Įkraunama...
Įkraunama...

Miegu su vyrais uz pinigus.....

QUOTE(Zen @ 2012 05 23, 12:01)
Su liaabai aukstom pareigom daznai eina didele atsakomybe, stresas, nesibaigiancios darbo valandos. Cia jums ne paplepet ir pasimyluot.
Islaikote seima. Ar galesite veliau ju nebeislaikyti?
Jei sukursite savo seima, atsiras vaiku, gal nebegalesite kuri laika dirbti. Bemieges naktys, zyzimas, kaprizai..
Visu tuo noriu pasakyti, kad islipusi is ten, kur dabar sedite, greiciausiai turesite susitaikyti su paprastesniu gyvenimo budu. O tai sunku. Todel, jei kelias atgal bus atviras, galit ir ves susigundyti. O laikas bega.

O tai ką Jūs siūlote? Vis tiek taip ar taip teks susitaikyti su pasikeitusia padėtimi, jei ji pasikeis aišku, čia tik laiko klausimas. O laikas visoms bėga. Vienoms su bambančiu vyru pašonėj, kitoms keliaujant, mokantis, trečioms mylimoj/mylinčioj šeimoj. Kad tai taip paprasta būtų imti ir susikurti gyvenimą tokį kokio norime 100 proc. smile.gif
Atsakyti
ir dar..nesuvokiu..nu tik nesupykit..kadangi norejot diskutuoti, tai diskutuojam..
saket dirbot ir ten ir sen, ir valet, i parduotuvese...ir.t.t.nu visos mes dirbam, ane?vadinasi jeigu mazai moka vienintelis kelias dirbti toki darba, seksas uz pinigus... g.gif o kitos iseities nebutu?sakykim...
na zinoma ir vel as neteisiu nieko nes nezinau kodel kas kaip..ir kaip jus jauciates 25 metu...jaunute..o dar 5 metai ir baigsis biznis... g.gif manau tiems dedulems reikia labai jaunuciu ir grazuciu....nezinau tiesiog sunku suvokti kaip kas vyksta.

nezinau as zinau nemazai vienisu mamu su 3 , keturiais vaikais...ir dirba mamos, ir aria ir uzdirba, ir nealksta..bet nedirba uz pinigus ir neparsidavineja...cia jau manau pacos autores noras butent tokiu keliu uzdirbti..nesakau kad tai lengva, ar paprasciausias budas..bet tokiu keliu visos uzsidirbtu...iki tama tikro laiko..o juk kazkada negalesit ziuret i save...juk yra dar savigarba ir.t.tbet cia as gal klystu, nes tikrai nezinau kaip jauciasi autore...nebent tik pinigus mato, o visa kita uzsimerkus daro....juk jie vyresni tie vyrai ir.t.t.....sunku tiesiog suprasti...kai niekada neteko patirti nieko panasaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafi: 23 gegužės 2012 - 10:31
QUOTE(bafi @ 2012 05 23, 12:22)
vakar net galvojau vakare del sitos situacijos....nezinau ar butu lengva iseiti is tokio gyvenimo..ir niekaip nesuprantu kaip tie vyrai jusu neuzseka kad jus su kitais dar bunat g.gif juk nama perka tai turit buti salia, ar kaip?naktim keiciat vyrus? ar savaitem, ta prasme..kaip jie jusu neuzgaudo?jie zino kad jus uzsiimat tuom , ar kekvienas is 5 nkiu galvoja kad jis jums vienas?nisisivaizduoju kaip cia taip apsisukti galima....ir kokia pabaiga laukia.... g.gif
cia tik apsvarstau...o jeigu sutiksit mylima nelabai turtinga bet miela vyra?ir noresit teketi?ka su namu darysit?o jeigu tas vyras kur pirko nama jusu nepaleis?turesit  ji lankyti nes esat skolinga?nu nezinau..ir dar milijonas klausimu... g.gif ..arba teks dirbti toki darba jau iki kol susensit g.gif

