Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kenčia nuo: (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Holla mamytes,
rytoj gulames tyrimams, gal kas i kompanija ?
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2012 05 26, 20:48)
Jei taip aršiai vaikas sureagavo į kažkokias medikamento (skiepo) medžiagas, didelė tikimybė, kad ji reaguoja ir į peniciliną (dažniausias alergines reakcijas sukeliantis antibiotikas), plius jei dar jis ir sirupinis  doh.gif Juk dabar visas organizmas įsijautrinęs, nespėjęs nurimt. Gali reaguot ir į tai, į ką paprastai nereaguotų.

drinks_cheers.gif pritariu
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 05 26, 23:41)
Nuoširdžiai linkiu, kad visų vaikiukai išaugtų ligą anksčiau, nei skausmingai pradės suvokti tiesą... Šiandien bliovėm abu. Kad ir koks stiprus mano vyrukas, kad ir koks sąmoningas, bet šiandien pirmą kartų per 7 mėnesius neatlaikė jo maža šidelė...

unsure.gif ziauru...
Atsakyti
QUOTE(MarMALADE @ 2012 05 26, 21:47)
Negeriam nieko, mums dar tik 4 menesiukai. Kaip suprantu tokio amziaus kudikiams ju nekiria? Ar klystu?  g.gif Butu manau issigelbejimas, nes dabar tiesiog gaila vaiko.. tokia ji atsigavus buvo po ligonines ir dabar vel viskas nuo pradziu sad.gif

Oi, dar ir kaip skiria. Maniškiui, būnant 3 mėnesių, skyrė iškart 2 rūšių antihistamininius (tavegilį ir zyrteką) nemažom dozėm plius geriamus hormonus savaitei laiko - visą kūno odą apėmusiam uždegimui nuimt. O būklė NĖ IŠ TOLO nebuvo tokia baisi, kaip jūs aprašėt.

Nuoširdžiai linkiu, kad visų vaikiukai išaugtų ligą anksčiau, nei skausmingai pradės suvokti tiesą... Šiandien bliovėm abu. Kad ir koks stiprus mano vyrukas, kad ir koks sąmoningas, bet šiandien pirmą kartų per 7 mėnesius neatlaikė jo maža šidelė...
Stenkitės vis gi vengti vietų, kur pagrindinis "įvykis" yra tortas...

Vargšiukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 05 05, 13:01)
tas pirmas nevisai toks, koki turejau omeny. Jie skyriasi, man atoro i jusu ieina i sudeti kaip pagrindinis komponentas Pramoxine HCl (.5%, External Analgesic).

Studijuoju kremuko sudeti, bet nerandu nieko tokio, pagrindinis komponentas dimethicone, nera jis geras, bet rudame aveene irgi jis yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2012 05 27, 18:38)
Studijuoju kremuko sudeti, bet nerandu nieko tokio, pagrindinis komponentas dimethicone, nera jis geras, bet rudame aveene irgi jis yra g.gif

Google radau. Klausiau apie tai gyd, sake, kad deda jo i kosmetika.

"Dimetikonas , taip pat žinomas kaip polidimetilsiloksano straipsnio PDMS), silikoninė alyva su skiriamųjų savybių, kad būtų naudinga ingredientas daugelyje odos ir plaukų priežiūros produktų. Jis turi daug pramonės prašymus, taip pat, ir net kai kuriose maisto produktų priedas. "
Atsakyti
Stenkitės vis gi vengti vietų, kur pagrindinis "įvykis" yra tortas...

O šiaip, mes stiprūs ir viską atlaikysim. Ryt bandysiu daryt saldumyną "iš kirvio". Turi pavykti!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif labai graziam berniukui, tikimes, kad jau greit gales sau viska leisti smile.gif
QUOTE(Amelita @ 2012 05 27, 18:14)
Google radau. Klausiau apie tai gyd, sake, kad deda jo i kosmetika.

"Dimetikonas , taip pat žinomas kaip polidimetilsiloksano straipsnio PDMS), silikoninė alyva su skiriamųjų savybių, kad būtų naudinga ingredientas daugelyje odos ir plaukų priežiūros produktų. Jis turi daug pramonės prašymus, taip pat, ir net kai kuriose maisto produktų priedas. "

