Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kenčia nuo: (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Mante11 @ 2012 06 13, 14:12)
Sveikos mamytes,

Ar yra kam atopinio dermatito gydyme padejusi gydytoja Jurgita Pinikiene ( homeopate)?

Mano suneliui 4 metukai, kazkaip berimai prasidejo nuo 3 metuku kai darzeli lankyti pradejo... Ir niekaip neatrandam nuo ko.... Visi tyrimai padaryti, IgE zemas, jokiu alergenu nenustatyta, su maistu priekspermentuota, o rezultato kol kas jokio:(.... Beria tik veiduka ir alkuniu isorines dalis... Ir kazkaip keistai - ne raudonom demem, o spuogeliais... Bet dermatologai ivardina kaip atopini dermatita.

Daug gero apie sia gydytoja girdejau, sakykit niekas nebandet kreiptis?

Aciu  4u.gif

Kiekvienam sava situacija (manau).

As kreipiausi, truputi daugiau nei pries 1-erius metus. Ji klasikine homeopate, isklauso, paklausineja ir skiria zirniukus. Mums pas ja gydymas nenusiseke, nes itariu, kad neteisingai parinko vaistus, o kai situacija blogejo, po dar vieno vizito pas ja as nusprendziau ieskoti kito homeopato. Bet tikrai yra geru atsiliepimu apie sia gydytoja, tad ir sakau, kiekvienam reikia rasti savo, svarbu - ieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'or @ 2012 06 13, 20:44)
laba visoms,
Rani, pigiausiai kiek iekojau daro klinikose. tas standartinis su 36 maisto alergenais 166lt, tuo tarpu sorpo, endemik ir kt - 195 ir daugiau  doh.gif
mes kaip tik ryt jau turim konsultacija klinikose, tai gali but kad darysimes jei alergologe rekomenduos, bet man atrodo mums svarbiau odos lopo pirmiausiai pasidaryt.

o is kremu..tai mes irgi ko tik nebande, bet va uzvakar, ziauriai pasiseke atsitaikyti krema ekspromtu - paimiau bioderma atopic PP, ir poveikis l.matosi.

serpentine, musu situacijos panasios, tik tu matau labiau nei as isgyveni del savo mitybos. as taip kankinuosi jau metus laiko, valgom dvi kruopas, kelias darzoves, kelias mesytes ir viskas, turbut dvieju ranku pirstu neprireiktu, tai ateina ir sunkumo akimirku, ir asaru BET, pastebejau tai, kad bent jau mano atveju, emocine ir psichologine busena taip pat gali veikti vaiko AD. kaip kazkas cia ir minejo, stresas itakoja AD.
ir dar, ar bandet koki nors mishinuka? mes esam pabande tik kelis, bet zinau kad anksciau ar veliau vel bandysiu, nes vaikui tuoj 1m2men, juk nemaitinsiu taip amzinai..

Dekui,

Pas ka klinikose eisit?

Tepam ir mes su pp kremu, jo poveikis dar geresnis jei nusiprausi pries tai su biodermos prausikliu

O kas tie lopo tyromai? Cia kai klijuoja pleistra su alergenais ant kuo? ax.gif

As misinuku bijau bandyti, nes niekaip nesulaukiu zymasu pagerejimo, jei kuno oda pasitvarko, tai barzda visai negija - jau trecias menuo doh.gif

Atsakyti
http://medicina.kmu....11/0411-06l.pdf

cia apie letines reakcijas, zodziu galima rast kokie produktai dazniausiai sukelia letine al.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 06 13, 13:23)

Apie nesveika maista, ar bent jau elementaru sausaini ar saldaini jau ir pamirsti spejau (pati mp dar maitinu), maziukas tokiu dalyku irgi negaves. Sunkiausia, kad dabar uogu sezonas, o mes nicnieko negalim. Kartais valgau savo ryzius ir verkiu, kad noreciau bent paprastu blynu, uogos, vaisiaus...ech, issiliejau. Na bet vis tiek tikiuosi, kad ir mes isaugsim.

Beatka, jums gerai, kad isemus piena, kiausinius aprimo berimai. O mes taip ir nerandam nuo ko beria...beje, kaip pati jauciates?

