Įkraunama...
Įkraunama...

Miegu su vyrais uz pinigus.....

QUOTE(Doroti82 @ 2012 11 11, 22:31)
Paklausciau taves to pacio , atsakymas aiskus? blink.gif

Vadinasi vertini ir teisi. Kitas tegu toki dziaugsmeli turi, kaikalba eina apie savo artima, veltui nereikia. Ribota tolerancija mirksiukas.gif

Galima ir kita klausima uzoduoti. Savo dukrai tokio gerio palinketum, nukreiptum ja tokiu keliu? As ne
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2012 11 11, 22:59)
Vadinasi vertini ir teisi. Kitas tegu toki dziaugsmeli turi, kaikalba eina apie savo artima, veltui nereikia. Ribota tolerancija  mirksiukas.gif

Galima ir kita klausima uzoduoti. Savo dukrai tokio gerio palinketum, nukreiptum ja tokiu keliu? As ne

Neprovokuok manes issakyti ka manau , nes ta turejau galvoje rasydama pirma zinute kurioje tu pati turetum suprasti ka norejau pasakyti! tik niekad tokiam zmogui grubiai ir viesai visko neisdeciau , galbut del to jog esu labiau santuresne nei tu doh.gif nelinkeciau niekam tokio gyvenimo , lygiai taip pat kaip ir tavo dukrai
Atsakyti
O man labai noretusi suzinoti ta stbuklinga ir labai pelninga specialybe ,kuria ji studijavo ir ale baige. Nes kaip sake is visu kitu darbu labai mazai uzdirbdavo, o studijuoja prestizine specialybe, tai labai idomu kokia ji g.gif As siaip esu dirbusi ir ofise, ir restorane, tai man padavejos darbas buvo pelningiausias, paskui galima kopti karjeros laiptais menedziariai dar daugiau uzdirba... g.gif
Siaip pabaiga tai tikria mazai tiketina, nes kur tos jos visos vidines problemos dingo(nemanau,akd tokia vaikyste, isprievartavimas dingsta patys be pedsako...), o gal tie parsidavinejimai kaip terapija buvo bigsmile.gif g.gif Nes kol nesusitvarkai tu problemu, amzai tiketina darni seima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 12 lapkričio 2012 - 18:19
Tokios moteriskes tiesiog tingi sunkiau dirbti, o ir kam, juk permiegot, pabuti, pabendrauti, pakoketuoti, sampaniuko atsigerti, pakeliaut ir pan. zymiai linksmiau, nei padaveja lakstyt biggrin.gif
nei smerkiu, nei palaikau, tiesiog tokiu yra ir bus ax.gif
Atsakyti
Tema buvo sukurta provokacijai ir reklamai tokio verslo.

Kur girdeta,kad prostitutem duotu paskola bustui 20-ciai metu? Va del ko prasidejo krize,galima apkaltinti temos autore biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 11 26, 23:01)
Tema buvo sukurta provokacijai ir reklamai tokio verslo.

Kur girdeta,kad prostitutem duotu paskola bustui 20-ciai metu? Va del ko prasidejo krize,galima apkaltinti temos autore  biggrin.gif

O kodėl gi biggrin.gif Pati seniausia profesija. Prostitucija buvo ir bus. TAi paskolą ne tik 20, bet ir visam 100 metų gali duoti. Verslas visada paklausus biggrin.gif
Atsakyti