QUOTE(sirdukele @ 2012 05 30, 16:51)
as manau kad tai nera susija kazkiek gal ir turi itakos mano maziuj 3 menesiu isdygo 2 dantukai ir toliau sparciai dygo nors irgi
meniu be kalcio na kaip ir visu mamu cia besilankanciu
dar su tokiu klausimu ar vykstate kas i sanatorijas?
ir dar labai domina kas vykstate pilsiauti i palanga kur nuomojates kambary?kad nebutu pelesio sunku rasti nes namai kurie tik naudojami nuomai tai ziema praktiskai nekurenami ir pan na suprantate:)
Turbūt turite omeny, meniu be pieno produktų, o tai nėra lygu meniu be kacio. Vaikučiui tikrai nebus kalcio trūkumo kol maitinsite pati.
Jūsų organizmas gali išsekti, nes kuomet pradeda trūkti kalcio, organizmas pradeda jį imti net iš kaulų ir t.t. Aš, homeopatės paliepta, kas antrą diena darydavausi aguonpienį. Aguonų sėklos yra labai maistingos, sako, kad nesukelia alergijos. Maldavau kavamale aguonas, užpildavau verdančiu vandeniu ir leisdavau pritraukti. Po 0,5L bokalą išgerdavau ir buvau rami

Vargas, bet .... tai natūrali kalcio bomba. O ir vizitas pas stomatologę nudžiugino - nei vienos naujos bėdos net ir po tokių dietų. Gerai, kad prisiminiau, reikės ir mažajai pabandyti, nes per MP, tai nealergizuodavo. Taip pat tokių drastiškų dietų atveju naudingas kanapių sėklų ir sezamų sėklų pienas, dėl didelio kiekio naudingų medžiagų. Aš vieną dieną gerdavau kanapių, kitą - aguonų. Sezamais nepiktnaudžiaudavau, o ir nelabai skanūs jie.
Papildyta:
QUOTE(vaidem @ 2012 05 30, 18:31)
yra
alergisku vaiku patiekalu receptai
tik ten labai primakaluota daug ne visai i tema... man pavyzdziui daug labiau patiktu, kad butu konkreciai receptukas gaminimo eiga, kazkoks komentaras ir viskas.
Tai gal reikia tiesiog pačiom tęsti temą keliant tik receptus

Aš jau parašiau kelis receptėlius kuriuos prisiminiau