Kad berods autorė minėjo, kad tik paskolą pasiimti padėjo jai jos vienas iš 5 smile.gif o tie techniniai dalykai, kaip ji spėja su jais suktis tai man ir bais įdomūs blush2.gif na čia manau talento tai reikia, kad nepagautų, vaje net 5...kaip ten spėt su jais pakeliaut dar... g.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 05 23, 10:30)
Kad berods autorė minėjo, kad tik paskolą pasiimti padėjo jai jos vienas iš 5 smile.gif o tie techniniai dalykai, kaip ji spėja su jais suktis tai man ir bais įdomūs  blush2.gif na čia manau talento tai reikia, kad nepagautų, vaje net 5...kaip ten spėt su jais pakeliaut dar... g.gif

nezinau , man kyla klausimas..ar jie zino kad ji prostitute?atsiprasau jeigu tai skamba negraziai bet tai tiesa... unsure.gif tada dar suprantu visi apie viska zino, ir nesijaudina...tai viena vyra lanko tai kita, niekas neisiziuri niekas neprisirisineja, nes ji kaip pasamdyta is firmos butu aptarnavimui...
nu nezinau as vis mastau g.gif neduok dieve toks darbelis schmoll.gif schmoll.gif galvoju ar nepykintu manes mano rubai, maistas, ir namai tokiu keliu uzdirbant....o mama zino kad dukra dirba toki darba ir del to jie turi valgyt? neleisciau tikrai savo dukrai taip ristis per gyvenima del
to kad as pavalgyciau..nu cia kazkur kazkas neaisku....
as suprantu viena vyra aptarnauti ir kartu keliausti, ir t.tnes jis moka uz tai, nu darbas toks kazkaip..bet 5 tai jau.... schmoll.gif

tiesa sakant..laikai atejo neduok Dieve.... verysad.gif ko tik nesiima zmones kad isgyventu....tik paskui juk ateis valanda kai susimastysi ir.t.t

o jeigu dar ji dirba, tai kazkokia ten firma bosas yra?ar kazkas? ar pati ant saves?niekaip neiseisi is tokio bizniuko sausas..juk zmones ziaurus, prarade moteri kuri nesa bizni gali ja tiesiog pasalinti...nezinau, gal filmu daug ziurejau as...realiai gal taip nera..

o ir susipazinu su vyru kokiu 35 metu sulaukus..ka pasakot?ka veikei puse gyvenimo?tiesios nesakysi, o juk islys viena diena..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafi: 23 gegužės 2012 - 10:40
QUOTE(bafi @ 2012 05 23, 10:22)
vakar net galvojau vakare del sitos situacijos....nezinau ar butu lengva iseiti is tokio gyvenimo..ir niekaip nesuprantu kaip tie vyrai jusu neuzseka kad jus su kitais dar bunat g.gif juk nama perka tai turit buti salia, ar kaip?naktim keiciat vyrus? ar savaitem, ta prasme..kaip jie jusu neuzgaudo?jie zino kad jus uzsiimat tuom , ar kekvienas is 5 nkiu galvoja kad jis jums vienas?nisisivaizduoju kaip cia taip apsisukti galima....ir kokia pabaiga laukia.... g.gif
cia tik apsvarstau...o jeigu sutiksit mylima nelabai turtinga bet miela vyra?ir noresit teketi?ka su namu darysit?o jeigu tas vyras kur pirko nama jusu nepaleis?turesit  ji lankyti nes esat skolinga?nu nezinau..ir dar milijonas klausimu... g.gif ..arba teks dirbti toki darba jau iki kol susensit g.gif

Bafi, atsakysiu i jusu klausimus:
Namo man nei vienas vyras nenupirko, man tik vienas vyras, kuris dirba banko valdytoju, padejo pasiimti paskola, ir deposita as inesiau pati susitaupius. Tas namas bus mano tik po 25 metu, kai bus paskola ismoketa.
Antra tik su vienu vyru as susitikineju kas savaite (1-2 kartus), kuris yra profesorius mano universitete, tai tenka ji daznai matyti, ir jis dosniausias ir tapo net draugu smile.gif kitiems keturiems vyrams uztenka keliu susitikimu per menesi, kartu praleidziame diena, ar vakara/nakti. Nei vienas man vyras pretenziju nereiskia ir nesikisa i mano asmenini gyvenima, nes jie turi seimas, savo gyvenima, ir neturi teises kisti i mano gyvenima, jie is manes gauna ko jiems reikia, o uz tai susimoka. Kartais palydziu juos i biznio trumpas keliones, uz kurias labai gerai sumoka, ir as pasaulio pamatau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bafi @ 2012 05 23, 10:36)
o ir susipazinu su vyru kokiu 35 metu sulaukus..ka pasakot?ka veikei puse gyvenimo?tiesios nesakysi, o juk islys viena diena..... doh.gif

Nu jau,atradai problema. Studijavau, dirbau prastus darbus (nieks nebegs per McDonaldus klausinedamas ar tiesa), ir pan.