Gal jūsų mažius alergiškas Jūsų pienui?Aš kalbu iš savo patirties.Ir manau, kad mano atveju taip ir buvo.Mano mažiuką bėrė.maitinau tik MP, sedėjau ant visiškos dietos.Vos kelis produktai(ryžiai, kalakutiena, kalafijoras, alyvuogių aliejus ir kažkokia arbata( jau nepamenu kokia).Bandžiau ir tuos produktus išiminėti paeiliui, gal kuris iš jų beria, bet ar išimdavau ar ne, poveikio nebuvo.Pienas buvo mėlynas, bevertis, aš irgi naktimis sapnuodavau skanėstus, visi man sakė- mesk, nemaitink, kam tau to reik.Aš sakiau, kol galėsiu, tol maitinsiu pati.Tačiau gyvenime atsitiko taip, kad mirė mano tėvelis, ir aš su ta diena nustojau maitinti savo mažiuką.Davėm ožkos pieną.per savaitę mažiaus odelė tapo švarutėlė.tad peršasi tik viena išvada, kad alergizavo mano pienas... sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 06 13, 21:59)
Dekui,

Pas ka klinikose eisit?

Tepam ir mes su pp kremu, jo poveikis dar geresnis jei nusiprausi pries tai su biodermos prausikliu
O kas tie lopo tyromai? Cia kai klijuoja pleistra su alergenais ant kuo?  ax.gif

As misinuku bijau bandyti, nes niekaip nesulaukiu zymasu pagerejimo, jei kuno oda pasitvarko, tai barzda visai negija - jau trecias menuo  doh.gif

eisim pas Miseviciene, duosiu zinot, kaip sekesi. Apie lopo tyrimus, tai nuorodoj aprasyta, tad nieko nepridesiu..

sakai ir prausiklis neblogas g.gif maciau yra parduodami rinkinukai su abiem, tai jauciu reik imti eurovaistinej, nes kaip tik 20 proc nuolaida.

o del mishinuku, gal ir be ju butu galima apseiti, bet nzn ar tokiems maziams pakaktu vitaminu ir mineralu bei kitu vertingu medziagu jei negautu MP ir pasiliktu tik su keliais produktais.
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 06 13, 20:46)
tai va noriu gero kad prie vaiko galeciau siurbti ir plauti kad butu galimybe pirkom dar kai vaiko nebuvo su konteineriu mokejom apie 400lt bet prie jo negaliu siurbti iskart ismeto dilgeline ir kosti...siurbiu kai jo nera lilosun gal galetum komkretu varianta imesti nuorodele?buciau dekinga nes nieko neismanau koky pirkti  4u.gif

man tai patinka sitas modeliukas bet tik kad jis didelis biggrin.gif Siaip sios firmos bus geri ir paprastesni variantai manau.
Del gerklytes tai mes tik siltus kompotus ir arbata geriam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2012 06 13, 22:28)
Gal jūsų mažius alergiškas Jūsų pienui?Aš kalbu iš savo patirties.Ir manau, kad mano atveju taip ir buvo.Mano mažiuką bėrė.maitinau tik MP, sedėjau ant visiškos dietos.Vos kelis produktai(ryžiai, kalakutiena, kalafijoras, alyvuogių aliejus ir  kažkokia arbata( jau nepamenu kokia).Bandžiau ir tuos produktus išiminėti paeiliui, gal kuris iš jų beria, bet ar išimdavau ar ne, poveikio nebuvo.Pienas buvo mėlynas, bevertis, aš irgi naktimis sapnuodavau skanėstus, visi man sakė- mesk, nemaitink, kam tau to reik.Aš sakiau, kol galėsiu, tol maitinsiu pati.Tačiau gyvenime atsitiko taip, kad mirė mano tėvelis, ir aš su ta diena nustojau maitinti savo mažiuką.Davėm ožkos pieną.per savaitę mažiaus odelė tapo švarutėlė.tad peršasi tik viena išvada, kad alergizavo mano pienas... sad.gif

O kaip zinoti...jei nutrauksiu maitinima, gali dar blogiau buti, ka tada daryti...misinuku neragaves, gal net negertu, gal netiktu...o tada MP jau nesugrazinsi...
Kiek laiko jusu vaikui buvo kai nutrauket MP?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 06 14, 08:11)
O kaip zinoti...jei nutrauksiu maitinima, gali dar blogiau buti, ka tada daryti...misinuku neragaves, gal net negertu, gal netiktu...o tada MP jau nesugrazinsi...
Kiek laiko jusu vaikui buvo kai nutrauket MP?

As taip bandziau gal 4 ar 5 paras - nutraukinejau MP, kad nesibaigtu ir daviau misini - per tiek laiko nieks nepagerejo...ir grizom prie MP..bet visgi manau, kad tos kelios paros yra per mazai, reiktu minimum kokiu 2 savaiciu...O as nuo gimimo nutraukinejau jai piena, po to tik prisipratinau prie kruties, tai tingejau bezaist tas dvi savaites ir likom prie MP.....
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2012 06 13, 22:51)
Kiekvienam sava situacija (manau).

