Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Pliurpiam pliurpiam biggrin.gif
Papildyta:
Neštuliukių gryčia

merginos nauja tema sukurta, bet būtinai reikia pabaigti šitą, tad nesikuklinam ir pabaigiam biggrin.gif
Papildyta:
Ingvita, su 100- aš jau ir nebepamenu kada jisai buvo biggrin.gif taip greitai laikas eina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 20 birželio 2012 - 10:43
krempuda gal ne taip parasiau, neuzteko man to pieno ir iki 2,5 men, bet kiek turejau tiek davaiu, bes jie daug valgydavo, tai jau taip po biski misinuku primaitindavau, nes atrodo jau pavalge, o tik liezuviias kyst ir kyst, reiskias dar nori smile.gif, ir misinuka duodavau tik nakti, o pati piena nutrakineju jis negysta, cai ne kaip karves pienas smile.gif, ir jis leliuku jau laukia ryte, imetu i karsta vandeni, truputi pasyla ir maitinu, mano buteliukai stiklianiai, ir ta siluma greitai pasiskirsto. As turiu pazystama kuri mane pakonsultavo ka ji darydavo, tai ir as taip darau, nes tikrai nieo gudriau nesugalvojau smile.gif
Atsakyti
Aš paskutinėm denom, sapnuoju, kad maitinu vaiką, o jisai vis neprivalgęs, arba aš jį pamirštu pamaitinti h biggrin.gif va kokios baimės biggrin.gif

Beje, kuom skalbsite vaiko rubelius? jeigu neskaitant tų riešutų visokių ax.gif sakiau reikia šiandien priemonių nusipirkti ax.gif nes pabirėjo pirmoji rugjūtinukė, tai man panika biggrin.gif
Atsakyti
Ingvita, su simtadieniu 4u.gif L.smagu, kai skaiciuku vis mazeja ir mazeja smile.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 06 20, 12:52)
Aš paskutinėm denom, sapnuoju, kad maitinu vaiką, o jisai vis neprivalgęs, arba aš jį pamirštu pamaitinti h biggrin.gif va kokios baimės biggrin.gif

Beje, kuom skalbsite vaiko rubelius? jeigu neskaitant tų riešutų visokių ax.gif sakiau reikia šiandien priemonių nusipirkti ax.gif nes pabirėjo pirmoji rugjūtinukė, tai man panika biggrin.gif

As nusipirkau Neutral miltelius ir viska jais skalbiu. Jie visokie anti-, tad, tikiuosi, kudikeliui taip pat tiks.
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 06 20, 11:54)
Ingvita, su simtadieniu  4u.gif L.smagu, kai skaiciuku vis mazeja ir mazeja  smile.gif
As nusipirkau Neutral miltelius ir viska jais skalbiu. Jie visokie anti-, tad, tikiuosi, kudikeliui taip pat tiks.

O pirkaisi miltelius ar skysta skalbiklį ? Aš galvoju skysta nusipirkti,sako geriau išsiplauna. Beje, o jus vieną karta skalbiat ir viskas, ar dar po to papildomai skalaujat?
Atsakyti
klausykit, o kai pildai sodros puslapyje prasyma del pasalpos skyrimo, kokias datas reikia nurodyti? nuo dekreto pradzios iki numatomo gimdymo termino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 06 20, 11:52)

Aš naudoju šitą skalbiklį: http://www.tik-ekolo...-SONETT-2L.html
Juo galima ir drabužėlius ir daugkartines sauskelnes skalbti, nes tinka net alergiškiems žmonėms. Brangokas, bet skalsus - nedaug jo reikia.

Kai mažiukas pradeda valgyti košes ir ant drabužėlių atsiranda dėmių, gelbsti tulžies muilas: http://www.tik-ekolo...-SONETT-1l.html

Esu išbandžiusi ir ekorutulius skalbimui. Bet labiausiai mėgstu "AlmaWin" produkciją. http://www.rasakila....-skalbiklis.htm Tik šitas skalbiklis turi kvapą. Bet jie gamina ir skystą muilo riešutų skalbiklį: http://www.rasakila....lo-riesutas.htm

Apie ekologiškus dalykus galiu pasakoti nesustodama, nes labai daug apie juos straipsnių esu parašiusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 20, 12:12)
klausykit, o kai pildai sodros puslapyje prasyma del pasalpos skyrimo, kokias datas reikia nurodyti? nuo dekreto pradzios iki numatomo gimdymo termino? g.gif