Siulyti nieko nesiulau, Trintuk. Tik svarstau, kad bus sunku keisti gyvenima. T.y. viskas priklausys nuo jos savijautos. Kai buna blogai, gali su daug kuo susitaikyti, kad tik situacija pasikeistu. Bet autorei, panasu, visai nieko. Visi geri, dosnus, daug ismoko. g.gif

Nzn, kazkaip man cia labai daug pinigu iseina vos per 5 vyrus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zen: 23 gegužės 2012 - 11:11
nezinau , man kyla klausimas..ar jie zino kad ji prostitute?atsiprasau jeigu tai skamba negraziai bet tai tiesa... unsure.gif tada dar suprantu visi apie viska zino, ir nesijaudina...tai viena vyra lanko tai kita, niekas neisiziuri niekas neprisirisineja, nes ji kaip pasamdyta is firmos butu aptarnavimui...
nu nezinau as vis mastau  g.gif neduok dieve toks darbelis schmoll.gif  schmoll.gif galvoju ar nepykintu manes mano rubai, maistas, ir namai tokiu keliu uzdirbant....o mama zino kad dukra dirba toki darba ir del to jie turi valgyt? neleisciau tikrai savo dukrai taip ristis per gyvenima del
as suprantu viena vyra aptarnauti ir kartu keliausti, ir t.tnes jis moka uz tai, nu darbas toks kazkaip..bet 5 tai jau.... schmoll.gif

tiesa sakant..laikai atejo neduok Dieve.... verysad.gif ko tik nesiima zmones kad isgyventu....tik paskui juk ateis valanda kai susimastysi ir.t.t

o jeigu dar ji dirba, tai kazkokia ten firma bosas yra?ar kazkas? ar pati ant saves?niekaip neiseisi is tokio bizniuko sausas..juk zmones ziaurus, prarade moteri kuri nesa bizni gali ja tiesiog pasalinti...nezinau, gal filmu daug ziurejau as...realiai gal taip nera..

Neturiu as jokiu bosu, siais laikais pilna internetiniu svetainiu, kur pilna turtingu, ir net labai turtingu dedziu, kurie iesko gyvenimo paivairinimui draugiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mata-Hari @ 2012 05 23, 11:06)
Bafi, atsakysiu i jusu klausimus:
Namo man nei vienas vyras nenupirko, man tik vienas vyras, kuris dirba banko valdytoju, padejo pasiimti paskola, ir deposita as inesiau pati susitaupius. Tas namas bus mano tik po 25 metu, kai bus paskola ismoketa.
Antra tik su vienu vyru as susitikineju kas savaite (1-2 kartus), kuris yra profesorius mano universitete, tai tenka ji daznai matyti, ir jis dosniausias ir tapo net draugu smile.gif kitiems keturiems vyrams uztenka keliu susitikimu per menesi, kartu praleidziame diena, ar vakara/nakti. Nei vienas man vyras pretenziju nereiskia ir nesikisa i mano asmenini gyvenima, nes jie turi seimas, savo gyvenima, ir neturi teises kisti i mano gyvenima, jie is manes gauna ko jiems reikia, o uz tai susimoka. Kartais palydziu juos i biznio trumpas keliones, uz kurias labai gerai sumoka, ir as pasaulio pamatau wink.gif

dekui, as tiesiog kazkaip susimasciau... 4u.gif
nu sekmes jums...tikekimes viskas bus gerai...vieni kitu poreikius patenkinat, ir is to isgyvenat neblogai..nu tik sekmes galeciau palinketi...
cia panasiai kaip moteris turetu vyra, ir 4 meiluzius..nu daug tokiu yra ir viskas cia normaliai...ir dar meiluziai dosnus:)
Atsakyti
nu nezinau as vis mastau  g.gif neduok dieve toks darbelis schmoll.gif  schmoll.gif galvoju ar nepykintu manes mano rubai, maistas, ir namai tokiu keliu uzdirbant....o mama zino kad dukra dirba toki darba ir del to jie turi valgyt? neleisciau tikrai savo dukrai taip ristis per gyvenima del

