Įkraunama...
Įkraunama...

Miegu su vyrais uz pinigus.....

QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 06 06, 20:32)
Prostututė- sielos ir psichologiškai įtakotos asmenybės liga, kuri pati nesuvokia ką daro, aplinkybių auka, reikia užjausti ir suprasti, paglostyti, pabučiuoti, pamyluoti ir ji pasikeis g.gif

Taip, pripazinti, kad tai tik jos reikalas, jau nebepakanka. Reikia dar ir uzjausti.
O kas as (jus, mes, jie) tokia, kad uzjausciau? Neturiu nei tiek turto, nei ypatingai dideliu fondu fasado prieziurai, ir darbas butinas pragyvenimui, ir net prostitucija man neimanoma.
Gal kaip tik visokioms plastakems gaila tokiu kaip as? O jums? Nesinori pasigilinti i MANO skaudulius?
Kodel taip automatiskai pastatome save ant aukstesnio laiptelio?
Atsakyti
Kazko nesuprantu, o kas kalba, apart jusu, apie uzjautima?

Gal mano teksto suvokims ir slubuoja, bet ka man teko skaityti, kalba eina apie BANDYMA SUVOKTI t.y. SUPRASTI gvildenama problema, reiskinio atsiradimo priezasti. Visa tai reikia, kad kitas moterys, merginas, galetumeme apsaugoti, padeti jau nuslydusioms.

O ka konkreciai duoda tas moralizavimas, pasipiktinimas, panieka?

Butent, kalbejimas apie prostitucijos problemas, jos pasekmes, itaka zmogaus psichologijai yra puikesne prevencija nei moralizvimas. Kas savo noru, nores save luosinti - jei kalbame apie jaunikles.

Mano galva, yra svarbu prostitucijos problemos pripazinimas, jos suvokimas, o ne nieko nedarant moralizuoti ir piktintis pasekmemis, nesigilinant i PRIEZASTIS. Panaikinkit priezastis nebus pasekmiu.
Atsakyti
cia as matyt kalbejau. sakiau zodi "atjauta". zmogiska normali savybe, bet ne visi turi. mazdaug "o kas ji tokia, kad as i ja akmens nemesciau, as irgi sunkiai dirbu"
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2012 06 07, 12:06)
Taip, pripazinti, kad tai tik jos reikalas, jau nebepakanka. Reikia dar ir uzjausti.
O kas as (jus, mes, jie) tokia, kad uzjausciau? Neturiu nei tiek turto, nei ypatingai dideliu fondu fasado prieziurai, ir darbas butinas pragyvenimui, ir net prostitucija man neimanoma.
Gal kaip tik visokioms plastakems gaila tokiu kaip as? O jums? Nesinori pasigilinti i MANO skaudulius?
Kodel taip automatiskai pastatome save ant aukstesnio laiptelio?

bet kodėl jūs taip taip viską iškraipote? kas jums sako, kad REIKIA? man ta užuojauta kilo - aš ją parodžiau, tai buvo labai spontaniška ir jokio čia visuotinio imperatyvo nėra. tarkim, jums kilo kiti jausmai, kitos mintys - parodėte jas tikrai nieko nežeminančiu būdu. man tik keistas tas hierarchizuojantis užuojautos supratimas. kodėl jei užjaučiu, jei mėginu gilintis į situaciją plačiau - tai statau save "virš" to žmogaus? bet užuojauta tarp mūsų cirkuliuoja kasdien, mes ja keičiamės, kartais to net nepajusdami, kitaip pasaulis būtų sunkiai ištveriama vieta.

kalbant apie jūsų skaudulius, jeigu užvestumėte temą apie save, būtų tas pats - vieni užjaustų, kiti gilintųsi, treti niekintų, ketvirti ieškotų išeities.
Atsakyti
Sakote, kad zmogus kreipesi pagalbos, o jam cia buvo teksta mazgote. Konkreciai neivardinate kas, tai as suprantu, kad visi nepalaikantys asmenis. Kadangi esu pastarojoje puseje ir trankyti mazgote pazeidziama zmogu yra blogas poelgis, darau isvada, kad jusu nuomone as (ne as viena, bet ir as) elgiuosi blogai. Tai suprantu kaip kaltinima.
Gal jus ir ne visai tai turejote galvoje, bet ir savo suvokime dideliu spragu nematau. biggrin.gif

Siaip jau yra morales normos, visuomenei priimtinas ir nepriimtinas elgesys. Kazkas gali saltakraujiskai ju nepaisyti vardan savu interesu, kazkas negali, dar treti nepaiso, bet del to kankinasi. Paimkite bet kokia tema, kur prasilenkiama su morale, ir diskusijoms nebus galo.