Nesivarginau. Nuėjau į "Sodrą", kad jie man užpildytų, nes mano situacija kitokia - dirbu tik pagal autorinę sutartį, neturiu etato. Pinigus moka už keturis mėnesius, tai ta galutinė data kažkokia kitokia turėtų būti. Man rugpjūčio pabaigoje reikia dabar eiti dėl vaiko auginimo atostogų.
Papildyta:
QUOTE(Ingvita @ 2012 06 20, 11:32)
Jeee, mano pilvukui liko tik 100 dieneliu!!!  thumbup.gif

Su šimtadieniu!!! thumbup.gif Dabar laikas lėks strimgalviais, bet likus trims savaitėms sustos biggrin.gif Mane tas laukimas iš proto jau varo, nes apsukos sumažėjusios. Namai jau sutvarkyti tris kartus. MB sakau, kad kiekvieną vakarą grindis išsiurbsiu ir išplausiu, nes nežinau, ar naktį neteks važiuoti į GN biggrin.gif
Kad laikas greičiau eitų prisėdau straipsnio rašyti apie laukimo džiaugsmus ir rūpesčius - juk patyrusi jau esu šioje srityje biggrin.gif
Atsakyti
Krempudra, tai Tau čia apsauginis režimas. Man iš pradžių buvo gulimas režimas, paskui apsauginis, paskui vėl gulimas, paskui vėl apsauginis.... dabar joks. ale, kad jėgų tai nerasta.
dėl prašymo pildymo gydytoja turėjo pasakyti Tau dekreto datą nuo -iki.
"nuo" tai dekreto pradžia, o "iki" po vaiko/ų gimimo + kažkiek dienų. mano atveju gavosi, nuo gegužės 9d. iki rugsėjo 11d., o gimdymo data numatoma liepos 20 d. daugiau šiuo klausimu negaliu padėti.

aš ką tik nužliumbiau, taip gerai, gerai....
nesuprantu savęs visiškai. nuo vakar skauda strėnas, mažiau- daugiau. kartais atrodo, kad pačius dubens kaulus, o kartais toks jausmas lyg prieš mmm strėnų maudimas + pykinimas. apetito visai nėra, valgau tik iš reikalo. vyras pastoviai bumba, kad mažai ar išvis nevalgau, bando "važiuot ant sąžinės" kad vaiką kankinu...
o kad mane kankina kas tik nori, niekam neįdomu....
nu nuotaika tai slėptis tik po lapais. unsure.gif

kas ten klausė dėl skalbiklių. aš pasirinkau Ringuvos, skystą. kol kas patenkinta.

na, paverkiau Jums ant peties, einu lyginti paskutinius rūbelius vaiko. 4u.gif

Atsakyti
uzpildziau kazkaip prasyma. atostogauja dabar mano gydytoja, nenoriu trukdyti jos del tu datu rolleyes.gif galu gale, jei kazkas sodrai nepatiks prasyme ir atmes, tai pataisysiu tongue.gif

QUOTE(Ingvita @ 2012 06 20, 11:32)
Jeee, mano pilvukui liko tik 100 dieneliu!!!  thumbup.gif

su simtadieniu!

QUOTE(nanataa @ 2012 06 20, 11:49)
As turiu pazystama kuri mane pakonsultavo ka ji darydavo, tai ir as taip darau, nes tikrai nieo gudriau nesugalvojau smile.gif

nu jo, kiekviena sukasi, kaip sugeba 4u.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 06 20, 11:52)
Beje, kuom skalbsite vaiko rubelius?

as irgi planuoju su neutral, bet su skystu. kaip tik uzsipirkau jo su nuolaida ax.gif ax.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 20, 12:37)
nu nuotaika tai slėptis tik po lapais.  unsure.gif

hormonai matyt daro savo doh.gif laikykis 4u.gif jau ir tau nedaug liko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 20, 12:37)
nesuprantu savęs visiškai. nuo vakar skauda strėnas, mažiau- daugiau. kartais atrodo, kad pačius dubens kaulus, o kartais toks jausmas lyg prieš mmm strėnų maudimas + pykinimas. apetito visai nėra, valgau tik iš reikalo. vyras pastoviai bumba, kad mažai ar išvis nevalgau, bando "važiuot ant sąžinės" kad vaiką kankinu...
nu nuotaika tai slėptis tik po lapais.  unsure.gif

kas ten klausė dėl skalbiklių. aš pasirinkau Ringuvos, skystą. kol kas patenkinta.

na, paverkiau Jums ant peties, einu lyginti paskutinius rūbelius vaiko.  4u.gif

laikykis cia tikrai hormonai savo daro, as per si nestuma tiek esu zliumbusi kiek per visa gyvenima nesu blush2.gif
O del skausmeliu tai dar nors pora savaiciu tau pakenteti ir 38 savaite galima drasiai gimdyti mirksiukas.gif visai nedaug tau liko thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti