Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Gaudvile, pomidoriukai rausta Tavo svyrančiuko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
skrusdeliu pas mane siemet visur pilna... barstau miltukais Zalioj stotelej pirktais. Siandien ziuriu siltnamy ant pomidoro laipioja kelios unsure.gif Pries sodinant pomidorus buvau Cobra ispurskus lizdus ir takus, vel isikrauste reik suprast g.gif
Kurkliu tfutfutfu dar nesusekiau - mama visais budais sake su jais kovoja ir ne vieno veiksmingo... Pernai vos soko negavau radau kurkli aukstielninka zolej negyva jau, gal koks paukstis pamete tikiuosi g.gif
Atsakyti
Labas rytas. O as savo pomidoru nemaciau jau 1.5 paros blink.gif Turbut ilgiausiai be manes gyveno biggrin.gif
Atsakyti
Dilgeliu raugas smirda poto kai palieji pomidorus? Nes pomidorai dar kolkas namie stovi doh.gif tai nenoriu kambari susmirdint
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 27, 08:13)
Dilgeliu raugas smirda poto kai palieji pomidorus? Nes pomidorai dar kolkas namie stovi doh.gif tai nenoriu kambari susmirdint

para laiko mazdaug, bent jau siltnami... namuose gal dar ilgiau smirdes, nes vedinimas prastesnis
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 27, 09:25)
para laiko mazdaug, bent jau siltnami... namuose gal dar ilgiau smirdes, nes vedinimas prastesnis

Jau taip ziaurei smirda karsta.gif be kaukes i balkona neuzeisi doh.gif
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif ką kaimynai galvoja įdomu...bet jeigu tik kelis paliejai tai nieko...išdžiūna ir nebesmirda tada smile.gif
Atsakyti
Na ,balkonas atviras tai vejas ispucia ta kvapa toliiiin biggrin.gif Tai jei koks praeivis uzuos tai pagalvos kad ant kakucio gal uzlipo wink.gif hihihi.gif arba fart.gif lotuliukas.gif .O nuo kaiminu dar nieko negirdejau kolkas blush2.gif .Bet man dzin irnesakyk.gif svarbiause mano pomidorcikai gau vitaminciku thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal žinote, ar pomidorus jau galima sodinti į lauką. Iki šiol laikiau dienomis lauke, o naktimis kambaryje, tačiau dabar mąstau pernešti į lauką.. ar neperanksti kažin?
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 05 27, 16:44)
sveikos, gal žinote, ar pomidorus jau galima sodinti į lauką. Iki šiol laikiau dienomis lauke, o naktimis kambaryje, tačiau dabar mąstau pernešti į lauką.. ar neperanksti kažin?

mamai i Kauna nuveziau pomidorus pries beveik 3 sav, tada ir susodino,net per salnas jau buvo lauke be jokiu priedangu smile.gif nenusalo, auga ir zaliuoja,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 gegužės 2012 - 15:49
QUOTE(Venta9 @ 2012 05 26, 20:06)
Bet is kur ju siemet, gal kad pernai mulciavau, nes niekad to nebudavo , koki 1 arba nei 1 nesuesdavo, arba ir tapati atgaivindavau, o dabar siaubas, jei tokiais tempais - tai derliaus nesulaiksiu schmoll.gif  verysad.gif Jau ir tu trasu su ricina pyliau ir indeliu prikasiau - niekas nepadeda schmoll.gif

ne dėl mulčiavimo jie atsiranda wink.gif Gaudau ir aš, laistau ir traukiu per kartą po 5-7. Strimėlių prikasiojau praėjusį savaitgalį, vis tiek jų pilna. Ale kai žinau, kad yra, tai praktiškai viskas susodinta į indelius ir kartu su jais auga dirvoj.

QUOTE(Asese @ 2012 05 26, 21:29)
Gaudvile, pomidoriukai rausta Tavo svyrančiuko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O, smagios žinios thumbup.gif

QUOTE(mango @ 2012 05 27, 16:44)

saviškius į lauką dar po geros savaitės tik perkelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar cia Kalifornijos sliekas?
user posted image
Atsakyti