Rudam aveene net parabenas yra, o sitie neturi, tai jau gerai, o seimos vaistineje si menesi 40% physiogeliui, kazkada atrodo, kzkas rase, kad su lipidais nelabai gerai maziukams, nerandu tokios info, gal kas apsvies rolleyes.gif i
Atsakyti
ir vel ateinu pasiguosti. Man jau rankos svyra...is po ligonines (jau 3 savaites, hormonais viena kart tepe, nes reikejau jau) nei dienos normalios nebuvo, vis blogyn...isbandyti antihistaminai dar labiau uzastrina odytes bukle (bandem zyrtek, fenkaroli, lenkiska hidroxizini). Jau ir pilvas bei nugara nuberti, ko ilga laika nebuvo. Paciai jau ne tik stogas nuo nevalgymo vaziuoja, bet ir skrandis streikuot pradejo, svoris ant ribos...maziui net nera kada bandyti ivesti nauju produktu, nes nuolat baisiai isbertas. Manau kad isijautrino ir valgomiems produktams, bet kaip atsekt kam...o kaip neisialergizuos, kai nuolat tas pats maistas. Valgo ryzius, grikiu, soras, burnocius. Per diena 2 rusiu kruopas, taip iseina kad kas antra diena jos kartojas. Nors ryziu galima sakyt kasdien, nes traputi duodu pagrauzti, bet jo per diena puse tesuvalgo. Is darzoviu cukinija, kopustas, brokolis. Labai retai morka, sparagines pupeles (nuo ju lyg ir neberdavo, bet nemegsta. Ppora saukt. Paragauja ir viskas.) jokie vaisiai, jokios uogos netinka...
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 05 27, 21:26)
ir vel ateinu pasiguosti. Man jau rankos svyra...is po ligonines (jau 3 savaites, hormonais viena kart tepe, nes reikejau jau) nei dienos normalios nebuvo, vis blogyn...isbandyti antihistaminai dar labiau uzastrina odytes bukle (bandem zyrtek, fenkaroli, lenkiska hidroxizini). Jau ir pilvas bei nugara nuberti, ko ilga laika nebuvo. Paciai jau ne tik stogas nuo nevalgymo vaziuoja, bet ir skrandis streikuot pradejo, svoris ant ribos...maziui net nera kada bandyti ivesti nauju produktu, nes nuolat baisiai isbertas. Manau kad isijautrino ir valgomiems produktams, bet kaip atsekt kam...o kaip neisialergizuos, kai nuolat tas pats maistas. Valgo ryzius, grikiu, soras, burnocius. Per diena 2 rusiu kruopas, taip iseina kad kas antra diena jos kartojas. Nors ryziu galima sakyt kasdien, nes traputi duodu pagrauzti, bet jo per diena puse tesuvalgo. Is darzoviu cukinija, kopustas, brokolis. Labai retai morka, sparagines pupeles (nuo ju lyg ir neberdavo, bet nemegsta. Ppora saukt. Paragauja ir viskas.) jokie vaisiai, jokios uogos netinka...

gaila kad vis blogyn , bet reik ieskot kas taip astrina jum padeti. Del kopusto tai galiu pasakyt, kad mum net jos kvapas astmos priepuoli sukelia kazkodel, nors man tai atrodo nekalta ta darzove. Gal dar ka is vaistuku ar papildu vartojat?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 05 27, 22:26)

Nu ziauru - ne ka patart unsure.gif unsure.gif ...O tokiu atveju negeriau bandyt neocate?????aisku, mamos pieno niekas neatstos, bet vaikui juk reikalinga sveika mama...o dbr gaunasi, kad ir mama ir vaikas tragiskos bukles..vienam odele, kitam issekimas gresia...Aisku, ne visiem jis padeda, bet gal butu gerai pabandyt...Cia tik mano pamastymai...
Mums tavegilis geriausiai padeda...Va gerem 4 paras - is vis balta balta liko, tik nustojom ir ka - grizom i ta pacia bukle..vel kojytes kuo toliau, tuo raudoniau, rankyte irgi kasosi...kai nematai baisiau, tai man irgi pas ja baisu..Ypac del to, kad niezti vaikui - va cia ner kaip padet...va bando dbr migdytis, niekaip negali, nes erzina ja niezejimas.... doh.gif
Atsakyti
Mano maziuka nuo grikiu labai stipriai berdavo ir ant rankytes, kai darem durius tokia pat pusle buvo, kaip ir nuo pieno, gal ir tavo leliui netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 05 25, 19:29)
labai labai geras straipsnis, galbūt kam nors dar kokią gerą mintį pamėtės  4u.gif
atopinis dermatitas

bet cia labai aiskiai raso kad rekomenduoja kasdien maudyti po 20 min, kodel gygytojai vis kartoja kad kuoreciau maudyt ir odos nesausint g.gif

keliaujam antradieni pas astrauskaite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytaute69: 27 gegužės 2012 - 23:50
QUOTE(ivetacom @ 2012 05 27, 22:40)
Mano maziuka nuo grikiu labai stipriai berdavo ir ant rankytes, kai darem durius tokia pat pusle buvo, kaip ir nuo pieno, gal ir tavo leliui netinka g.gif

o kodel tada kraujas nerodo? blink.gif nebent letine reakcija g.gif Tai jei dar ir grikius ismesiu is jo ir savo raciono, tai is viso vien tik ryzius ir soras bevalgysim doh.gif O jis greit isijautrina nuolat valgomiems produktams doh.gif Is pradziu, kol maziukas buvo, skyre man hipoalergine dieta, na ir ka, dazniausiai racione bulves buvo. Pirma karta kai tyremes, bulvems ir kiausiniui ir terode alergija. Dabar ir jis ir as, gan daznai kukuruzu kose valgydavome. ir ka, dabar tik kukuruzams alergija terodo doh.gif
Atsakyti