QUOTE(sirdukele @ 2012 06 11, 08:53)
sveiki mamukai,
mes vel sergam temperatura 40 jetus kaip baisu bet lyg traukuliu jau nebera...nezinau nieko nera nei kosina nei sloga nei ka tempa auksta....vaziuosim siand pas daktare bet man kai serga tai kosmaras nes nuo vaistu mums taip istinka anafilaksiniai
ko reikalauti kraujo tyrimo slapimo gal dar ko patarkite lyg vel viskas nuo 0 nezinai ka bedaryt bijau vel reakciju baisiu....nieko nevalgo mazai geria
mes vel sergam temperatura 40 jetus kaip baisu bet lyg traukuliu jau nebera...nezinau nieko nera nei kosina nei sloga nei ka tempa auksta....vaziuosim siand pas daktare bet man kai serga tai kosmaras nes nuo vaistu mums taip istinka anafilaksiniai

būtinai kraujo tyrimo kad parodytų bakterija ar virusas nes gydytojai lengva ranka reikia nereikia antibus skiria...
maniškė irgi nori sirgti... bet aš jau žinau kad virusas (gydytoja vieną kartą paaiškino) jei tempa kyla arba krinta bet nėra absoliučiai jokių kitų simptomų vadinasi kabinasi virusas jei po 3 dienų nepraeina gydant arbatom tada kraujo tyrimas ir žiūri ar nepereina į bakterinę formą, o jei 3 dienų bėgyje nepasireiškia jokie simptimai tai organizmas susitvarkė pats.
mum kai visada tempa ne kyla o 35,5 iš ryto buvo atsikėlė vaikas į wc nunešiau jau keista pasirodė rengtis tik drabužius padaviau žiūriu miega

o dėl niežulio, tai maniškė dabar kasosi (ar paberta ar ne) kai pervargsta