QUOTE(dzoita @ 2012 05 24, 00:03)
O kalbant apie vyrus....Na apie mūsiškius. Va taviškis kaip suprantu labai negražiai įvardino tą merginą, o gal ***** vaikšto pas tokias! Pakeist požiūrį mane privertė kita istorija (kur meilužė susilaukė vaiko nuo mano vyro). Ten žinai ką pasakė ta mama? Ogi kad vyrelis į akis jai apie meilužę labai jau negražiai kalbėjo, bet kažkodėl su ta tokia ir anokia labai jau smagiai lovoj vartėsi....

Tai vietoj to, kad smerktume, geriau saviškių žiūrėkime, kad paskui va kostiumų nesivilktų pas kokią studentę...
Aha, kai ten įkišau savo trigrašį kad saviškius reikia saugoti nuo tokių, tai akmenimis užmėtė

Pasijaučiau kaip ligonė kokia, kad smerkiu tokį moterų elgesį, nemokėjimą suprasti kiek skausmo įneša į kitų gyvenimus. Dabar dorovingiausios kažkaip tapo tos, kurios viską "supranta", paguodžia ir net palaiko kitų siaubingą elgesį

Galėtų Povilionienė partiją kurti visokių iškrypėlių ir laisvo elgesio moteriškių- pasisekimą tikrai turėtų, paskaičius, kiek moterų už prostituciją, svetimų vyrų viliojimą ir pan. Net baisu garsiai pasakyti kad esu ne kekšė, ne kokia savanaudė išgama, nes tuoj nulinčiuoja tokias "nepopuliarias" ir "nešiuolaikiškas"

Netiesa, kad būti pasileidėle - kiekvieno asmeninis reikalas ir kad niekam nekenkia. Masturbuotis sau pačiai vienai gal ir kenkia tik sau, bet kai tai susiję su kitais žmonėmis, kitų šeimų vyrais, kitų vaikų tėvais- tai jau atleiskit- ne vien pačios reikalas. Kol dar bus smerkiančių tokį elgesį- tol bus vilties kad tokios elgesio anomalijos, įtakotos visokiausių psichologinių problemų netaps norma ir visiškai suprantamu dalyku. Baisu auginti dukras tokioje sergančioje visuomenėje...Lankausi tokiose temose tikrai ne dėl to, kad sprendžiu kažkokias savo gyvenimo problemas ar turiu nesveiką norą pamokslauti, tiesiog auginu vaikus ir man rūpi kokioj visuomenėj jiems teks gyventi kai taps savarankiški, kad pamatyčiau kas vyksta už namų durų ir kad galėčiau savo vaikus laiku nuo kai kurių dalykų apsaugoti...Belieka tikėtis, kad mano dukra niekada neužklys į panašaus pobūdžio forumus, kur skatinama išdavystė, savanaudiškumas, nesupratimas svetimo ir artimo skausmo, palaidas gyvenimo būdas ir pan... O jeigu užklys, tai tikiuosi ji turės savo tvirtą nuomonę ir nepasiduos visuotinei ELGESIO LAISVĖS psichozei.
Papildyta:
QUOTE(dzoita @ 2012 05 24, 09:59)
O tai kaip tuomet pavadintum tuos vyrus, kurie ieško tokių mergaičių/panelių/moterų, kad patenkintų savo nesveikas fantazijas?
Visų pirma, tai visi išvardinti- kažkieno vaikai, kuriems tėvai nesugebėjo įskiepinti nei tam tikrų vertybių nei užtikrino jų normalią psichikos raidą. Čia gal ir reiktų pradėti kalbą apie tai- kaip ir kodėl jie tokiais tampa

Kodėl merginai ar moteriai atstatyti užpakalį bet kam už litą- yra normalu

Ir kodėl iščiūčiuoti sūneliai ar subrendę profesoriai ant tų užpakalių lipa

Baisu darosi, kiek žmonių iš vaikystės ir šeimų atsineša visokio plauko nepilnavertiškumo kompleksų, kuriuos užaugę demonstruoja kaip visišką normą, savaime suprantamą žmonijos "tobulėjimą"...