli su pilvuku ligoninėje ar jau zuikis yra wub.gif ?
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 05 22, 10:21)
Labdien, mergaites,

Milla, kaip sake gyd., siaip 29 sav. turetu sverti apie 1200 g. Su savaitelem tave  4u.gif Koks vezimukas atkeliaus?

Sv@juke, kaip gerai, kad nieko blogo, o tik zuikis isdykauja smile.gif Gal susipras ir pasisuks, kad mamules nekankintu smile.gif

dekui, kad atsiliepei 4u.gif
reiskias ir mes siek tiek normas lenkiam, nes man ir termina siek tiek pakoregavo, sako apie rugpjucio 2, tai va keliom dienom i prieki nusikele, bet liniuotes nekeisiu, vis tiek cia tos kelios dienos nieko ypatingai neitakoja smile.gif
dekui uz sveikinimus!
o laukiam maclaren techno xlr
http://shopping.flu....aren-377736.jpg

QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 22, 10:31)
Kalbinu, glostau pilvuka  wub.gif niekaip nesuprantu kaip taip patogu kabet kojom i virsu  biggrin.gif
wub.gif
Idomu kaip musu Kristinuke, ar dar guli su pilvuku ligoninėje ar jau zuikis yra  wub.gif ?

Smagu, kad idemiai apziurejo, nuramino, tik su glostymu nepersistenk, svelniai stenkis, nes jis gali skatinti gimdos susitraukinejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 22, 11:31)
Kalbinu, glostau pilvuka  wub.gif niekaip nesuprantu kaip taip patogu kabet kojom i virsu  biggrin.gif
wub.gif
Idomu kaip musu Kristinuke, ar dar guli su pilvuku ligoninėje ar jau zuikis yra  wub.gif ?

o ka pasake, del ko tempia?
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 05 22, 11:15)
Sake magnis nepadeda, tai blefas.

nepadeda nuo ko?
nes bent jau man nuo gimdos susitraukimų tikrai padeda mastau.gif
Atsakyti
Registruojuosi naujuose namučiuose.
Mane naktį irgi gimdos susitraukimai kankino, nes vakar, matyt, truputį persistengiau su fizine veikla. Šiandien gulinėju, tai pilvukas nė karto nesusitraukė. Praėjusį ketvirtadienį pas savo gydytoja nenuėjau, nes peršalimas kaip reikiant buvo prigriebęs. Ketvirtadienį eisiu į TA ir užsiminsiu apie tuos padažnėjusius pilvo kietėjimus.

QUOTE(*Mila* @ 2012 05 22, 10:28)
o as siandiena laukiu siuntos, lopsiuko, vezimaicio, barskuciu ir rubeliu, ech, sutapima, bet koks malonus dalykas 30 savaiteliu proga wub.gif  thumbup.gif

Su savaitėlėm 4u.gif
Atsakyti
Tanga, dekui smile.gif

Kas del kietejimu, pas mane jau apie savaite laiko pilvukas eme dazniau kietet, pirmiausiai tai susiejau su tuo, jog daug daugiau tenka judet, rupintis Braske ir pan, viskas vienai dabar reik pasidaryt, bet paskui prisiminiau, kad ir bunant nestuke.gif su Braske tas pats panasiu metu eme darytis, tuomet man gine pasake, kad tai normalu, jei pakietejimu per diena buna ne daugiau kaip 5-10k, tai viskas ok, nes taip gimda po trupuciuka ruosias gimdymui (paruosiamieji saremiai), veliau i termino pabaiga gali kietet dazniau ir stipriau...bet ji visad pridurdavo, jei kazkas neramina, skambink, atlek, pasitikrint ir pasitart smile.gif
paruosiamieji gali buti ir tiesiog lovoj gulint, nieko neveikiant-pas mane jau tas atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 05 22, 10:21)
Milla, kaip sake gyd., siaip 29 sav. turetu sverti apie 1200 g.

tai pas mus tada labai didelis lelius auga g.gif Nes 28 sav kai buvom pas genetikę, sakė, kad sveria apie 1500 g. O kai 30 sav buvau pas savo ginę, tai pagal ją jau svėrė 1800 g. Ryt vėl echoskopu žiūrės, tai gal jau virš 3 kg svers g.gif
Atsakyti