Raudona Saule, akmenim as nesisvaidau. Tegu gyvena kaip kas ismano. Bet ir gaileti nematau priezasties, kai zmogus samoningai, laisva valia pasirenka toki gyvenimo buda. Parduotas, isnaudojamas, skurdo uzsmaugtas moteris - taip. Tas, kurioms parsidavineti yra lengviau, nei dirbti - ne. Jau greiciau pagailesiu tos, kuri, nerasdama geriau, plauna tualetus.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 06 05, 20:23)
Bet is kitos puses, o jei tai priezastis "pareklamuot", itraukt paluzusias siandien merginas. Juk tokiu moteru n, kurios siandien sedi ir galvoja, kaip islipti is skurdo. Ir cia piesiama viskas graziom spalvom, dar ir finale laiminga pabaiga.

Aš taip pat buvau apie tai pagalvojusi. Kita vertus, koks bent kiek mąstantis žmogus, tarkim, suteneris, ieškantis patiklios "šviežienos", reklamuosis MAMŲ (kur didžioji dauguma narių - nėštukės, su žindomais kiūdkiais ar nedideliais vaikais) forume??

Todėl manau, kad tai visgi ne reklama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 07 birželio 2012 - 16:38
Nu galbut as ir paranojiska truputi:) Bet man atrodo, kad tikrai ne vien nestukes ir zindancios cia lankosi:) As pati nescia budama skaitydavau tik tai, kas susije su gimdymu ir visais pasiruosimais:) Tokia kertele sielai is vis neidomu buvo. Aisku, as pagal save sprendziu.

Taip, gali buti, kad autore norejo issikalbet, bet kadangi buvo uzpulta, tiesiog issisuko, kad tai praeitis ir ji siuo metu laimingai gyvena. Nors as abejoju del finalo. Ne del to, kad tokio negali but, aisku gali. Bet del viso konteksto, del ilgiausios pradzios ir tokio staigaus finalo.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 06 07, 17:27)
Kita vertus, koks bent kiek mąstantis žmogus, tarkim, suteneris, ieškantis patiklios  "šviežienos", reklamuosis MAMŲ (kur didžioji dauguma narių - nėštukės, su žindomais kiūdkiais ar nedideliais vaikais) forume??

Taip, suteneriai tik ir yra daug mąstantys biggrin.gif Jei reik moterų, tai kur daugiau lįsti, jei ne ten, kur jų daugiausia g.gif Tiek besiskundžiančių ir nusivylusių moteriškaičių, jaunų meilės ir užuojautos (o ir patarimų) ieškančių mamyčių- jūra tokiam žvejui biggrin.gif Jėtau jėtau, kiek naivuolių ant svieto...
O temos autorė niekur nedingo, jeigu ką, o linksmai skleidžia savo erezijas kitose temose lotuliukas.gif Nusišvilpt jai į visus čia tuos debatus jaučiu biggrin.gif Gal ateis, driokstels kokią "protingą' mintį už elgesio laisvę ir galimybę praturtėti, ir toliau rašys "savo" gyvenimo romaną biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 06 08, 10:30)
Taip, gali buti, kad autore norejo issikalbet, bet kadangi buvo uzpulta, tiesiog issisuko,

Tokiems žmonėms, kuriems nerūpi niekas tik savo plika subinė- nepažįstamų žmonių komentarai mažiausiai jaudina biggrin.gif Jei jau tiek pergyventų dėl "užpuolimų" ir gailiai raudotų į pagalvę dėl to, kad kažkokia sena davatka, tokia kaip aš, ją įžedė ir ji su tuo negalės gyventi visą likusį gyvenimą- parašytų žinutę moderatorei ir ištrintų temą.
Atsakyti
Na suintrigavo mane ši tema tai galiu pasakyti, kad pagaliau ja perskaičiau g.gif

Visų pirma norėčiau pasakyti, kad septynios, raudona saule, marla tikrai nustebino savo šiltu ir geraširdišku požiūriu... Jei kada nors iškiltų man tokios problemos, norėčiau, kad mano temose lankytųsi būtent jos. Jūsų postai tikrai sušildantys (jei galima taip pasakyti) 4u.gif