Mano mama nezino ir gal ka itaria, bet ji neturi iseities, as jai siunciu kas menesi pinigu, kad apsimoketu uz buta, maista ir brolis/2 seserys turetu uz ka pavalgyti/apsirengti. Jie visi auga, sesuo su broliu jau uz keliu metu baigs vidurine ir gales patys kabintis i gyvenima. Mano mama turi invaliduma, dirbti ji negali, o ka daryti, kaip jai gyventi, ir kitus vaikus is ko auginti. LT kada ji bande gauti pagalbos is valstybes, jai buvo pasiulyta vaikus atiduoti i globos namus, jei nesugeba ju islaikyti doh.gif gauna vargana pasalpe ir siek tiek uz vaikus ir nuolaidus butui, o pragyvenimas tai brangus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mata-Hari: 23 gegužės 2012 - 11:22
gaila tik kad moterys turi pardavineti savo kuna uz maista ir namus verysad.gif t.t.
nezinau ar cia amaziaus problema..ar cia zmones tiesiog laisva valia pasirenka...
nors kita vertus..kaip kas moka taip tas soka 4u.gif

as manau brolis sese, mama, turetu zinoti is kur pinigai krenta...negalima saves taip pazeminti del pinigu..zinau kad jus tiesiog padedat ..ir suprantu pilnai kad nera iseities..bet toks kelias... g.gif .
bet tai tik mano pamastymai..jokiu priekaistu jums neturiu ..tik dievas butu jums teiseju...laikykites, tikekimes ilgai neteks taip miegoti su vyrais....stiprybes jums labai jus dar jauna palyginus... unsure.gif

stai kaip zmones verciasi, jaunos paneles g.gif o kiek dar tokiu zmoniu aplinkui...baisu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafi: 23 gegužės 2012 - 11:46
Man susidarė įspūdis, kad kai kurios mamos tiesiog pavydi... lotuliukas.gif O jei neimtų pinigų? Tiesiog bendrautų savo malonumui, tai kaip tuomet ją pavadintumet? g.gif Tokiu atveju, tai jau nebebūtų amoralu?

Be to, įdomu, kiek mamyčių savo vyrams buvo pirmos, bei vyrai buvo taip pat pirmi? g.gif lotuliukas.gif
Nes jeigu iki savo vyro turėjai kitų vaikinų, su jais lytinių santykių, o šie tave nusivesdavo į kavine, nupirkdavo patikusius batelius, padovanojo atostogas kokioje Turkijoje, vadinasi - tu taip pat buvai prostitutė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 05 23, 11:41)
Man susidarė įspūdis, kad kai kurios mamos tiesiog pavydi... lotuliukas.gif O jei neimtų pinigų? Tiesiog bendrautų savo malonumui, tai kaip tuomet ją pavadintumet? g.gif Tokiu atveju, tai jau nebebūtų amoralu?

Be to, įdomu, kiek mamyčių savo vyrams buvo pirmos, bei vyrai buvo taip pat pirmi? g.gif  lotuliukas.gif
Nes jeigu iki savo vyro turėjai kitų vaikinų, su jais lytinių santykių, o šie tave nusivesdavo į kavine, nupirkdavo patikusius batelius, padovanojo atostogas kokioje Turkijoje, vadinasi - tu taip pat buvai prostitutė lotuliukas.gif

... schmoll.gif nezinau as kazkaip nebuvau tokioj situacijoj..nors kokio gyvenimo tik nemaciau nuo vaikystes...ir badavom ir.t. t nu mama kazkaip neidavo per vyrus...pati gyvenau baisiau nei baisiai..ir gatvej likom su vaikeliu...bet ne i galva nesove...o gal zinot ir gerai, buciau zudirbusi bent jeigu butu sovus mintis:) doh.gif
as manau cia tik autorei spresti jeigu ji laiminga taip gyvendama...nu nevalys ji langu kad islaikyti seima , mama..bet ir toks kelias nera visai teisingas..bet cia ziurint is praktiskos puses..o juk gyvenime nezinai zmogus iki ko reikejo dasiristi...niekada nesakyk niekada kaip sakoma...pasaulis is proto issikraustes biggrin.gif
viskas kas amoralu tapo norma g.gif
bet tokiu merginu milijonai....nieko cia keisto.

Atsakyti