As kreipiausi, truputi daugiau nei pries 1-erius metus. Ji klasikine homeopate, isklauso, paklausineja ir skiria zirniukus. Mums pas ja gydymas nenusiseke, nes itariu, kad neteisingai parinko vaistus, o kai situacija blogejo, po dar vieno vizito pas ja as nusprendziau ieskoti kito homeopato. Bet tikrai yra geru atsiliepimu apie sia gydytoja, tad ir sakau, kiekvienam reikia rasti savo, svarbu - ieskoti  4u.gif

Aciu 4u.gif
O jus sakykit suradot savo gydytoja, radot homeopata kuris padejo?
Iekom ir mes vis... Buvom pas G.G. - bet irgi kazkaip turbut nepavyko parinkti zirniukus... Tai ir galvoju dabar apie kita varianta...

Jei ne paslaptis, pas ka jus dabar gydotes?
Atsakyti
QUOTE(Mante11 @ 2012 06 14, 09:20)
Aciu 4u.gif
O jus sakykit suradot savo gydytoja, radot homeopata kuris padejo?
Iekom ir mes vis... Buvom pas G.G. - bet irgi kazkaip turbut nepavyko parinkti zirniukus... Tai ir galvoju dabar apie kita varianta...

Jei ne paslaptis, pas ka jus dabar gydotes?

sveiki
mums labai rekomendavo kazkokia homeopate is Rokiskio, gyvenancia Tulpiu berods g. mes jau netgi buvome uzsirase vizitui, bet apsirgome angina ir nenuvaziavome. Po to jau ir neuzsiraseme, nusprendziau nebevaziuoti.
Tik as jos neturiu kontaktu - bet kazkuri is cia mamyciu gal turi ir gali daugiau apie ja papasakoti
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 06 14, 07:44)
As taip bandziau gal 4 ar 5 paras - nutraukinejau MP, kad nesibaigtu ir daviau misini - per tiek laiko nieks nepagerejo...ir grizom prie MP..bet visgi manau, kad tos kelios paros yra per mazai, reiktu minimum kokiu 2 savaiciu...O as nuo gimimo nutraukinejau jai piena, po to tik prisipratinau prie kruties, tai tingejau bezaist tas dvi savaites ir likom prie MP.....

man su pientraukiu MP nebebega. Pradzioje nebudavo problemu, istraukdavau ir su pientraukiu. O dabar jau be sansu. Kazkada bandziau kosei nutraukti, tai per vargus 20 ml doh.gif Taip kad MP uzibaigtu su visam, jei bandyciau misini. verysad.gif
Beje, kaip mergyte jusu? Ar vis dar pagerijimas, neatsinaujino berimai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 06 14, 09:32)
man su pientraukiu MP nebebega. Pradzioje nebudavo problemu, istraukdavau ir su pientraukiu. O dabar jau be sansu. Kazkada bandziau kosei nutraukti, tai per vargus 20 ml doh.gif Taip kad MP uzibaigtu su visam, jei bandyciau misini. verysad.gif
Beje, kaip mergyte jusu? Ar vis dar pagerijimas, neatsinaujino berimai? bigsmile.gif

kaip man butu dbr su nutraukinejimu irgi nezinau...Bet ir taip dbr MP jin mazai geria - tai problema liktu nakciai...Nes diena as jai jau nebeduodu..Gauna ryte 9val ir po to tik vakare apie 8val..jeigu surasciau ka duoti be MP, tai is vis duociau tik einant miegot smile.gif..Valgo visoki kitoki maista....

Nu musu situacija nebloga (tfu tfu tfu)...Keliukai kartais ir rankyciu keli pirstukai nori raudonuoti, tepu su iricaru...O anksciau ir slaunys buvo baisios, dbr nieko kol kas..Veiduke matosi tu kapiliaru, tai cia irgi nuo to AD, nera svarus veidas, bet neisbertas....Geriam zirniukus nuo niezejimo - lyg kasosi maziau, bet ir raudonumo nera, tai gal del to....Vakar bandziau duoti tyrele su varske - snd atsikele - pablogejimo nera...tai matyt ta 1kl pienui - nera labai jai kenksminga....Aisku, neaisku butu jeigu daugiau gautu pieno.....Taip ir gyvenam, sakyciau neblogai...nors kiekviena ryta keliuosi su baime pamatyti kazka nauja ant odeles blush2.gif
Vaziuosim prie juros kita savaite - ziuresim ka mums duos ji smile.gif

O jums matau blogai sad.gif...ner ka patart man jums, bet ziauriai keista, kad nei dietos, niekas nepadeda ne kiek...Va tame ir blogiausia, kad neatrandam priezasties nuo ko cia kas gali buti....Ir isaugimo jums nesimato ane????nes metukai gi arteja...nebedaug liko... smile.gif
Atsakyti