Kitas dalykas, nemalonu pastebėti tiek daug piktybiškų pasisakymų, kur rodos kito pažeminimas yra aukščiausioji diskusijos siekiamybė.. schmoll.gif

O apie pačią autorę ar jos situaciją (būtų ji tikra ar netikra) galėčiau tik palinkėti stiprybės. Nesu labai tikintis žmogus, tačiau krikščioniškos vertybės man imponuoja.. Berods ten pasakyta, kad tegul meta akmenį tas, kuris pats be nuodemės. Ir dauguma religijų yra akcentuojami svarbiausi dalykai: kaip supratingumas, meilė artimui, atjauta. - kurios yra puikiai suprantamos ir netikinčiam žmogui, su aukšta vertybių kertele. Ir tokios anomalijos kaip žmogžudystės, vagystės ir pan. yra žmonių sukurtos visuomenės išprovokuota problema.

4u.gif

Taikos merginos ir moterys. 4u.gif
Atsakyti
Gymeme tam kad vieni kitus palaikytume ir padetume, padekite aplinkiniams kaip tik galite, paklauskite kas blogai, gal galite kuo padeti. Maziau pykcio ir pagiezos, tik gerais darbais galime daug ko pasiekti.... console.gif
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 06 08, 22:49)
Gymeme tam kad vieni kitus palaikytume ir padetume, padekite aplinkiniams kaip tik galite, paklauskite kas blogai,  gal galite  kuo padeti. Maziau pykcio ir pagiezos, tik gerais darbais galime daug ko pasiekti.... console.gif

Kartą viena mano pagyvenusi kaimynė norėjo padėti senutei su dviem lazdom į troleibusą įlipti, nes ropštėsi ji labai ilgai ir sunkiai. Tai gavo antausį nuo anos ir dar buvo apšaukta, kad nieks pagalbos neprašė lotuliukas.gif Taigi, prieš padėdamos būtinai įsitikinkit, ar žmogus nori, kad jam padėtų biggrin.gif Bet postas gražus, teigiamas toks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Reira* @ 2012 06 08, 21:17)
Na suintrigavo mane ši tema tai galiu pasakyti, kad pagaliau ja perskaičiau g.gif

Visų pirma norėčiau pasakyti, kad septynios, raudona saule, marla tikrai nustebino savo šiltu ir geraširdišku požiūriu... Jei kada nors iškiltų man tokios problemos, norėčiau, kad mano temose lankytųsi būtent jos. Jūsų postai tikrai sušildantys (jei galima taip pasakyti)  4u.gif

Kitas dalykas, nemalonu pastebėti tiek daug piktybiškų pasisakymų, kur rodos kito pažeminimas yra aukščiausioji diskusijos siekiamybė..  schmoll.gif

Taikos merginos ir moterys.
  4u.gif

Sutinku su viskuo. O sios temos autores net pagailo, kai uzmeto akmenimys tave ir taip skaudziai paraso, kad viskas isgalvota ir net metus geriau prisimena nei pati autore. Seka kiekviena zodi ir prisikabina prie jo. Isties pagalvoji ar rasyti tada cia. Nes vistiek visu nepatenkinsi. Bet autoriai viskas gerai, gal tame ir slypi musu lietuvaiciu problema, tas pavydas nesvietiskas. Juk pas mus jei kaimynui gerai, man blogai, o jei atvirksciai as tada dziaugiuos biggrin.gif O ta kas pabraukta irgi gale norejau parasyti 4u.gif O pamokanciu atsiranda kol kas daugiau nei prijaucianciu. Niekada neteisk ir nebusi teisiamas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 06 08, 22:49)
Gymeme tam kad vieni kitus palaikytume ir padetume, padekite aplinkiniams kaip tik galite, paklauskite kas blogai,  gal galite  kuo padeti. Maziau pykcio ir pagiezos, tik gerais darbais galime daug ko pasiekti.... console.gif

elegantiska04020 nuostabiai pasakyta 4u.gif Ir nekreipkit demesio i Rutos Metos posta. Suteikiant pagalba nebutinai reikia atsiklausti, o jei jau taip ivyko tai ne jusu o senutes vidine problema biggrin.gif
Atsakyti